Kurv
Mallorca
Mallorca

Spanien

Ting at foretage sig Mallorca

Oplevelser Mallorca

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Aktivitetssprog

Alternativer

Mallorca heldagsrundtur med Port de Soller og Sa Calobra
Udflugter & dagsture

Mallorca heldagsrundtur med Port de Soller og Sa Calobra

Der er noget helt særligt ved denne rejse til det nordlige Mallorca, da den måde, som vi tager på sightseeing på, er en del af eventyret. Det skyldes, at du rejser med bus, tog, sporvogn og båd på vores eksklusive udflugt gennem Soller, Port de Soller, Sa Calobra og Lluc. Desuden vil du have en lokal ekspert til at vise dig rundt. Juan, en af vores guider, fortæller: "Jeg er født og opvokset på Mallorca og har boet i Soller-området i mange år. Du vil se særlige steder, som de fleste besøgende går glip af".Hop på det århundrede år gamle Soller-tog, med dets antikke trævogne med messingbeslag, og kør zigzag gennem de fyrretræsklædte Tramuntana-bjerge, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er en oplevelse, der oser af nostalgi. Og da toget er elektrisk, er det en mere bæredygtig måde at rejse på. Der vil også være en tur med sporvogn, der forbinder Soller og Port de Soller, og du kommer gennem appelsinlunde og smalle spor bag husene. Og hvis du vil have nogle insidertips, kan din lokale guide anbefale de bedste restauranter, så du kan få en rigtig smagsprøve på øens køkken.Med fri tid til frokost er det en god mulighed at smage på de produkter, som Soller er berømt for - appelsiner, is og de meget anerkendte røde Soller-rejer. Turen fra Port de Soller til Sa Calobra foregår med katamaran. Du har lidt tid til at slappe af på denne ufatteligt smukke strand, som er omkranset af klipper. Længere inde ligger den stenede kløft, Torrent de Pareis, som er naturen i dens mest rå form.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Drach-grotter, perlebutik med digitalt museum og lokalt marked
Udflugter & dagsture

Rundtur til Drach-grotter, perlebutik med digitalt museum og lokalt marked

På denne tur ser du tre af Mallorcas højdepunkter. Vi besøger øens perlefabrik Majorica, går rundt i boderne på markedet og besøger derefter de berømte Dragegrotter. Xisca, en af vores lokale guider udtaler: "Allerede inden du træder ind, føler du, at der er noget spektalukært i vente". Grottesystemet er en verden af hemmelighedsfulde grotter og underjordiske indsøer, der vækkes til live af musik og lysshow.Vores første stop er Majorica butik og museum, hvor de muligvis fremstiller verdens fineste imiterede perler. Se digitale skærme, der forklarer fremstillingsprocessen, før du selv kan kigge på perlesmykkerne i butikken. Xisca siger: " Designene er kreative og udsøgt udformede, og derfor er Majorica-smykker så populære som fødsels- og julegaver på øen.Derefter går turen videre til det ugentlige marked i en landsby. Her kan du gå rundt blandt boderne med alt fra souvenirs til aromatiske urter og vellagrede oste. Det er et godt sted at smage lokal mad, som f.eks. Mallorcas berømte svinekød af sortgris. Krydret sobrassada, en smørbar paprikapølse, er en god souvenir at tage med hjem – og så hjælper du samtidig de lokale producenter. Sidste stop på programmet er Dragegrotterne. De blev dannet for millioner siden og består af fire grotter og en stor indsø, der bliver endnu mere magisk af det specielle lys og en klassisk koncert med en kvartet lige midt i grotterne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage
Udflugter & dagsture

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage

Bølgende bakker, endeløse olivenlunde og romantiske landsbyer på toppen af bakkerne. Serra de Llevant-bjergene i den østlige del af Mallorca giver et uovertruffent øjebliksbillede af Mallorcas landdistrikter. Du kan besøge en aloe vera plantage, et ugentligt landmarked og et grottesystem samme dag. Elisabeth, en af vores ekspertguider, fortækker: "Når jeg får besøg hjemmefra, tager jeg dem med til de samme steder, som vi besøger på denne rundtur. Dette er det autentiske Mallorca".Vi starter med et morgenbesøg på en gård nær landsbyen Santa Margalida. Den har specialiseret sig i dyrkning af økologisk aloe vera, den kaktuslignende plante, der er kendt for sine medicinske og helbredende egenskaber. Den bruges som en vigtig ingrediens i produkter til behandling af solskoldning og andre lidelser. Lær alt om disse anvendelsesmuligheder under en guidet rundvisning på plantagen, som beskæftiger lokale og bidrager til den regionale økonomi. Derefter går turen til bakkebyen Arta for at besøge markedet der. Byen krydses af smalle brostensgader med kalkstenshuse med farvede skodder og er en sand fornøjelse at udforske. Elisabeth siger: "Arta er en smuk landsby, og du kan finde masser af lokale delikatesser på markedet. Og Sant Salvador-helligdommen byder på en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab".Efter du har haft tid til frokost tager vi til kysten for at besøge Arta-hulerne om eftermiddagen. Omgivelserne er svære at overgå - en landtange med udsigt over en charmerende bugt. Indenfor udforsker vi en labyrint af huler, hvor stalaktitterne og stalagmitterne er oplyst af et sofistikeret belysningssystem.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og frokost
Udflugter & dagsture

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og frokost

Denne rundtur fører dig til hjertet af Mallorcas vinland for at smage på produktet fra en lille familiedrevet vingård. Vi tager til landsbyen Santa Maria del Camí for at besøge Bodega Ramanyà for en rundvisning, og vi runder oplevelsen af med en typisk lokal frokost. Xisco, en af vores lokale guider, siger: "Familien står for det landlige Mallorca. De er meget underholdende og vil fortælle dig alt om øens historie gennem deres samling af landbrugsgenstande".Under din rejse til det anerkendte vinproducerende område Binissamvil din ekspertguide give dig indsigt i øens vine. Dette terræn ligger tæt på foden af Tramuntana-bjergene, og ifølge Xisco " giver den frugtbare jord og det solrige vejr de lokale vine en særlig smag". Ved at besøge en lokal familiedrevet bodega bidrager du til en mere retfærdig fordeling af indtægterne. Nogle af de største producenter af mallorcansk vin har vinmarker i nærheden.Imens du udforsker vinmarkerne og vingården lærer du om druesorterne, høst, lagring og aftapning. Du vil også kunne se familiens samling af artefakter fra gamle dage. Disse blev brugt til dyrkning af druerne og til jordbearbejdning. Derefter kommer den bedste del. Du kan smage tre vine efter eget valg sammen med en velsmagende frokost lavet af lokale råvarer. Prøv brød, olivenolier, oste, patéer og meget mere, alt sammen med nogle af kælderens egne vine.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Guidet besøg i Hamsgrotterne med besøg i Dinosaurland
Udflugter & dagsture

Guidet besøg i Hamsgrotterne med besøg i Dinosaurland

Der er ikke mange familieudflugter på Mallorca der slår denne kombination med Hamsgrotterne og Dinosaurland. Det er en spændende og dramatisk rejse ind i øens forhistorie, hvor Genesis og Titanosaur vil få dig til at tabe kæben. Marga, en af vores lokale guider siger: "Denne tur giver din fantasi frit spil, når du veksler mellem en af Mallorcas ældste attraktioner, de 10 millioner år gamle Hamsgrotter, og en af de nyeste, det nyåbnede Dinosaurland". Hamsgrotterne er millioner af år gamle, men blev først opdaget i forrige århundrede. Sidenhen er de blevet en af øens største seværdigheder. Mens vi udforsker de tre hovedgrotter, lærer du om øens oprindelige befolkning. Den halvåbne runde grotte. Round Cave, har med sin botaniske vegetation et jura-præg over sig – og man bliver nysgerrig på, hvad der er inde i den. I den blå hule, Blue Cave, fortæller en audiovisuel dokumentar kaldet Genesis Mallorcas historie fra Big Bang og til i dag. Og Classic Cave, der er et netværk af 12 kamre fulde af mystik. Der er også et beroligende venetiansk-inspireret musikshow. Næste stop på programmet er Dinosaurland, hvor du kan slentre blandt mere end 100 rekreationer af dinosaurer i fuld størrelse, inklusive den mystiske Titanosaurus, der er mere end 50 meter lang. Nogle mener den har været den største art, Børnene kan prøve at lege palæontologer, more sig med spil og puslespil eller tegne. Dette er en fantastisk dag for hele familien.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +6  fr, nl, it, no, pl, sv

Valldemossa & rundtur på vestkysten af Mallorca
Udflugter & dagsture

Valldemossa & rundtur på vestkysten af Mallorca

Book here to discover the mountain village of Valldemossa and Son Maroig palace on the west coast of Majorca. The best way to tour to Tramuntana Mountain

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Showet Exhibit af Son Amar med transport
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Showet Exhibit af Son Amar med transport

House of Son Amar har i over 45 år bragt dets spektakulære underholdning til Mallorcas kyster. Og i 2021 er det tilbage, større end nogensinde. Med et cast af artister og akrobater, der tidligere har været med i det verdensberømte Cirque du Soleil, og et soundtrack med Europas bedste dj's, er Exhibit et helt nyt show, der er klar til at forblænde publikum.Træd ind på en stor mallorcansk herregård, og du vil blive mødt af et Bellagio-springvandsshow i Las Vegas-stil, inden du sætter dig ned i teatret. Du kan vælge pladser, der kun er til showet, tilføje et strejf af klasse med cava og chokolade eller vælge VIP Supper Club - du får de bedste pladser i huset, behagelige sofaer, samt Moët & Chandon-champagne og en treretters menu.Når først showet begynder, vil du danse, grine og danse hele natten lang. Forvent glitter, glamour og masser af underholdning, når skuespillerne kombinerer livemusik, klassisk cabaret og akrobatiske præstationer i en stjernebesat aften, som hele familien vil nyde.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Rundtur til Tramuntanabjergene og Palma på trike motorcykel
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Rundtur til Tramuntanabjergene og Palma på trike motorcykel

En af de vildeste rundture på Mallorca. Gør dig til en dag, du sent glemmer, for denne rundtur er fyldt med vilde oplevelser. På denne køretur med trike motorcykel, for 2 gæster per trike, oplever vi blandt andet Palmas Katedral, Illetes og marinaen i Puerto Portals. Rundturen byder også på snorkling ved en skjult lagune i Paguera, et stop ved Port d'Andratx og frokost i den maleriske bjerglandsby Es Capdella i Tramuntana-bjergene.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Showet Exhibit af Son Amar uden transport
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Showet Exhibit af Son Amar uden transport

House of Son Amar har i over 45 år bragt dets spektakulære underholdning til Mallorcas kyster. Og i 2021 er det tilbage, større end nogensinde. Med et cast af artister og akrobater, der tidligere har været med i det verdensberømte Cirque du Soleil, og et soundtrack med Europas bedste dj's, er Exhibit et helt nyt show, der er klar til at forblænde publikum.Træd ind på en stor mallorcansk herregård, og du vil blive mødt af et Bellagio-springvandsshow i Las Vegas-stil, inden du sætter dig ned i teatret. Du kan vælge pladser, der kun er til showet, tilføje et strejf af klasse med cava og chokolade eller vælge VIP Supper Club - du får de bedste pladser i huset, behagelige sofaer, samt Moët & Chandon-champagne og en treretters menu.Når først showet begynder, vil du danse, grine og danse hele natten lang. Forvent glitter, glamour og masser af underholdning, når skuespillerne kombinerer livemusik, klassisk cabaret og akrobatiske præstationer i en stjernebesat aften, som hele familien vil nyde.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Tramuntanabjergene og Palma på trike motorcykel med transport
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Tramuntanabjergene og Palma på trike motorcykel med transport

En af de vildeste rundture på Mallorca. Gør dig til en dag, du sent glemmer, for denne rundtur er fyldt med vilde oplevelser. På denne køretur med trike motorcykel, for 2 gæster per trike, oplever vi blandt andet Palmas Katedral, Illetes og marinaen i Puerto Portals. Rundturen byder også på snorkling ved en skjult lagune i Paguera, et stop ved Port d'Andratx og frokost i den maleriske bjerglandsby Es Capdella i Tramuntana-bjergene.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Palma med mere
Aktiviteter

Palma med mere

Den gamle bydel i Palma er en af de bedst bevarede i Spanien. Med nem transport frem og tilbage får du muli8ghed for at udforske byen i dit eget tempo. Du kan også tilføje en guidet tur til den berømte katedral eller til den idylliske bjergby Valldemossa.Du bliver hentet og kørt til byen, hvor du får tid til at opleve byen i dit eget tempo. Den gamle bydel byder på brostensbelagte stræder med små tapasbarer mens en af Europas smukkeste katedraler dominerer byens skyline. Hvis du har lyst til at se den indvendig, kan du opgradere turen til også at omfatte adgang til den enorme gotiske bygning. Tjek pladserne med fortovscafeer, de mange butikker og gallerier samt museer.Der er også mulighed for at tilføje et besøg til Valldemossa – en kulturel bjergby, der ligger mindre end 30 km fra Palma.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Hams-grotterne billet
Aktiviteter

Hams-grotterne billet

Ti millioner år har det taget at skabe Hams-grotterne men det har været ventetiden værd. Udover at være et køligt sted i Mallorcas sommervarme, byder dette system på tre grotter – der hver især byder på en anderledes visuel oplevelse. Beliggende lige udenfor Porto Cristo på den østlige del af øen, er grotterne perfekte til en familieudflugt.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Mallorca

Der er en grund til, at Mallorca er Middelhavets mest besøgte ø. Der er et fantastisk udvalg af ting at foretage sig, lige fra afslapning på de solbeskinnede strande til vandring i indemurede middelalderbyer og køreture langs dramatiske kystveje. I den nordlige del vil du blive charmeret af byerne Alcudia og Pollença, mens Valldemosa, Deià og Sóller i den vestlige del får én til at spærre øjnene op. Og hovedstaden Palma har en gammel bydel med middelalderlige gyder, som fuldendes af en gotisk katedral ved vandet. Desuden er der masser af vandaktiviteter i verdensklasse at vælge imellem.

De seks bedste ting at lave på Mallorca

1. Udforsk den vestlige del

Den vestlige del er kendetegnet af spektakulære landskaber og postkortagtige bjerglandsbyer. Det er også hjemsted for øens mest svært tilgængelige strand. Og de ligger alle midt i Serra de Tramuntana, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. Landsbyen Valldemossa, med dens karteuserkloster, kongelige palads og plantefyldte gyder, er et must at se samt Deià og Sóller. Sidstnævnte er knudepunktet for et romantisk tog, der zigzagger gennem bjergene i trævogne. Fra den nærliggende havn, der nås med en sporvogn, kan du tage en båd til Sa Calobra-stranden, der ligger i læ af klipper for enden af en kløft.

2. Besøg den nordlige del

Alcudia og Pollença i den nordlige del af øen er to af Mallorcas smukkeste byer. De ligger kun 20 minutters kørsel fra hinanden, og desuden ligger de inden for rækkevidde af Kap Formentor, en halvø med takkede klipper og hemmelige bugter samt en ensom strand - en spektakulær halvmåneformet og fredet strand omkranset af fyrretræer. Alcudia kan bedst udforskes ved at gå på toppen af dens middelalderlige mure, mens Pollença kan beundres ved at bestige de 365 trappetrin blandt cypresserne op til Calvari-kapellet på bakketoppen.

3. Beundre Palma-katedralen

Det er svært at gå glip af Palmas største seværdighed og attraktion. Den enorme, guldfarvede gotiske La Seu-katedral tårner sig op over byens havnefront. Den er centrum for en gammel bydel, der stadig er delvist beskyttet af gangbare middelaldermure. Alle gyder fører til katedralen. Et andet gotisk mesterværk, der er værd at se, er Llotja-handelshuset. Indimellem er der barer, restauranter og caféer for enhver smag. Ensaïmada, den lokale yndlingskage, er en lækkerbisken sammen med en kop kaffe. Du kan også finde butikker, der sælger alt fra lokale fiskersko til designerhåndtasker.

4. Eventyr på vandet

Involverer ferien eventyr på vandet, finder du det på Mallorca. For sjov og ballade for hele familien er der to vandparker, den tematiserede Western Water Park i Magalluf og Aqualand i s'Arenal. En anden populær mulighed er en katamarantur. Mens Palma Aquarium og Marineland giver dig mulighed for at se hajer, gopler og meget mere på tæt hold. Alle ture er normalt tilgængelige med afhentning og aflevering på hotellet.

5. Showet skal fortsætte

Mallorca ved, hvordan man holder en fest, når solen går ned. Et af de mest populære shows er Pirates Adventure, hvor utrolige gymnaster, både olympiske og verdensmestre, opfører en fyrig opvisning i sværdkamp med sværdslag. House of Son Amar, et traditionelt mallorcansk bondehus, der er blevet omdannet til et spillested, hvor der vises et blændende ekstravaganza med dans, sang og kunstflyvning, er også meget efterspurgt.

6. På hest på Rancho Grande

Rancho Grande er en familiefavorit, når det gælder et traditionelt kig på Mallorcas landdistrikter. Øens største fungerende hesteranch tilbyder et udvalg af hestemuligheder, hvad enten det er en ridetur i solnedgang eller en vogntur i landskabet. Der er også en minizoo for børnene. Efter ridningen er der levende musik og grill, og besøget slutter i festlig stemning.