Rejser
til
Karon Beach

Pris fra

...

Hoteller

15

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 60-80,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 386.600 (Phuket)

Rejser til Karon Beach

Karon Beach

Karon Beach ligger midt på Phukets vestkyst, og hører til øens største og mest alsidige rejsemål, med en lang fin strand, restauranter, shopping og natteliv. Blandt vores hoteller findes alt fra kategorierne_Familievenligt_ til De Luxe. I vinterhalvåret tager vi dig hertil med nonstopfly på kun lidt over ti timer.

Stranden er både bred og langstrakt og føles derfor aldrig overfyldt. Den består af hvidt koralsand, hvor du kan slå dig ned med feriebogen eller bare slappe af. Og der er kun nogle få skridt til strandserveringer med velduftende thaimad og iskolde drikke.

Mange restauranter i centrum

I centrum af Karon er der masser af restauranter, barer, skræddere og butikker. Om aftenen finder du konstant et nyt spisested at prøve, og vil du fortsætte med at shoppe, kan du gå rundt i timevise blandt markedsboder og butikker.

Endnu mere shopping i Patong

Fra Karon Beach kan du nemt tage en tuk-tuk til Patong, seks kilometer borte. Her er der fuld fart på forlystelseslivet og gader fyldt med butikker og markedsboder. I shoppingcentret Jungceylon, der har over 200 butikker, finder du alt fra mærkevaretøj til håndarbejde og elektronik.

Snorkling og andre udflugter

Du kan opleve endnu mere på vores udflugter. Du kan for eksempel prøve forskellige former for vandsport, tage på bådudflugter, slappe af i spa eller tage familien med på jungletrekking. Læs mere under fanebladet udflugter.

Direkte fly om vinteren

I perioden hvor de fleste vil rejse til Thailand, har vi charterfly direkte fra København. Du kommer hertil uden mellemlandinger på mellem ti og elleve timer. I sommerhalvåret kan du rejse med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med indenrigsfly (cirka 1 time) til Phuket.
Som en bonus kan du for blot nogle få hundrede kroner udskifte rejsens to sidste nætter med to overnatninger på hotel Century Pak i Bangkok.

Rejsetyper i Karon Beach

Anbefalede hoteller - Karon Beach