Rejser
til
Klong Muang Beach (Krabi)

Pris fra

...

Hoteller

6

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 40,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 700

Rejser til Klong Muang Beach (Krabi)

Klong Muang Beach (Krabi)

Klong Muang Beach er en smuk, palmefyldt og flere kilometer lang sandstrand vest for den større badeby Ao Nang i Krabi-området. Her kan du rejse til hele året, og om vinteren med nonstop fly. Stemningen af afslappet, selv om der er en hel del små restauranter, butikker og strandbarer. Her ligger vores De Luxe-hotel i Sofitel-kæden, med kæmpepool og aktiviteter.

Klong Muang Beach er et af Thailands nyere rejsemål. En fiskerbefolkning på nogle hundrede personer er de eneste fastboende. Den omkringliggende natur er uberørt, og ved siden af ligger en spektakulær skærgård med smukke jungleøer.

Lange lyse strande

Klong Muang-stranden strækker sig mange kilometer langs kysten. Ved højvande svinder den ind, visse steder til næsten ingenting, men ved lavvande er der god plads. Solnegangen over øerne i havet er et smukt skue, som du kan opleve fra de hyggelige restauranter med lygter i haven. Der er flere andre strande indenfor korte afstande, både mod nord og syd, blandt andet den rummelige og fredelige Tup Kaek Beach.

Shopping og restauranter

I det lille centrum Klong Muang Plaza er der restauranter, småbutikker, massagesteder og skræddere. Der er yderligere nogle restauranter og en populær bar langs hovedvejen. Ønsker du et større udvalg af shopping og forlystelser, kommer du nemt til naborejsemålet Ao Nang. En taxi derind tager ca. 20 minutter og det plejer ikke at koste mere end omkring 100,-..

Strandluksus for store og små

Vælger du at bo på Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, får du et luksus alt-i-et-hotel med 7.000 m² pool, golfbane og mange aktiviteter.

Direkte fly om vinteren

I vinterens højsæson flyver vores charterfly direkte uden mellemlanding til Krabi på cirka elleve timer. Du kan også rejse hertil via Phukets lufthavn. Transfertiden bliver så cirka tre en halv time – i stedet for en time fra Krabi – men fordelen er, at du så kan kombinere en uge ved Klong Muang Beach med en uge på Phuket.

Rejsetyper i Klong Muang Beach (Krabi)