Rejser
til
Koh Kradan

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 25,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 100

Rejser til Koh Kradan

Koh Kradan

Tager du til den lille bitte ø Koh Kradan, tager du automatisk en time-out fra civilisationen og erstatter den med hvide strande, blide vinde og et krystalklart, turkist hav. Du bor lige ved stranden, og her oplever du en sjælden luksus af total afslapning.

Paradisiske Koh Kradan hører til de små øer i Trangprovinsen og er blot fire kilometer lang og en kilometer på det bredeste sted. Her er kun en håndfuld små hyggelige bungalowhoteller, ingen biler og ingen handel. Du flyver til Krabi og fortsætter med bus og båd.

Del af nationalpark

En stor del af Koh Kradan tilhører nationalparken Hat Chao Mai, mens der dyrkes gummi og kokos på øvrige dele af øen. De store turiststrømme har endnu ikke fundet hertil, øen er primært kendt blandt rygsæksfolk, og mennesker der tager på dagture fra andre øer.

Lavvandede paradisstrande

Det er nemt at finde en uberørt strand, og afstandene er små. Øen har nogle af de smukkeste, blændende hvide strande i området, så solbriller kan virkelig anbefales. De lavvandede strande gør det børnevenligt, og giver havet et intensivt turkist lys.

Snorkling og trekking

Øen er omgivet af et koralrev, så der er meget at opleve for dem, der holder af snorkling og dykning. Du kan også opleve øen fra en kajak, eller tage på vandreture langs stier i den frodige natur.

Undervandsbryllup

En gang om året arrangrer de thailandske myndigheder bryllup under vandet ved Koh Kradan. Interesserede par med dykkercertifikat vies i en ceremoni under havoverfladen. Så leder du efter en anderledes måde at blive gift på, kan et undervandsbryllup være alternativet.

Hotel på stranden

Vores hotel The Seven Seas ligger direkte ved stranden og har strandbar, restaurant og en lille spa, hvor du kan bestille massage. I nærheden ligger et par enkle strandrestauranter i tilslutning til de andre små hoteller, og større er udvalget ikke. Der er ingen butikker, det du har brug for kan du købe på hotellet.

Udflugter med longtailbåd

Da du befinder dig i Trangprovinsens øverden, kan du nemt leje en longtailbåd med fører og tage på udflugter til andre øer i nærheden. På nærliggende Koh Mook ligger Emerald Cave, Smaragdgrotten, som er et kendt udflugtsmål blandt øhoppere. Ved lavvande kan du svømme gennem en 80 meter lang tunnel, der åbner sig som en drømmeagtig lagune.

Rejsetyper i Koh Kradan