Hoteller i Thailand

Her finder du hele vores udvalg af hoteller, når du rejser til Thailand – fra feriefavoritten Phuket til storbyen Bangkok. Her finder du hoteller på skønne destinationer som Koh Lanta, Koh Samui og Khao Lak. I højsæsonen fra oktober til marts har Thailand varmt og tørt vejr og så går vores fly også non-stop til Thailand.

Hoteltips

Bedste hoteller i Thailand

Det kan være svært at vide, hvilket hotel i Thailand er bedst for dig. Derfor har vi samlet hele vores sortiment her! Du kan nemt sortere gennem listen og finde det bedste hotel i Thailand i forhold til dine specifikke behov. Vi har noget for enhver smag, uanset om man leder efter det perfekte hotel for hele familien, et luksus spa-hotel eller måske leder efter et komfortabelt All Inclusive hotel i Thailand.

Familiehoteller i Thailand

Thailand er en populær destination for en rejse med hele familien – og det er der god grund til! Her venter dejligt vejr, god mad og masser af tid til sol og badning. Derfor har vi selvfølgelig familiehoteller i Thailand, så dit ophold bliver så godt som muligt. TUI Blue Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani og Blue Star Chada Beach Resort & Spa er tre hoteller, vi især anbefaler til familier.

Bedste hoteller for voksne i Thailand

Er ferien kun for voksne, anbefaler vi Blue Star BlueSotel SMART – Adults Only. Dette er et moderne voksenhotel i gåafstand til stranden i Ao Nang. Kun gæster over 16 år er velkomne her.

Hoteller med vandland i Thailand

Vandland er sjovt for både voksne og børn. I Thailand ligger det fine hotel Blue Star The Sands by Kata Thani som ikke kun ligger lige ved stranden, men også har et sjovt vandland med vandrutsjebaner, lazy river, vandfald og legeplads.

Billige hoteller i Thailand

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Thailand, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Du kan også tjekke vores afbudsrejser til Thailand.

Vil du se hoteller på flere destinationer? Du kan finde alle vores hoteller her »