Oplev mere af Thailand

Thailand er et sandt paradis for dem, som elsker den varme sol og smukke strande, men der er meget mere at se og gøre i dette fantastiske land. TUI giver dig her nogle tips til, hvordan du oplever endnu mere af Thailand.

Thailand har nogle af verdens smukkeste strande, men landet har meget mere at tilbyde. Uanset om du foretrækker at opleve landet ved at rejse fra nord til syd, eller om du hellere vil blive i et område, så er der altid steder at opdage og nye ting at prøve. Her er vores personlige favoritter.

Yoga i solnedgangen

At træne yoga i solnedgangen på stranden er den perfekte måde at afslutte dine dage i Thailand på. Her kan du være i ro og mag, og du behøver ingen særlig træning for at strække igennem – din krop vil elske at komme helt ned i gear.

Rejs med TUI til Thailand
Yoga i solnedgangen

SUP (Stand Up Paddleboard)

Stand up paddleboard eller SUP, som det også kaldes, er virkelig blevet populært de seneste år . Du står op på et surfbræt og padler med en åre. Vil du sætte sværhedsgraden yderligere op, kan du også lave yoga på brættet. På Robinson Koh Lak kan du paddelsurfe ved solopgang.

Rejs med TUI til Thailand
SUP bliver mere og mere populært i Thailand

Oplev verdenen under overfladen

Thailand er en af verdens bedste lande til snorkling og dykning. Ved at hoppe om bord på en båd og deltage i en snorkeludflugt vil du med garanti opleve både fascinerende koralrev og mange farverige fisk. Du kan låne både snorkel, maske og redningsvest, og for børnene tilbydes særlige liner, som de kan holde fast i, mens de snorkler.

Rejs med TUI til Thailand
Snorkel i Thailand og find Nemo

Besøg et morgenmarked

Her vil du blive mødt af en eksplosion af dufte og smage på den tid af døgnet, hvor de lokale restauratører er ude for at købe ind til dagens servering. Du kan mærke og se råvarerne og smage friskpresset juice, lokale specialiteter og eksotiske frugter, som du aldrig har set før.

Rejs med TUI til Thailand
Det er en stor oplevelse at besøge Thailands morgenmarkeder

Besøg Nationalparken Khao Sok

Bare et par timers kørsel nord for Khao Lak ligger den smukke Khao Sok Nationalpark. Parken består af en ferskvandssø omgivet af grøn natur og hvide klipper af kalksten, der flyder direkte ud i det smaragdgrønne vand. Du kan opleve parken til fods eller med en longtail-båd, nyde frokost i en bambushytte og udforske en spændende grotte.

Rejs med TUI til Thailand
Khao Sok Nationalpark er et eller flere besøg værd

Thai Massage

Forstil dig at få en afslappende massage, mens solen går ned i horisonten, og det eneste, du hører, er bølgernes skvulp mod stranden. Uanset om du foretrækker en blid eller en dybdegående behandling, olie- eller fodmassage, så får du det her. Vi garanterer en harmonisk oplevelse, der giver feriefølelsen en helt ny dimension.

Besøg et tempel

Wat Bang Riang er cirka en times kørsel øst for Khao Lak og ligger på toppen af Mount Khao Lan med en betagende udsigt over de grøntklædte bjerge og regnskoven. Uden for templet står to kæmpe Buddha-statuer og en statue af den kinesiske gud, Guanyin.
I Bangkok ligger Wat Po-templet med en liggende Buddha, der måler hele 46 meter! Den nemmeste måde at komme hertil er med taxa eller med båd gennem Chao Phraya floden. Uanset hvornår du besøger Bangkok, så benyt chancen til at bo på et hotel med en tagterrasse med pool og tag en svømmetur over byen eller nyd en drink sammen med den fantastiske udsigt ud over denne kæmpe metropol.

Rejs med TUI til Thailand
Flere thailandske templer ligner mere kunstværker end religiøse samlingspunkter

Selv hvis du hurtigt bliver træt af at ligge i strandstolen, så er der masser af ting at se og opleve i Thailand. Og hvis du vil have et afbræk fra strandferien og besøge storbyen, så anbefaler vi et stop i Bangkok. Her kan du læse vores bedste tips til hoteller med tagterrasse i Bangkok.

Lignende indlæg

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja

Miniguide til Curaçao

Sammen med Aruba og Bonaire udgør Curacao de såkaldte ABC-øer i Caribien. Her finder du krystalklart vand, vilde naturoplevelser og snorkling i verdensklasse.

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen