Thailand med børn

Rejs til Thailand med børn, og få den dejligste familieferie. Thailand er et fantastisk sted at rejse til med børn, da landet er kendt for at være særlig børnevenligt. Se vores hoteller for familier med børn i Thailand. 

Hoteltips

Familieferie i Thailand

Hvis du skal på ferie til Thailand med børn, er det en god ide at finde et familievenligt hotel. Det har vi heldigvis en masse af. Nogle af de mest populære hoteller er TUI Blue Village Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani og Blue Star Chada Beach Resort & Spa. På Blue Star The Sands by Kata Thani bor du lige ved stranden, men du har også vandland med vandrutsjebaner, lazy river, vandfald og legeplads. På TUI Blue Mai Khao Lak er der aktiviteter for børn i alle aldre. Til de mindste er der blandt andet en babyklub. For de lidt større børn, 7-12 årige, er der børneklub med eksperimenter, udendørslege og sport. I The Hangout har teenagerne deres eget frirum, hvor hverken små børn eller forældre må være. Du kan se alle TUIs hoteller i Thailand på vores hotelside for Thailand.


Thailand for børn

Én af grundene til, at familieferie i Thailand er et godt valg, er den imødekommenhed, du møder, når du rejser i Thailand med børn. En anden årsag til, at Thailand er et godt valg, er det varme klima. Her er altid varmt, så man skal ikke tænke på at pakke børnene ind i flyverdragt, hue og handsker, når de skal udenfor. Khao Lak er særligt børnevenligt, da der oftest er lavvande. 


Leder du efter udflugter, du kan tage på med børnene? Bare rolig. Thailand har seværdigheder for børn og voksne. En af de helt fede børneudflugter er en familievenlige bådtur, hvor du sejler langs Phukets vestkyst. En anden familievenlig udflugt er Khao Sok Nationalpark, hvor du sejler i longtailbåd fra Rajjaprabha Dam og sejler rundt på søen Cheow Lan, hvor du er omringet af høje kalkstensklipper. Har du større børn, kan vi også anbefale en kajaktur i Phang Nga-bugten med havgrotter, hvor du besøger James Bond-øen og bliver guidet gennem havgrotterne i Ko Panak.


Der findes en masse andre udflugter i Thailand for børn og voksne, som du kan se her.