Ayara Villas

Om hotellet

 • 3*
  Officiel kategori
 • WiFi

Fredeligt ved Bang Niang-stranden i Khao Lak

Ayara Villas er et hyggeligt hotel, beliggende ved den lange Bang Niang-strand i Khao Lak. Et roligt og familievenligt hotel i et fredeligt miljø. Der er tre pools og en hyggelig strandrestaurant på Ayara Villas.

Bang Niang-områdets restauranter og butikker ligger i gåafstand fra hotellet. Hotellet har busservice til Khao Lak centrum, der ligger fem kilometer borte. 

Gåture i sandet

Stranden lige nedenfor hotellet, med solsenge i mørkt træ, indbyder til badning og lange gåture. Hver eftermiddag byder hotellet på kaffe og noget sødt, ofte frugter, samt på smagsprøver af thailandske urtedrikke. På hotellet kan du også slappe af med massage.

Tre pools

Ayara Villas består af tre forskellige dele, der forbindes med stenbelagte gangstier. Fra receptionen fører en bro over en åkandedam til hoteldelen. I den bageste del af området ligger hovedbygningen og den større pool med massagestråler. Den mindre pool ligger i områdets midte.

 • Antal værelser : 80

Kort om hotellet

Til strand/badning
50 m - 100 m
Udendørspool/Børnepool
Ja/Ja
Centrum/Shopping
5 km/1.7 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2-3 timer

Gennemsnitsvejr i Khao Lak

Adresse & telefon

Adresse
53/2 Moo, Khuk Khak, Takua Pa, Phang Nga 82220 Thailand.
Telefon
+66 76 486 478-9

Vigtig information

En eller to mindre gader skal krydses for at komme til stranden. Store tidevandsforskelle, hvilket påvirker stranden udenfor hotellet.

Busservice til (ikke fra) Khao Lak centrum, ca. 10,- pr. person.

Strandområde med lokal trafik.

En computer med internet kan benyttes i receptionen uden beregning.

Reception åben hele døgnet
Ja
Officiel kategori
***
Bygget
2002
Antal værelser
80
Elektricitet
220
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Strand
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Trafik
Lokal trafik

Værelser

WiFi
Ja
Dobbeltværelse
32-40 m2
Gratis deponeringsboks
Ja
Gratis aircondition
Ja
Loftvifte
Ja
Minibar
Ja
Rengøring
7 dage/uge
Hårtørrer
Ja
Elkedel
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Dobbeltseng
185x200 cm
Enkeltseng
90x200 cm
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Nytårsmiddag indgår.

Buffetrestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Barer
1
Snackbar
Ja
Morgenmad
Buffet
Frokost
Menu
Middag
Menu
Morgenmad
Ja

Afstande

Transferbus
50 m
Hjælp med bagagen
Ja
Busholdeplads
1.7 km
Shopping
1.7 km
Minimarked
200 m
Centrum
5 km
Hæveautomat
500 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
50 m
Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Sandstrand

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
3
Børnepool
Ja
Børnedel i hovedpoolen
Ja
Dybde på børnepool
60 cm
Pool
Ja
Ferskvandspool
Ja
Længde
24 m
Bredde
14 m
Størrelse
408 m2
Poolhåndklæder
Ja
Opvarmet pool i perioden
-
Jacuzzi
Ja

Afslapning

Spa
Ja
Massage
Ja

Sport

Fitness
Nej
Træningslokale
Ja

Børn og unge

Tremmeseng
Ja
Tremmeseng
25
Børnestol i restauranterne
Ja

Tilgængelighed

Der er kun elevator i to af de tre bygninger.

Bygninger
3
Antal etager i den laveste bygning
1
Antal etager i højste bygning
3
Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Nej
Handicapvenlige værelser/lejligheder
0
Rampe til reception
Ja
Badeværelsesdør (bredde)
79 cm

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Vintersæson: Charterfly nonstop, cirka 10 timer 30 min. Tid beregnet fra København. Sommersæson: Rutefly, ca. 10 timer 30 min til Bangkok + ca. 1 time til Phuket med indenrigsfly. Tid beregnet fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid ca. 2 timer fra Phukets lufthavn. Fra Krabis lufthavn ca. 2,5–3 timer. Bestil bustransfer eller privat transfer med taxi eller minibus Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.  

Afstande

Transferbus
50 m
Hjælp med bagagen
Ja
Busholdeplads
1.7 km
Shopping
1.7 km
Minimarked
200 m
Centrum
5 km
Hæveautomat
500 m

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
50 m
Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Sandstrand

Kundeanmeldelser

TUI Kundeanmeldelser

8.5 af 10

399 Kundevurdering
 • Rengøring
  8.6 af 10
 • Maden
  8.3 af 10
 • Pool og poolområde
  8.5 af 10
 • Hotelservice
  9.2 af 10
 • Værelserne
  8.2 af 10

Opdateret: 13.05.2024

God restaurant på hotellet. Der mangler en poolbar.

 • 9 af 10
I bør tage nogle mere realistiske billeder af stranden på hotellet. Det er som sagt andet år vi bor på dette hotel. Venlig personale og står altid klar til at hjælpe en.
Madrasserne på liggestolene på både terrassen og pool området trænger til at blive skiftet ud. Håber I vil skrive det til hotellet.

.

 • 9 af 10
Slidt hotel - værelserne var slidte med mug i vådzonerne og hårde senge med mere. Pool området var terrassebrædderne løse nogen steder og klingerne i og omkring poolen var skadet. Billedet af stranden på hjemmesiden viser ikke det store fald ned til vandkanten, som gør at der faktisk ikke er en strand, når det er lidt højvandet. Men når det er sagt betød disse ting ingenting for personalet var så søde og alt det andet var bare små ting og betød ikke noget i forhold til den samlede oplevelse. Kvaliteten på hotellet var over den pris rejsen kostede.

Nej

 • 10 af 10
Dejligt hotel. Der var plads og altid venligt personale. Ro og dejlige omgivelser.

Ved ik hvad I mener

 • 3 af 10
I har allerede en temmelig uførlig beskrivelse og en klagesage igang. Jeg orker ganske enkelt ikke bruge mere af min tid på , at skrive mere til jer. I forstår ikke, hvad man skriver - siden I sætter 8-10 personer igang og hvor man føler sig spammet til af jer. I truer tilgælgæld med at lukke vores sag, alt imens vi er ude st rejse , holder ferie og ik altid har wi-fi. Hvad er det for en opførsel ? I bør kompensere os og ik spise os af med en voucheur på 400 bath - ca.78kr - Absurd. Mvh Aino Tina Siksne - Pedersen & Pauline Gram. Kompenser os en gang for alle i dansk valuta! - hvis I ønsker glade Tui kunder i fremtiden.

God hotel

 • 10 af 10
Hotellet er meget hjælpsom og yder god service

Dejligt hotel

 • 10 af 10
Dejligt roligt hotel i smukke omgivelser. Flotte og dejlige pools. Der var legerum til børn og fitness, på trods af dette ikke stod på tui’s hjemmeside om hotellet. Vi var meget positivt overraskede over hotellet.

Skuffende

 • 3 af 10
Hotellet er meget lidt vedligeholdt. Lige fra du kommer ind i receptionen, virker alt gammelt og beskidt, lys der ikke virker og ikke sidder ordentligt.
Lejligheden er pæn, men sengen er virkelig dårlig, meget slidt springmadras. Rengøring var dårlig, de kom hver dag, men jeg tror ikke vi fik ordnet toiletter, da det skidt der lå mellem cisterne og toiletbræt ikke blev gjort rent og var snusket hele ferien, der blev ikke pudset vinduer og spejle. Brusenicen blev aldrig gjort rent, og det opdagede vi de skulle reparere vore aircon, da vi kom hjem lå alt skidt og møg fra airconen ude i brusenicen, jeg skyllede rent og det der ikke kunne komme ud igennem risten lå så og der resten af ferien. Terrasse vinduerne blev heller ikke pudset. Så den eneste rengøring vi fik var, opvasken, redt sengen og fejet. Bambus væggene ude i swimup poolen var knækket og blev ikke udskiftet. Vi troede vi kunne stille sol sengene ud på poolteressen, men nej, de var af træ og kunne ikke tåle vand. Det var kun den nyere afdeling man kunne det, da det var stål solsenge. Den nye afd blev der også tændt lys i poolen om aften men ikke hos os, massage dysserne blev kun tændt i poolen, hvis nogen huskede at tænde for dem. De store beton søjler var meget slidte og revnet nød lappet, men ikke pænt og ordentligt, vinduerne i receptionen så ud som om de var i stykker, da solfilmen er istykker. De orange betonvægge er sorte af skimmelsvamp vil jeg tro det er, da de er sorte nede ved vandkanten til poolen. Deres trapezplader var så beskidte og fyldt med snavs, så de fik også hotellet til at se beskidt ud. Murværket var blevet orange opad væggene.
Men vi hørte fra nogle andre danskere, at efter kineserne har overtaget hotellet, er ser ikke noget vedligholdelse mere. Så det synes jeg at i skal tage til efterretning.

Thailand

 • 8 af 10
Super flink personal og god restaurant

SPØRGSMÅLET IKKE FORSTÅET

 • 9 af 10
LÆKKER MORGENMAD

FLISERNE TIL LEJLIGHEDERNE BURDE VÆRE MERE JÆVNE. FOR STOR RISIKO FOR AT SNUBLE. IKKE HANDICAP/TROLLEY VENLIGE

Godt - men lidt kedeligt

 • 7 af 10
Lå lidt langt væk fra byen, hvis man ønskede bare lidt liv. En lille bar med lidt musik på området havde været toppen. Restauranten på hotellet kan godt lave mad, men deres drikkevarer er under al kritik. Deres drinks smager af saftevand - selv deres smoothies er det rene saftevand og man skulle virkelig være heldig hvis man fik en kold øl. Dette blev påpeget flere gange på de 3 uger vi var der, men de forstod det bare ikke, desværre. Kan derfor anbefale en lille bar lidt længere henne af vejen, hvis man vil hygge og have noget ordentligt/koldt at drikke samt fantastiske pandekager. Det lille stykke strand som findes foran hotellet er bestemt ikke børnevenligt. Kun ved lavvande, som måske er et par timer om dagen, er stranden fantastisk ellers store bølger.

Kundeanmeldelser

 • af 10
 • Anonym