Kurv
Mallorca
Mallorca

Spanien

Ting at foretage sig Mallorca

Oplevelser Mallorca

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Mallorca heldagsrundtur med Port de Soller og Sa Calobra
Udflugter & dagsture

Mallorca heldagsrundtur med Port de Soller og Sa Calobra

Der er noget helt særligt ved denne rejse til det nordlige Mallorca, da den måde, som vi tager på sightseeing på, er en del af eventyret. Det skyldes, at du rejser med bus, tog, sporvogn og båd på vores eksklusive udflugt gennem Soller, Port de Soller, Sa Calobra og Lluc. Desuden vil du have en lokal ekspert til at vise dig rundt. Juan, en af vores guider, fortæller: "Jeg er født og opvokset på Mallorca og har boet i Soller-området i mange år. Du vil se særlige steder, som de fleste besøgende går glip af".Hop på det århundrede år gamle Soller-tog, med dets antikke trævogne med messingbeslag, og kør zigzag gennem de fyrretræsklædte Tramuntana-bjerge, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er en oplevelse, der oser af nostalgi. Og da toget er elektrisk, er det en mere bæredygtig måde at rejse på. Der vil også være en tur med sporvogn, der forbinder Soller og Port de Soller, og du kommer gennem appelsinlunde og smalle spor bag husene. Og hvis du vil have nogle insidertips, kan din lokale guide anbefale de bedste restauranter, så du kan få en rigtig smagsprøve på øens køkken.Med fri tid til frokost er det en god mulighed at smage på de produkter, som Soller er berømt for - appelsiner, is og de meget anerkendte røde Soller-rejer. Turen fra Port de Soller til Sa Calobra foregår med katamaran. Du har lidt tid til at slappe af på denne ufatteligt smukke strand, som er omkranset af klipper. Længere inde ligger den stenede kløft, Torrent de Pareis, som er naturen i dens mest rå form.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage
Udflugter & dagsture

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage

Bølgende bakker, endeløse olivenlunde og romantiske landsbyer på toppen af bakkerne. Serra de Llevant-bjergene i den østlige del af Mallorca giver et uovertruffent øjebliksbillede af Mallorcas landdistrikter. Du kan besøge en aloe vera plantage, et ugentligt landmarked og et grottesystem samme dag. Elisabeth, en af vores ekspertguider, fortækker: "Når jeg får besøg hjemmefra, tager jeg dem med til de samme steder, som vi besøger på denne rundtur. Dette er det autentiske Mallorca".Vi starter med et morgenbesøg på en gård nær landsbyen Santa Margalida. Den har specialiseret sig i dyrkning af økologisk aloe vera, den kaktuslignende plante, der er kendt for sine medicinske og helbredende egenskaber. Den bruges som en vigtig ingrediens i produkter til behandling af solskoldning og andre lidelser. Lær alt om disse anvendelsesmuligheder under en guidet rundvisning på plantagen, som beskæftiger lokale og bidrager til den regionale økonomi. Derefter går turen til bakkebyen Arta for at besøge markedet der. Byen krydses af smalle brostensgader med kalkstenshuse med farvede skodder og er en sand fornøjelse at udforske. Elisabeth siger: "Arta er en smuk landsby, og du kan finde masser af lokale delikatesser på markedet. Og Sant Salvador-helligdommen byder på en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab".Efter du har haft tid til frokost tager vi til kysten for at besøge Arta-hulerne om eftermiddagen. Omgivelserne er svære at overgå - en landtange med udsigt over en charmerende bugt. Indenfor udforsker vi en labyrint af huler, hvor stalaktitterne og stalagmitterne er oplyst af et sofistikeret belysningssystem.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og frokost
Udflugter & dagsture

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og frokost

Denne rundtur fører dig til hjertet af Mallorcas vinland for at smage på produktet fra en lille familiedrevet vingård. Vi tager til landsbyen Santa Maria del Camí for at besøge Bodega Ramanyà for en rundvisning, og vi runder oplevelsen af med en typisk lokal frokost. Xisco, en af vores lokale guider, siger: "Familien står for det landlige Mallorca. De er meget underholdende og vil fortælle dig alt om øens historie gennem deres samling af landbrugsgenstande".Under din rejse til det anerkendte vinproducerende område Binissamvil din ekspertguide give dig indsigt i øens vine. Dette terræn ligger tæt på foden af Tramuntana-bjergene, og ifølge Xisco " giver den frugtbare jord og det solrige vejr de lokale vine en særlig smag". Ved at besøge en lokal familiedrevet bodega bidrager du til en mere retfærdig fordeling af indtægterne. Nogle af de største producenter af mallorcansk vin har vinmarker i nærheden.Imens du udforsker vinmarkerne og vingården lærer du om druesorterne, høst, lagring og aftapning. Du vil også kunne se familiens samling af artefakter fra gamle dage. Disse blev brugt til dyrkning af druerne og til jordbearbejdning. Derefter kommer den bedste del. Du kan smage tre vine efter eget valg sammen med en velsmagende frokost lavet af lokale råvarer. Prøv brød, olivenolier, oste, patéer og meget mere, alt sammen med nogle af kælderens egne vine.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Valldemossa & rundtur på vestkysten af Mallorca
Udflugter & dagsture

Valldemossa & rundtur på vestkysten af Mallorca

Book here to discover the mountain village of Valldemossa and Son Maroig palace on the west coast of Majorca. The best way to tour to Tramuntana Mountain

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Marineland
Gå ikke glip af
Temaparker

Marineland

Hvis du er ude efter en sjov familiedag er Marineland det rette sted. Nyd opvisningen med delfiner, der viser deres akrobatiske kunster og svømmefærdigheder. Søløverne vil også imponere dig med deres boldteknik og hop gennem ringe. Og når der er pause mellem opvisningerne, kan du se gennem vinduet i det store akvarie med hajer, skildpadde og stimer af tropiske fisk. Derefter kan du besøge pingvinerne og tropehuset med slanger og øgler. Her er noget for alle aldre. Vælger du en PLUS-pakke for du fast track-indgang og de bedste pladser til delfin- og søløveshowene, et familiefoto, 10% rabat på købe samt en souvenir.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Western Water Park – entré og transport
Gå ikke glip af
Billetter og arrangementer

Western Water Park – entré og transport

Det er hurtigt og vildt i Mallorcas eneste tematiserede vandpark. Western Water Park er så spændende, at du vil løbe fra den ene forlystelse til den anden. Der er tre temaområder med rutsjebaner for børn og for de frygtløse - herunder The Beast, Mallorcas største vertikale rutsjebane.Prøv Tornado, Big Hole, Mega Slide, Boomerang, Devil's Tail og nye rutsjebaner som El Latino og El Alano. Stjerneattraktionen er The Beast, et 30 meter højt fald, der vil få dig til at skrige af glæde eller frygt. Og efter al den spænding kan du tage det roligt i spabadene eller lade dig drive rundt på Wild River.I Kidzworld kan børnene hygge sig med at blive våde i Tam Tam Splash, et sikkert og overvåget område. Der er også en PLUS-pakke, som omfatter hurtig adgang til parken og en garanteret solseng til hver voksen. I mellemtiden får børnene en drink, en is og en souvenirgave. Der er også en eksklusiv rabat på 10 % på alle køb i parken, herunder slide fast pass.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +6  fr, nl, it, no, pl, sv

Aqualand Waterpark med transport
Gå ikke glip af
Billetter og arrangementer

Aqualand Waterpark med transport

Et besøg i dette fantastiske badeland er lige sjovt for både voksne og børn. Oplev Aqualand El Arenals mange forlystelser og få transport til og fra hotellet samt indgangsbillet med i prisen. Der er også en fin PLUS-løsning, der omfatter kuponer til 1 liggestol pr. voksen, opbevaringsskab og 1 læskedrik til børn. inde i parken.Trods tyngdekraften i Kamikaze, eller den adrenalinpumpende spænding i Anaconda – to baner der tager dig og konkurrenten med på et hårrejsende kapløb mod bunden. Hvis det skal være mere roligt, kan du prøve Conco River, et afslappende boblebad eller bare nyde dagen i en af de mange solsenge.Se små vil elske Kidzworld inklusiv Adventureland, Dragonland, og et område med polynesisk tema. Tilføj en bred vifte af spisesteder og snackboder, så har du den perfekte opskrift på en morsom dag for hele familien. Og hvis du vælger PLUS-muligheden, får du hurtig adgang til parken, et skabskort og en garanteret solseng til hver voksen. I mellemtiden får børnene en drink, en is og en souvenirgave. Der er også en eksklusiv rabat på 10 % på alle køb i parken, inklusiv rutsjebanekortet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Palma Aquarium med transport
Gå ikke glip af
Temaparker

Palma Aquarium med transport

Som familieaktivitet er der ikke meget der overgår et besøg i Palma Aquarium. Her findes hundredvis af dyr fra Middelhavet og du udforsker Tropical Seas, hvor der er 25 akvarier med arter fra Atlanten, Stillehavet og det Indiske Ocean. Tag med Shark Vision Boat over Big Blue – Europas dybeste hajbassin. Fra bådens glasbund kan du se hundredvis af småfisk sammen med havets herskere. Derefter kan du besøge den helt nye 3D Aquadome og nyde en biografforestilling med pukkelhvaler. Der er også et sørøverskib og en Splash Park til de mindste.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Katmandu Family Fun Park
Gå ikke glip af
Temaparker

Katmandu Family Fun Park

En dag i Katmandu Park i Magaluf giver næring til børnenes fantasi og byder på masser af sjov for hele familien. Det er Mallorcas eneste forlystelsespark – og den er fyldt med spektakulære attraktioner og specielle effekter. Med Family Fun Day får du ubegrænset adgang. Du kan også vælge VIP-passet - der inkluderer en velsmagende frokost og drikkevarer hele dagen - og Plus-passet, som inkluderer alle drikkevarer hele dagen samt en ubegrænset frokostbuffet i Katmandu Hotel. Du modtager også en kupon til quely (mallorcanske kiks) og et ubegrænset antal nøgleringe til Plus-passet.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Showet Exhibit på Son Amar med transport
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Showet Exhibit på Son Amar med transport

House of Son Amar har i over 45 år bragt dets spektakulære underholdning til Mallorcas kyster. Og i 2021 er det tilbage, større end nogensinde. Med et cast af artister og akrobater, der tidligere har været med i det verdensberømte Cirque du Soleil, og et soundtrack med Europas bedste dj's, er Exhibit et helt nyt show, der er klar til at forblænde publikum.Træd ind på en stor mallorcansk herregård, og du vil blive mødt af et Bellagio-springvandsshow i Las Vegas-stil, inden du sætter dig ned i teatret. Du kan vælge pladser, der kun er til showet, tilføje et strejf af klasse med cava og chokolade eller vælge VIP Supper Club - du får de bedste pladser i huset, behagelige sofaer, samt Moët & Chandon-champagne og en treretters menu.Når først showet begynder, vil du danse, grine og danse hele natten lang. Forvent glitter, glamour og masser af underholdning, når skuespillerne kombinerer livemusik, klassisk cabaret og akrobatiske præstationer i en stjernebesat aften, som hele familien vil nyde.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Mallorca Wind Pirates PLUS-pakke
Gå ikke glip af
Aktiviteter

Mallorca Wind Pirates PLUS-pakke

Nyd to timers spændende vandsport med vores Wind Pirates PLUS-pakke, der inkluderer transport. Vælg tre af følgende aktiviteter - vandcykling, stepboard, kajakroning, paddle surfing, Hobie 16 katamaran, stor paddle boarding, sejlbådstur eller windsurfing. Og du kan også vælge en 20-minutters oplevelse på et el-board.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Palma Aquarium uden transport
Gå ikke glip af
Seværdigheder & guidede rundture

Palma Aquarium uden transport

Når det gælder familieaktiviteter, er et besøg i Palma Aquarium et must. Du kan se hundredvis af arter fra Middelhavet samt udforske sektionen ”Tropical Seas”, hvor der er 25 bassiner med arter fra Atlanterhavet, Det Indiske Ocean og Stillehavet. Tag Shark Vision-båden over Big Blue - Europas dybeste hajbassin, og med glasbund i båden kan du se hundredvis af fisk blande sig med havets største rovdyr. Fortsæt til det helt nye 3D Aquadome og nyd en fantastisk biografoplevelse med en pukkelhval. Der er også et kæmpe sørøverskib og en Splash Park til børnene.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet

Introduktion til Mallorca