Rejser
til
Dubrovnik

Pris fra

...

Hoteller

12

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 30.000

Rejser til Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik er en rejseoplevelse i særklasse. En af Middelhavets smukkeste byer – en historisk perle med ringmur, spir og tårne. Men samtidig så trendy og småluksuriøs at den giver den franske riviera konkurrence. Med TUI kan du vælge mellem at bo nær den gamle bydel eller ved strandene længere ude,

Den marmorbelagte gågade Stradun er den middelalerlige Dubrovniks pulsåre. Den strækker sig mellem byportene Pile og Ploce, omgivet af østersbarer, smarte cafeer og historiske seværdigheder som klokketårn, klostre, kirker og paladser, Oppe på den brede ringmur kan du gå to kilometer med en enestående udsigt over de snoede stræder og havet,

Svævebane og haver

Du får også en fantastisk udsigt fra svævebanen, der fører op til bjerget Srd (jo, det staves sådan). Og alligevel er den gamle bydel bare en del af Dubrovniks charme. Udenfor Pile-porten i bymuren bliver du overrasket af palmer, frodige haver og et moderne byliv med brusende trafik.

To charmerende havne

Lige nedenfor bymuren ligger Dubrovniks gamle havn med færger til øen Lokrum, der er et naturreservat. Et par kilometer vestpå ligger den farverige og betydeligt større nye havn Port Gruz med udflugtsbåde, fiskerbåde, elegante yachter, færger til Italien og gigantiske krydstogtskibe på besøg. Ved kajerne er der både restauranter, småbutikker og et shoppingcenter.

Mange strande

Du kan bade ved et klippebad lige op til ringmuren eller på Banje-stranden et stenkast derfra. De fleste af vores hoteller ligger på halvøen Lapad og i bydelen Babin Kuk, hvor der også er mange andre fine strande.

Game of Thrones-steder

Dubrovnisk fantastiske middelaldermiljøer har tiltrukket filmfolk fra hele verden. I megasuccessen Game of Thrones har forskellige dele af byen forestillet både King's Landing og Mereen, mens Qarth blev bygget på øen Lokrum. Også Star Wars-filmen The Last Jedi er blevet indspillet her. Vil du opleve indspilningsstederne selv, findes der guidede ture.

Velkommen til en verdensarv

Uanset om du bor centralt eller ved strandene, har du det meste indenfor rækkevidde i denne på én gang charmerende og trendy by, der har været med på Unescos verdensarvsliste siden 1979.

Bestil et krydstogt til Dubrovnik

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Dubrovnik. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Dubrovnik kan du få opfyldt dine drømme om badning og historie. Tag et dyp ved ringmuren på Banje-stranden eller besøg det kulturfredede Rektorspalads med aner fra 1200-tallet. Tag udenfor Pile-porten ved bymuren, her venter der et tempofyldt byliv, en frodig natur og god mad.Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Rejsetyper i Dubrovnik