Oplev endnu flere af Thailands strande med en kombinationsrejse

Thailand har nogle af verdens smukke strande. Men hvorfor ikke opleve endnu flere paradisstrande på én og samme ferie? Med TUI er det nemt at bestille en kombinationsrejse og rejse rundt i smilenes land. Her kan du læse mere om kombinationsrejser i Thailand – og så giver vi dig selvfølgelig listen med Thailands 10 bedste strande, så du kan finde dine favoritter og vælge de helt rigtige rejsemål i Thailand.

Vidste du, at 6 ud af 10 bestiller en kombinationsrejse med TUI til Thailand? Med en kombinationsrejse bytter du hotel og ofte by efter en uge eller ø og rejser videre mod nye eventyr et andet sted i landet. Thailand er med sine mange øer og fantastiske paradisstrande oplagt til rundrejser.

Med TUI kan du flyve direkte tur/retur til lufthavnen i Bangkok, Krabi eller Phuket. Vi liste her Thailands 10 bedste strande, så du kan finde ud af, hvor du skal bo i Thailand, og vi skriver også, hvilken lufthavn, der er nærmest.

Psst… Vi giver også et par tips til hoteller, du kan bo på, hvis du vil have en af Thailands bedste strande lige uden for døren.

1. Stranden på Koh Kradan

Koh Kradan er en lille ø uden for Kho Lanta, som har næsten magisk vand. Paradisøen er bare 4 km lang, og på den ene side ligger nogle få hoteller og en vidunderlig strand. På den anden side af øen finder du ingen hoteller overhovedet – kun to paradisstrande, som du kommer til med lidt klatring. Strandene er blændende hvide, og vandet er så klart, at du kan snorkle direkte fra stranden.

Koh Kraden kommer du nemmest til, hvis du flyver til Krabi og bor på Koh Lanta. Herfra tager det en time med båd.

Rejs med TUI til Koh Lanta
Koh Kradan er en af de øer, man skulle tro, kun fandtes på et postkort.

2. Pattaya Beach, Koh Lipe

Når du går langs med Pattaya Beach, føles det som om, du har fødderne i kartoffelmel. Stranden vender mod syd, og her er oftest helt vindstille. Den vestlige del af stranden er den roligste del, og her er der meget lavvandet. Koh Lipe har også to andre strande, som bejler til en plads på top 10, nemlig Sunrise Beach og Sunset Beach.

Du kommer nemmest til Koh Lipe med båd fra Koh Lanta eller Langkawi.

Rejs med TUI til Koh Lanta
Koh Lipe – en af Thailands fineste øer.

3. Coconut Beach, Khao Lak

I det nordlige Khao Lak finer du ferieparadisets smukkeste strand. Hvidt sand, palmer, som hænger ned over stranden og klart, blåt vand. Stranden er relativ rolig, og her kan du virkelig koble af sammen med familien.

Flyver du til Phuket er der cirka en time til Khao Lak med bil.

Rejs med TUI til Khao Lak
Coconut Beach i Khao Lak er omgivet af palmer og gynger – perfekt til din Instagram-profil.

4. Freedom Beach, Phuket

Freedom Beach er en af Phukets absolut smukkeste strande. Stranden kan du kun komme til med longtailbåd, og den ligger lige syd for byen Patong. Kridhvidt sand, krystalklart vand og hele herligheden er indrammet af grønne bjerge. På den sydlige side af stranden finder du desuden et rigtigt godt område til snorkling.

Flyv direkte til Phuket – her kan du bo på hoteller i det livlige Patong, og stadig have paradisstranden inden for rækkevide.

Rejs med TUI til Patong
Freedom Beach er et paradis du kun kommer til med båd.

5. Kantiang Beach, Koh Lanta

På det sydlige Koh Lanta finder du Kantiang Beach. Inde mellem jungle og tæt, grøn bevoksning finder du denne halvmåneformede strand med finkornet sand og klart vand. Her ånder ro og fred, og du finder nemt et spot helt for dig selv. Der findes et par restauranter og barer langs med stranden.

Vil du bo helt tæt på stranden, finder du øens eneste femstjernede hotel, Pimalai Resort & Spa, lige i nærheden.

Flyver du til Krabi tager det cirka to timer at komme med bus og derefter færge til Koh Lanta.

Rejs med TUI til Koh Lanta
På det sydlige Koh Lanta ligger Kantiang Beach.

6. Tup Kaek Beach, Klong Muang

Tup Kaek Beach ligger nord for Klong Muang. Her ligger resorts på række helt ned til strandkanten. Vandet er smaragdgrønt, sandet er perfekt til at bygge sandslotte og i horisonten kan du skimte klipperne i Thailands skærgård for ikke at nævne solnedgangen, som er fuldkommen magisk.

Midt på stranden finder du hotellet Tup Kaek Sunset Resort, som du kommer til på en time fra Krabis lufthavn.

Rejs med TUI til Klong Muang
Hvem drømmer ikke om feriedage i en hængekøje med den her udsigt?

7. Phra Nang Beach, Krabi

Phra Nang Beach er en utrolig smuk strand på den sydvestlige del af halvøen Railay Beach. Vil du besøge stranden skal du med longtailbåd fra Ao Nang. En kridhvid strand indrammet af kalkstensklipper og grønne bjerge – det bliver ikke mere paradislignende end det! I den sydligste del af stranden finder du den berømte grotte Princess Cave, hvor det siges, at en havprinsesse bor.

Vil du til Phra Nang Beach skal du flyve til Krabi og bo i Ao Nang, hvorfra du tager båden.

Rejs med TUI til Ao Nang
Phra Nang Beach liggger i den sydlige del af Railay Beach.

8. White Sand Beach, Koh Chang

Koh Changs længste strand, White Sand Beach, er hele 2,5 km lang. Den ligger på vestkysten, har hvidt puddersand, palmer og selvfølgelig afsluttet af det lyseblå hav. Den sydlige del er den absolut fineste, og det er også her, de fleste hoteller ligger. Uden for Koh Chang finder du også paradisøerne Koh Wai, Koh Mak og Koh Kood, der selvfølgelig har hver deres smukke strande.

KC Grande Resort får du White Sand Beach som nærmeste nabo.

Rejser du med fly til Bangkok kan du fortsætte herfra med indenrigsfly og færge. Du kan kombinere rejsen til Kho Chang med to nætter i Bangkok og få både sol- og storbyferie.

Rejs med TUI til Koh Chang
Den sydlige del af White Sand Beach på Koh Chang er en oase at besøge.

9. Karon Beach, Phuket

Midt på Phukets vestlige kyst ligger Karon Beach. Stranden er bred, lang og fyldt med hvidt koralsand. Her kan du få massage på stranden, spise ved madboderne, rejse rundt med longtailbådene, og stranden føles aldrig trang, da den er så stor.

Du kan bo på hotel i Karon Beach – det er nemmest, hvis du flyver til Phuket og derfra med bil eller bus i cirka en time.

Rejs med TUI til Karon Beach
Karon Beach er dejlig bred med koralsand.

10. Ao Prao Beach, Koh Samet

Ao Prao Beach er den eneste strand på den vestlige side af Kho Samet, og det er samtidigt øens smukkeste. Ao Prao Beach har turkist vand, hvidt sand og øens smukkeste solnedgange. Her kan du finde ro og fred og nyde feriedagene med næsen mod solen.

Ao Prao Resort ligger på Ao Prao Beach indrammet af paradisstand og junglelandskab.

Tager du flyveren til Bangkok, tager det omkring tre timer med bil og færge at komme til Koh Samet. Udnyt at du lander i Bangkok og brug de to første eller sidste dage i millonbyen.

Rejs med TUI til Koh Samet
På Ao Prao Beach op Koh Samet finder du ro og fred.

Rejser du med børn til Thailand? Så finder du vores bedste børnevenlige udflugter lige her, når I trænger til en pause fra stranden.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!