2018-08-13
Stine Sørensen
Thailand er et sandt paradis for dem, som elsker den varme sol og smukke strande, men der er meget mere at se og gøre i dette fantastiske land. TUI giver dig her nogle tips til, hvordan du oplever endnu mere af Thailand.

Thailand har nogle af verdens smukkeste strande, men landet har meget mere at tilbyde. Uanset om du foretrækker at opleve landet ved at rejse fra nord til syd, eller om du hellere vil blive i et område, så er der altid steder at opdage og nye ting at prøve. Her er vores personlige favoritter.

Yoga i solnedgangen

At træne yoga i solnedgangen på stranden er den perfekte måde at afslutte dine dage i Thailand på. Her kan du være i ro og mag, og du behøver ingen særlig træning for at strække igennem – din krop vil elske at komme helt ned i gear.

Rejs med TUI til Thailand
Yoga i solnedgangen

SUP (Stand Up Paddleboard)

Stand up paddleboard eller SUP, som det også kaldes, er virkelig blevet populært de seneste år . Du står op på et surfbræt og padler med en åre. Vil du sætte sværhedsgraden yderligere op, kan du også lave yoga på brættet. På Robinson Koh Lak kan du paddelsurfe ved solopgang.

Rejs med TUI til Thailand
SUP bliver mere og mere populært i Thailand

Oplev verdenen under overfladen

Thailand er en af verdens bedste lande til snorkling og dykning. Ved at hoppe om bord på en båd og deltage i en snorkeludflugt vil du med garanti opleve både fascinerende koralrev og mange farverige fisk. Du kan låne både snorkel, maske og redningsvest, og for børnene tilbydes særlige liner, som de kan holde fast i, mens de snorkler.

Rejs med TUI til Thailand
Snorkel i Thailand og find Nemo

Besøg et morgenmarked

Her vil du blive mødt af en eksplosion af dufte og smage på den tid af døgnet, hvor de lokale restauratører er ude for at købe ind til dagens servering. Du kan mærke og se råvarerne og smage friskpresset juice, lokale specialiteter og eksotiske frugter, som du aldrig har set før.

Rejs med TUI til Thailand
Det er en stor oplevelse at besøge Thailands morgenmarkeder

Besøg Nationalparken Khao Sok

Bare et par timers kørsel nord for Khao Lak ligger den smukke Khao Sok Nationalpark. Parken består af en ferskvandssø omgivet af grøn natur og hvide klipper af kalksten, der flyder direkte ud i det smaragdgrønne vand. Du kan opleve parken til fods eller med en longtail-båd, nyde frokost i en bambushytte og udforske en spændende grotte.

Rejs med TUI til Thailand
Khao Sok Nationalpark er et eller flere besøg værd

Thai Massage

Forstil dig at få en afslappende massage, mens solen går ned i horisonten, og det eneste, du hører, er bølgernes skvulp mod stranden. Uanset om du foretrækker en blid eller en dybdegående behandling, olie- eller fodmassage, så får du det her. Vi garanterer en harmonisk oplevelse, der giver feriefølelsen en helt ny dimension.

Besøg et tempel

Wat Bang Riang er cirka en times kørsel øst for Khao Lak og ligger på toppen af Mount Khao Lan med en betagende udsigt over de grøntklædte bjerge og regnskoven. Uden for templet står to kæmpe Buddha-statuer og en statue af den kinesiske gud, Guanyin.
I Bangkok ligger Wat Po-templet med en liggende Buddha, der måler hele 46 meter! Den nemmeste måde at komme hertil er med taxa eller med båd gennem Chao Phraya floden. Uanset hvornår du besøger Bangkok, så benyt chancen til at bo på et hotel med en tagterrasse med pool og tag en svømmetur over byen eller nyd en drink sammen med den fantastiske udsigt ud over denne kæmpe metropol.

Rejs med TUI til Thailand
Flere thailandske templer ligner mere kunstværker end religiøse samlingspunkter

Selv hvis du hurtigt bliver træt af at ligge i strandstolen, så er der massere af ting at se og opleve i Thailand. Og hvis du vil have et afbræk fra strandferien og besøge storbyen, så anbefaler vi et stop i Bangkok. Her kan du læse vores bedste tips til hoteller med tagterrasse i Bangkok.

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-01