Rejser
til
Koh Samet

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 40,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 1.500

Rejser til Koh Samet

Koh Samet

Koh Samet er en smuk palmeklædt ø i Siambugten, nogle timers rejse fra Bangkok. Tempoet er afslappet, og de hvide strande ligger på række i bugt efter bugt. Du kan vælge mellem en række moderne hoteller med mange faciliteter.

Den dråbeformede ø Koh Samet er blot seks km lang fra nord til syd, og sparsomt befolket. Bebyggelsen består af resorthoteller og enkle fiskerbyer. Langs østkysten ligger de kridhvide strande så tæt, at man kan gå mellem dem i strandkanten.

Solnedgangsmiddage på stranden

Ved de større strande er der mange små hyggelige restauranter, hvor du kan nyde det thailandske køkken med fødderne placeret i sandet. Det største udbud – med mindst en snes restauranter og endnu flere småbutiker – findes i øens lille hovedby, nær vores hotel Sai Kaew Beach Resort.

Snorkling og sejljoller

Du kan tage på udflugter rundt om på øen med båd eller pickup-taxi, hvor du sidder på ladet. Der er også en hel del vandsportsaktiviteter. Du kan dykke, snorkle, leje vandscooter, kajak eller sejljolle.

Hoteller ved flere strande

Den mest populære strand ligger et stenkast fra centrum af øens hovedby. På vestkysten ligger den fredelige Ao Prao-strand, og på Koh Samets sydspids kan du bomere afsides i en luksusbungalow.

Transfer med bus og båd

Flyet hjemmefra lander i Bangkok. Bestiller du transfer indgår busrejse (ca. 2,5 time) til havnebyen Ban Phe, og bådtur (ca. 30 min) til Koh Samet.

To nætter i Bangkok

Vælger du at rejse med Thai Airways kan du på mange afgange udskifte de to første eller to sidste nætter på Koh Samet med to nætter på hotel Century Park i Bangkok. Det alternativt dukker i så fald op som tilvalg når du bestiller rejsen og det koster kun nogle få hundrede kroner ekstra. Dog kræver det, at der er minimum 45 dage tilbage inden din afrejse.

Rejsetyper i Koh Samet