Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.

1. TUI Blue Mai Khao Lak

I Khao Lak, lige ved sandstranden Pak Weep, ligger TUI Blue Mai Khao Lak. Her findes alt til en perfekt ferie. Du kan vælge om du vil bo i hotelværelse eller bungalow, du kan have privat pool eller direkte udgang til pool, eller vælge hotellets voksendel. Billederne herover er taget på TUI Blue Mai Khao Lak.

Her tilbydes børneklub med Bamse, flere pools, vandrutsjebaner, svømmeskole, spa, fitness, træning, tennisbaner og førsteklasses underholdning hver aften.

En skøn morgenmad indgår i prisen og du kan tilkøbe All Inclusive eller halvpension. På stranden ved hotellet er der en håndfuld hyggelige restauranter og små butikker. Og du kommer nemt med taxi eller hotellets bus til Khao Lak centrum.

Læs mere om børnevenlige udflugter i Khao Lak.

Pool ved TUI Blue Mai Khao Lak
TUI Blue Mai Khao Lak er et af vores bedste familiehoteller I Thailand

2. Blue Star Chada Beach Resort & Spa

På skønne Koh Lanta ligger Blue Star Chada Beach Resort & Spa med store poolområder, spa og udendørs legeplads. Hotellet ligger ved den brede Klong Dao-strand på det nordlige Koh Lanta, som er perfekt til en løbetur, en powerwalk og ture med barnevognen.

Børnene stortrives her og der arrangeres aktiviteter næsten hver dag. Der er en mindre vandrutsjebane, Bamse hilser på flere gange om ugen og stranden nedenfor hotellet er meget lavvandet.

Der er værelser for enhver smag og du kan bo i værelse med egen privat pool eller have direkte udgang til pool.

Der ligger restauranter langs hele stranden og du bor nær Saladan med shopping, restauranter, barer og cafeer.

Værelse med swim up på Blue Star Chada Beach på Koh Lanta
Blue Star Chada Beach Resort & Spa på Koh Lanta har mange værelser med udgang direkte til pool.

3. Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa

Familiefavoritten Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach ligger på Phuket. Her er tre poolområder og du bor som nabo til en koralstrand. Der kører busser dagligt til Patong, og hvis du har lyst, kan du tilkøbe All Inclusive når du bestiller rejsen.

Til børnene er der vandrutsjebane, aktiviteter i løbet af dagen samt bordtennisbord, og Bamse kommer og hilser på flere gange om ugen.
Rejser du med en større familie, har hotellet værelser for op til seks personer og du kan bestille direkte udgang til pool.

Udenfor hotellet findes et af Phukets bedst bevarede koralrev og snorklingen her er fantastisk, Oplev verden under havoverfladen og se søstjerner, klovnefisk og havskildpadder.

Rejs med TUI til Thailand
Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach ligger på en uforstyrret odde på Phuket.

4. Blue Star The Sands by Kata Thani

Blue Star The Sands by Kata Thani er et pænt designhotel lige ved Nang Thong-stranden, med gåafstand til Khao Laks centrum. Her er noget for enhver smag, eksempelvis madlavningskurser, flere restauranter, store poolområder, en kunstig sø, udendørs jacuzzi, tennisbaner og et fitnesscenter.

Til børnene er der tre forskellige poolområder, vandrutsjebaner, vandfald og legeplads. Bamse kommer på besøg, aktiviteter arrangeres dagligt, og der er et legeværelse samt en international børneklub.

Alle værelser har et stilrent design og dejlige udesteder.

Rejs med TUI til Thailand
På Blue Star The Sands by Kata Thani i Khao Lak bor du direkte ved stranden

5. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Vil du bade i en af Thailands største pools? Så skal du rejse til Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort i vinter. I fredelige Klong Muang nær Ao Nang ligger dette luksuriøse familiehotel og venter på dig.

Her er fitness, tennisbaner, spa, legeplads, legeværelse, golfbane og en pool på 7.000 m².

Langs med stranden ligger der flere restauranter og hotellet tilbyder bus til Ao Nang hver dag. Du kan også tage en longtailbåd til den smukke ø Koh Hong, hvor snorkelmulighederne er rigtig gode.

Rejs med TUI til Thailand
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort – ferieluksus for hele familien.

Vild efter endnu mere Thailand? Her kan du læse, hvorfor Thailand er det perfekte rejsemål med børn.

Lignende indlæg

TUI Blue Alcudia Pins eller TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Atlantica Caldera Beach, ligger i hvert sit land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!
Stine Sørensen Stine Sørensen

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen