Rejser
til
Ao Nang (Krabi)

Pris fra

...

Hoteller

29

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 70,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 8.000

Rejser til Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

Badebyen Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for Phuket. Her kan du rejse til hele året, og om vinteren er det med nonstop fly. Den lange strandgade er et farverigt mylder af butikker, skræddere, restauranter og markedsboder. Med longtalbåd kommer du nemt til skønne strande på de nærliggende øer.

Det thailandske ord "ao" betyder bugt og i den langstrakte bugt er der en smal sandstrand. Den er blevet knudepunkt for de smukke longtailbåde, der ligger optrukket på stranden.

Strande der er blevet berømte

De virkelige paradisstrande ligger nemlig en kort bådtur længere ude. For et mindre beløb kommer du til Ao Phra Nang, som af Sunday Times er blevet udnævnt til verdens næstbedste strand. Samme fornemmelse af at være trådt ind i en tropisk drøm får du, hvis du tager til Chicken Island eller Railay.

Jungleøer, grotter og regnskov

Ao Nangs omgivelser er blandt de smukkeste og mest afveklslende du kan finde i Thailand. På en bådudflugt til Phang Nga, kommer du til høje og smalle jungleøer og grotter. Inde i landet findes storslåede nationalparker som Khao Phanom Bencha, hvor du kan vandre i regnskoven.

Dykning og snorkling

Også undervandslivet er spektakulært og vandet er varmt og skønt hele året. Anemone Reef og Shark Point er to af de mest kendte steder for dig, der vil dykke og snorkle på rejsen. Der er også både der sejler dig direkte fra Ao Nang til Phi Phi-øerne.

Direkte fly om vinteren

I vinterens højsæson går vores charterfly direkte til Krabi, uden mellemlanding, på cirka elleve timer. Du kan også vælge at tage til Phukets lufthavn. Transfertiden er så cirka tre timer – i stedet for bare 30-40 minutter fra Krabi – men fordelen er, at du så kan kombinere en uge i Ao Nang med en uge på Phuket.

Via Bangkok om sommeren

I sommerhalvåret rejser du med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket. Som en ekstra bonus kan du for blot nogle få hundrede kroner udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger i Bangkok.

Rejsetyper i Ao Nang (Krabi)

Anbefalede hoteller - Ao Nang (Krabi)