2019-09-17

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.

Overvej først og fremmest hvad du er ude efter. Hvem skal du rejse med, og hvad skal I opleve? Hvor vigtig er beliggenheden i forhold til hotelfaciliteter som pools, restauranter, spa, børneklubber og træningsfaciliteter? Du kender bedst selv din personlige ønskeliste til ferien, så her følger vores bedste anbefalinger, alt efter hvilken ferie du søger. Rigtig god ferie-jagt!

Mallorca på tomandshånd

For to voksne, der rejser uden børn, og som vil have god tid til hinanden, giver vi her tre bud på hoteller, I skal se nærmere på:

 • Botel Alcudiamar – luksushotel med kanon beliggenhed i Alcudias lystbådehavn tæt på både centrum og strand.
 • TUI Blue grupotel Aguait – moderne og børnefrit hotel med spa, fitness og otte tennisbaner.
 • TUI Blue Rocador – charmerende parhotel med tre restauranter beliggende i en badevig i Cala D’or på østkysten.
Rejs til Mallorca med TUI
På TUI Sensimar Aguait Resort & Spa ligger poolterrassen direkte ved havet

For dig der rejser med børn

Børnefamiliernes absolutte eldorado er Alcudia med sin 14 km lange, lavvandet strand med det fineste, lyse sand. Her er tre anbefalinger til hoteller for dig, der rejser med børn:

 • TUI Blue Alcudia Pins – direkte ved den børnevenlige del af stranden med rummelige lejligheder, børneklubber, fitnesslektioner, store poolområder og mulighed for all inklusive.
 • Blue Star Paraiso de Alcudia – her bor I ved den bredeste og fineste del af stranden i gåafstand fra centrum.
 • Blue Star Viva Blue – populært lejlighedshotel med flere pools, fitness med sauna i rolige omgivelser.
TUI Family Life Alcudia Pins, hvor alt er tilrettelagt til den perfekte familieferie

Når hele den pukkelryggede skal med

Hvor og hvordan familien skal bo, afhænger selvfølgelig af, hvad I vil lave på ferien, og om I vil bruge hele ferien sammen eller benytte muligheden for at dele jer op. Her er to tips til hoteller:

 • RIU Bonanza Playa – hotel med høj standard med flere poolområder og spa i den afslappende by Illetas, sydvest for Palma.
 • Zafiro Cala Mesquida – populært lejlighedshotel med mange faciliteter og rummelige lejligheder med plads til helt op til syv personer.
Rejs med TUI til Mallorca
Facader klædt i grønt på Zafiro Cala Mesquida

Kombiner strand og by

Det er en helt speciel luksus at bo tæt på stranden, men samtidigt være i kort afstand med bus eller taxi til den pulserende storby Palma. På disse hoteller får du både stranden og byen inden for rækkevide:

 • Be Live Adults Only Marivent – moderne indrettet parhotel med en aldersgrænse på 16 år direkte ved stranden i Cala Mayor bare nogle få kilometer fra Palma.
 • Hotel Aguamarina – nyrenoveret, lille hotel med høj kundetilfredshed og god beliggenhed direkte ved strandpromenaden i Ca’n Pastilla øst for Palma.
Rejs med TUI til Mallorca
Flot design og formidabel havudsigt er to gode grunde til at vælge Be Live Adults Only Marivent

Til den aktive familie

Der findes efterhånden træningsfaciliteter på de fleste større hoteller. Men hvis du vil have den absolut største variation af sportsgrene at vælge imellem og træningslektioner af højeste klasse, skal du vælge Robinson:

 • Robinson Club Cala Serena – feel-good-hotel, hvor træning og sund mad er i centrum, og der er fokus på dit velbefindende. Her findes 13 tennisbaner, mountainbikes, roning, aerobics, yoga og meget mere.
Rejs med TUI til Mallorca
Alt udstyr er af højeste kvalitet på Robinson Club Cala Serena

Mallorcas højeste kundetilfredshed

Sætter du din lid til andre rejsendes anmeldelser, så skal du se nærmere på dette hotel, der lige nu scorer 9,5 ud af 10.

 • Parc Natural – femstjernet hotel i Alcudia med jacuzzi og god beliggenhed ved stranden og den fuglerige naturpark S’Albufera.
Rejs med TUI til Mallorca
Uberørt og smuk natur omgiver Parc Natural

Weekend i Palma

Den ”lille storby” Palma er perfekt til miniferie året rundt. Her finder du den smukke katedal ved havnen, kunstmuseer, charmerende bytorve, shopping til enhver pengepung og naturligvis de bedste tapas restauranter.

 • Santa Clara Urban & Spa – et charmerende og elegant lille hotel med kort gåafstand til La Seu-katedralen og Plaza Mayor.
Rejs med TUI til Mallorca
På Santa Clara Urban bor du midt i Palma i gåafstand fra den majestætiske katedral

For den prisbevidste

Til dig, som hellere vil bruge pengene på oplevelser frem for hotel, kan du f.eks. vælge Lille og hyggeligt. Her kan du f.eks. bo i Alcúdia på Mallorcas nordlige kyst.

 • Lejligheder Elisa – enkelt og prisvenligt lejlighedshotel i gåafstand til shopping, restauranter og den rolige lystbådehavn
Poolen på Lejligheder Elisa på Mallorca, TUI
Gear helt ned på det prisvenlige Elisa i Alcúdia.

For dig, der spiller golf

Som en af middelhavets mest velbesøgte turistøer har Mallorca naturligvis også flotte hoteller for dem, der spiller golf:

Vil du være nær første tee, skal du vælge Son Antem Golf Resort

Vil du fortsætte med at lede videre på egen hånd, så gå videre til siden med alle vores rejsemål og hoteller på Mallorca

.

Lignende indlæg

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-31

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-15

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken ø skal du vælge?

Sommer året rundt med 2 700 soltimer, temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader, og strande så langt øjet rækker. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne lokker mange besøgende til. Sværere er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til, for hvilken er bedst? Gran Canaria eller Tenerife? Her hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken af øerne, der passer bedst til dig.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-04