Rejser
til
Mai Khao Beach

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Kata Beach
  • Enkel middagca. 60-80,-
  • Øl (50 cl)ca. 12,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • building HovedstadBangkok
  • message-love SprogThai
  • user-family Befolkningca. 386.600

Rejser til Mai Khao Beach

Mai Khao Beach er en af Phukets længste og mest fredfyldte strande. Den ligger på øens sparsomt befolkede nordlige del, hvor der er nogle småbyer og moderne resorthoteller ved stranden. Som for eksempel vores femstjernede De Luxe-hotel.

Den hvide og finkornede Mai Khao-strand er med sine 11 km en af Phukets længste. Stranden tilhører naturreservatet Sirinath, og der er ingen solstole og parasoller på stranden. Ønsker du at dyrke vandsport, skal du søge til andre strande på øen. Holder du af gåture langs havet er du til gengæld kommet til det helt rigtige sted.

Førsteklasses hotel på stranden
Vores De Luxe-hotel Renaissance Phuket Resort & Spa er et moderne designhotel direkte ved stranden, omgivet af junglevegetation. Foruden små og store pools er der flere restauranter og barer, fitness og et dejligt spa. Hotellet er flere gange blevet kåret til det bedste hotel i Thailand af vores kunder.

Byliv i Mai Khao
Mai Khao Beach ligger på Phukets nordvestkyst, kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er ingen strandrestauranter, men vil du opleve mere af det lokale liv, kan du gå ind til byen Mai Khao, hvor der er nogle enkle restauranter.

Shopping og cafeer
Et par kilometer væk ligger det lille shoppingområde Turtle Village. Fra Renaissance Phuket Resort & Spa kører der busser dertil et par gange om dagen. Her er nogle restauranter, en pub, isbarer, nogle cafeer og et lille shoppingområde. Ønsker du endnu mere shopping, kan du tage til Central Festival-centret udenfor Phuket Town, cirka 35 km fra Mai Khao Lak.

UdflugtstipsBådudflugt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øerne Dykning og snorkling for nybegyndere og professionelle
Jungletrekking med kanosejlads Cykling på Koh Yao Noi

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Rejsetyper i Mai Khao Beach

Anbefalede hoteller - Mai Khao Beach