Rejser
til
Makarska rivieraen

Pris fra

...

Hoteller

36

Prisniveau

Priseksempler fra Makarska
  • Enkel middagca. 60,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkning4 171 000

Rejser til Makarska rivieraen

Makarska rivieraen

Vores fly til romerbyen Split bringer dig på lidt over to timer til de charmerende rejsemål langs Makarska-rivieraen og skærgårdens øer. Her ligger en række idylliske byer mellem hav og bjerge.

Regionen Dalmatien er kendt for sin smukke natur. Forestil dig pinjetræer, dramatiske bjerge, grønne øer, rullestensstrande og krystalklart vand. I byerne er der hyggelige strandpromenader og kulturhistorie. Små hyggelige restauranter serverer grillet fisk og lokaltdyrkede grøntsager til rimelige priser.

Kroatiens bedste strandhoteller

Direkte ved stranden i Igrane ligger vores to fine hoteller i kategorien TUI Blue For Two, der er blandt det bedste man kan finde i Kroatien. Alt lige fra værelser til pools, restauranter, spa og sportsfaciliteter er designet til dem, der rejser uden børn. Familiehotellet Blue Star Medora Auri har den bedste beliggenhed ved promenadestrøget nær stranden i Podgora. Og hvis du vil bo på en ørnerede med pragtfuld havudsigt, skal du se nærmere på vores TUI Blue Jadran, der har fået topanmeldelser af vores gæster,

Vælg mellem ni rejsemål

Der er mange idylliske små strandbyer som Podaca og Gradac. I Igranefinder du vores børnefrie TUI Blue-hotel. Er du til mellemstore badebyer med både hverdagsliv og turistområder, skal du se nærmere på Podgora eller Tucepi. Et endnu større udvalg findes i byen Makarska og på øerne Brac og Hvar. Endelig kan du også vælge storbyen Split med alt fra museer og shoppingcentre til en meget charmerende gammel bydel.

Vores rejsemål på Makarska rivieraen

Tucepi

Tucepi

5 Hoteller
Fra
Harmonisk badeby med strande, lystbådehavn, hyggelige restauranter og smukke gågader. Desuden bor du blot nogle kilometer fra byen Makarska.
Podgora

Podgora

3 Hoteller
Fra
Hyggelig ferieby i hjertet af Makarska-rivieraen. Med kilometerlang strand, strandpromenade, restauranter og vores fine Blue Star-hotel, der ligger direkte ved stranden.
Makarska

Makarska

5 Hoteller
Fra
Farverig badeby, hvor du finder alt fra kilometerlange strande og natteliv til hyggelige restauranter og charmerende gamle kvarterer med en livlig markedsplads.
Brac

Brac

7 Hoteller
Fra
Skærgårdens mest mangfoldige ø, med strande, vandrestier, eventyrsport og charmerende byer. Vælg mellem havnebyen Supetar og Bol ved den gyldne strand Zlatni Rat.
Split

Split

9 Hoteller
Fra
Byen der giver dig rejseminder for livet med sin romantiske atmosfære, sit romerske kejserpalads, cafeer i havnen og hyggelige restauranter inde i de snoede stræder.
Igrane

Igrane

2 Hoteller
Fra
Charmerende by med rullestensstrand, stræder, klokketårne og fiskerestauranter. Du kan bo på vores TUI Blue For Two, der er blandt Kroatiens bedste hoteller for voksne uden børn.
Hvar

Hvar

3 Hoteller
Fra
Naturskøn ø, der er blevet et jetset-rejsemål takket være klublivet og yachthavnen i den charmerende havneby, hvor trendy restauranter ligger side om side med middelalderpaladser.
Nyhed
Podaca

Podaca

1 Hoteller
Fra
Idyllisk lille by på den sydlige del af Makarska-rivieraen, med flere rullestensstrande, charmerende restauranter og et afslappende tempo. Du bor nær færgen til Hvar.
Nyhed
Gradac

Gradac

1 Hoteller
Fra
Gradac er en fredelig og hyggelig by, der ligger sydligst af alle på Makarska-rivieraen. Her findes strande med klart vand samt fine cykel- og vandrestier.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Makarska rivieraen

Anbefalede hoteller - Makarska rivieraen