Rejser
til
Makarska

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 60,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 15.000

Rejser til Makarska

Makarska

Makarska er det største og livligste af rejsemålene langs kysten, der har fået navnet Makarska-rivieraen. Uanset om du leder efter strand, småbycharme, lækker middelhavsmad, shopping, kultur eller natteliv, så finder du det her. Vores designhotel har en perfekt beliggenhed med gåafstand til alt.

Makarske er opstået omkring på brede bugter. Den ene består af en flere kilometer lang rullestensstrand med krystalklart vand. I den anden bugt ligger den livlige havn med færger, udflugtsbåde og luksusyachter. Sætter du dig på en bænk under palmerne på havnepromenaden, har du udsigt over havet, og masser af gode restauranter bag dig.

Marked i den gamle bydel

Ved havnen begynder den gamle bydel med brostensbelagte stræder, torve, kirker, museer og kunstgallerier. På markedspladsen kan du hver formiddag tage instagrambilleder af frugt og grøntsager, honning, olivenolie, nødder. krydrede pølser og lufttørrede skinker.

Loungebarer og legeplads

I de øvre kvarterer er Makarska en levende by, hvor de lokales hverdagsliv er dominerende. Nærmere stranden tager turistlivet over i form af alt fra ungdommelige klubber og elegante loungebarer til lange rækker af souvenirboder og en park, hvor børnene kan hoppe i trampolin.

Designhotel med den bedste beliggenhed

Vores firestjernede hotel Osejava er smagfuldt og moderne udformet. Det ligger i den ene ende af Makarskas havnepromenade, og lige bag hoteller er der en grøn bakke med vandrestier. Med andre ord perfekt til både natteravne og dem, der vil tage en joggingtur om morgenen.

Regionen Dalmatien som helhed

Det sydlige kroatien er kendt for sin smukke natur. Ude i det klare blå hav ligger store og små øer, og inde i landet er der stejle bjerge. Overalt vokser der velduftende rosmarin, og i foråret blomstrer den vilde gyvel.

Hvid kalksten og økologisk mad

Den hvide kalksten fra øen Brac anvendes overalt, i både bygninger og brolægning. På afstand ligner det marmor. Vil du spise dalmatiske specialiteter, skal du finde en konoba. Sådan kaldes de mest lokale restauranter, hvor mad fra lokalproducerede råvarer serveres til meget rimelige priser.

Rejsetyper i Makarska