2018-08-13
Stine Sørensen
Thailand er et sandt paradis for dem, som elsker den varme sol og smukke strande, men der er meget mere at se og gøre i dette fantastiske land. TUI giver dig her nogle tips til, hvordan du oplever endnu mere af Thailand.

Thailand har nogle af verdens smukkeste strande, men landet har meget mere at tilbyde. Uanset om du foretrækker at opleve landet ved at rejse fra nord til syd, eller om du hellere vil blive i et område, så er der altid steder at opdage og nye ting at prøve. Her er vores personlige favoritter.

Yoga i solnedgangen

At træne yoga i solnedgangen på stranden er den perfekte måde at afslutte dine dage i Thailand på. Her kan du være i ro og mag, og du behøver ingen særlig træning for at strække igennem – din krop vil elske at komme helt ned i gear.

Rejs med TUI til Thailand
Yoga i solnedgangen

SUP (Stand Up Paddleboard)

Stand up paddleboard eller SUP, som det også kaldes, er virkelig blevet populært de seneste år . Du står op på et surfbræt og padler med en åre. Vil du sætte sværhedsgraden yderligere op, kan du også lave yoga på brættet. På Robinson Koh Lak kan du paddelsurfe ved solopgang.

Rejs med TUI til Thailand
SUP bliver mere og mere populært i Thailand

Oplev verdenen under overfladen

Thailand er en af verdens bedste lande til snorkling og dykning. Ved at hoppe om bord på en båd og deltage i en snorkeludflugt vil du med garanti opleve både fascinerende koralrev og mange farverige fisk. Du kan låne både snorkel, maske og redningsvest, og for børnene tilbydes særlige liner, som de kan holde fast i, mens de snorkler.

Rejs med TUI til Thailand
Snorkel i Thailand og find Nemo

Besøg et morgenmarked

Her vil du blive mødt af en eksplosion af dufte og smage på den tid af døgnet, hvor de lokale restauratører er ude for at købe ind til dagens servering. Du kan mærke og se råvarerne og smage friskpresset juice, lokale specialiteter og eksotiske frugter, som du aldrig har set før.

Rejs med TUI til Thailand
Det er en stor oplevelse at besøge Thailands morgenmarkeder

Besøg Nationalparken Khao Sok

Bare et par timers kørsel nord for Khao Lak ligger den smukke Khao Sok Nationalpark. Parken består af en ferskvandssø omgivet af grøn natur og hvide klipper af kalksten, der flyder direkte ud i det smaragdgrønne vand. Du kan opleve parken til fods eller med en longtail-båd, nyde frokost i en bambushytte og udforske en spændende grotte.

Rejs med TUI til Thailand
Khao Sok Nationalpark er et eller flere besøg værd

Thai Massage

Forstil dig at få en afslappende massage, mens solen går ned i horisonten, og det eneste, du hører, er bølgernes skvulp mod stranden. Uanset om du foretrækker en blid eller en dybdegående behandling, olie- eller fodmassage, så får du det her. Vi garanterer en harmonisk oplevelse, der giver feriefølelsen en helt ny dimension.

Besøg et tempel

Wat Bang Riang er cirka en times kørsel øst for Khao Lak og ligger på toppen af Mount Khao Lan med en betagende udsigt over de grøntklædte bjerge og regnskoven. Uden for templet står to kæmpe Buddha-statuer og en statue af den kinesiske gud, Guanyin.
I Bangkok ligger Wat Po-templet med en liggende Buddha, der måler hele 46 meter! Den nemmeste måde at komme hertil er med taxa eller med båd gennem Chao Phraya floden. Uanset hvornår du besøger Bangkok, så benyt chancen til at bo på et hotel med en tagterrasse med pool og tag en svømmetur over byen eller nyd en drink sammen med den fantastiske udsigt ud over denne kæmpe metropol.

Rejs med TUI til Thailand
Flere thailandske templer ligner mere kunstværker end religiøse samlingspunkter

Selv hvis du hurtigt bliver træt af at ligge i strandstolen, så er der massere af ting at se og opleve i Thailand. Og hvis du vil have et afbræk fra strandferien og besøge storbyen, så anbefaler vi et stop i Bangkok. Her kan du læse vores bedste tips til hoteller med tagterrasse i Bangkok.

Lignende indlæg

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

5 vilde vandparker i Europa

Få ting her i verden kan lokke det indre legebarn frem hos både børn og voksne som vand. Kombinerer du vandet med fart, kraftige vandfald og mange højdemeter har endorfinniveauet en tendens til at stige ligeså højt som humøret. Her har vi samlet nogle af Europas vildeste vandparker med potentiale til at fremkalde ægte lykkerus.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-24

Orlando, Miami eller Fort Lauderdale: Hvor skal du bo i Florida?

Florida er næsten fire gange større end Danmark, og de tre mest populære byer – Orlando, Miami og Fort Lauderdale – er meget forskellige. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor du bor. Er du vild efter en rejse til solskinsstaten, men ved endnu ikke, hvor du skal bo i Florida? Så læs med her når vi giver dig en lynguide til The Sunshine State.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-03

Fejr Loy Krathong i Thailand

Loy Krathong er en lysfestival, som fejres i Thailand hvert år ved fuldmåne i november – den tolvte måned i den thailandske kalender. Flydende blomsterkrans sendes ud på floder, vandløb og søer, og lysende lanterne sender mod himlen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-10-25