Rejser
til
Podgora

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 65,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 3.000

Rejser til Podgora

Podgora

Podgora er en langstrakt badeby med en kilometerlang rullestensstrand og krystalklart vand. I marinaen gynger de lokal fiskerbåde side og side med gæstende sejlbåde. Langs strandpromenaden er der mange restauranter, markedsboder og småbutikker. Vores fine Blue Star-hotel har den bedste beliggenhed ved promenadestrøget og stranden.

I hyggelige Podgora trives nåde familier og dem, der rejser uden børn. Blue Star Medora Auri er et af vores bedste hoteller i Kroatien, med strandbeliggenhed og gåafstand til havnen. Her er to dejlige poolområder, familieaktiviteter og træningslektionder du kan foretage på egen hånd.

Charmerende strandpromenade

Langs hele stranden er der en strandpromenade, der er elegant udformet med bronzeskulpturer, parkbænke, blomsterarrangementer og hvide kalkstensmure. Den oprindelige fiskerby ligger lidt op af skråningen, nærmest havet er det mest hoteller, private villaer og småbutikker.

God mad ved havet

Blandt Podgoras restauranter er der mange rustikke tavermer, hvor du kan bestille blæksprutter, muslinger, helstegt fisk og smørstegte grøntsager. Men også steder med internationale menuer til dig, der vil have pizza, pasta eller caesar salat. De fleste har borde udenfor under palmerne ved havet.

Oplev mere

Vil du udforske mere af Makarska-rivieraen er der 9 km til hovedbyen Makarska, og 67 km til den gamle romerby Split. Du bor også nær Biokovobjergenes nationalpark, hvor der er fine stier til bade vandreture og mountainbiking,

Regionen Dalmatien som helhed

Det sydlige kroatien er kendt for sin smukke natur. Ude i det klare blå hav ligger store og små øer, og inde i landet er der stejle bjerge. Overalt vokser der velduftende rosmarin, og i foråret blomstrer den vilde gyvel.

Hvid kalksten og økologisk mad

Den hvide kalksten fra øen Brac anvendes overalt, i både bygninger og brolægning. På afstand ligner det marmor. Vil du spise dalmatiske specialiteter, skal du finde en konoba. Sådan kaldes de mest lokale restauranter, hvor mad fra lokalproducerede råvarer serveres til meget rimelige priser.

Rejsetyper i Podgora