Rejser
til
Kolocep

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 60,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 150

Rejser til Kolocep

Kolocep

Skjulte badevige, fyrreskov og grotter med krystalklart vand. Velkommen til Kolocep! En smuk lille ø med kun 150 fastboende og et areal på knap tre kvadratkilometer. Du bor fredeligt men kan nemt tage til Dubrovnik med færge eller vandtaxi.

Kolocep hører til øgruppem Elafiti, hvor Kolocep er den mindste af tre beboede øer. Her er ingen biltrafik og der er stille og roligt. Du kommer nemt omkring til fods på stier, der snor sig gennem olivenlunde, fyrreskov og ruiner fra historiske kirker. Stierne er også velegnede til cykelture.

Vandresti mellem byerne

Øens to byer, Donje Celo og Gornje Celo, ligger ved to af de største badevige, begge med sandstrand. Mellem byerne løber der en tre kilometer lang sti, hvor du kan gå hyggelige aftenture. I hver by er der et par restauranter nede ved vandet.

Skjulte badevige, grotter og krystalklart vand

Foruden strandene i byerne er der en del skjulte badesteder langs kysten. På den nordlige del kan du finde skjulte grotter klemt inde mellem bjergvæggene. Blue Cave med sit krystaklare vand er den mest kendte, og den kan du også svømme ind i. Vil du udforske kysten lidt nærmere, kan du leje en kajak og ro rundt om øen.

TUI Blue Kalamota Island

Øen kaldes Kalamota af lokalbefolkningen og vores TUI Blue For Two-hotel har derfor fået navnet TUI Blue Kalamota Island. Oppe på en klippe ved havet, omgivet af fyrreskov, ligger en af hotellets restauranter Villa Rose. Der arrangeres flere bryllupper om året på dette smukke sted.

Rejsetyper i Kolocep