Kurv
Mallorca
Mallorca

Spanien

Oplevelser på Mallorca

Mallorca er den største ø i øgruppen Balearerne og den største ø i Spanien. Dens hovedstad hedder Palma de Mallorca. Med dens 550 kilometer kyststrækning byder Mallorca dens besøgende på bugter og smukke strande med smukt hvidt sand, små bugter mellem klipperne og fyrreskove. Gennem århundreder har berømte kunstnere forelsket sig i øen og i dens maleriske landsbyer, inklusiv Deià, Pollença og Valldemossa. Øen er blevet et stort turistmål, både nationalt og internationalt. For mange berømtheder er Mallorca det perfekte sted at tilbringe ferien.

Oplevelser i Mallorca

97  Resultater
Udflugter & dagsture
Mallorca ørundtur

Der er noget virkelig specielt ved denne tur til det nordlige Mallorca - den måde vi tager på sightseeing på er en del af eventyret. Vi stiger om bord på det århundrede gamle Soller-tog og zig-zagger os gennem de pinjeklædte Tramuntana-bjerge. Vi tager også en tur med en sporvogn, der forbinder Soller og Port de Soller, hvor vi passerer appelsinlunde og følger smalle spor bag de lokale boliger. Rejsen fra Port de Soller til Sa Calobra-stranden foregår – hvis vejret tillader det - med katamaran.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(32)
fra:
DKK 579.00
Billetter og arrangementer
Western Water Park – entré og transport

Det går stærkt, det er spændende og det er Mallorcas eneste tema-badeland. I Western Water Park siger forlystelsernes navne det hele. Tornado, Big Hole, Mega Slide, Bommerang, Devil's Tail og hovedsttraktionen, The Beast – Mallorcas største kamikaze-bane. Andre steder i parken kan du slappe af i boblebadene eller flyde på Wild River. I Kidzworld kan børnene more sig i et sikkert og overvåget område. Det er muligt at bestille en PLUS-pakke der udover forlystelserne inkluderer fast track-indgang til parken, en liggestol pr. voksen, og til børnene en læskedrik, en is samt en lille gave.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 225.00
Udflugter & dagsture
Mallorcas hemmeligheder

Bjerge, klipper og store marker – Serra de Llevant-området på den østlige del af øen har meget at byde på. Vi besøger en traditionel gård i Santa Margalida, hvor de dyrker aloe vera, og fortsætter derefter til Arta. Fuld af smalle brostensstræder er den gamle by Arta som skabt til skønne gåture. Vi besøger også et traditionelt marked, hvor du får mulighed for at prøve nogle lokale delikatesser. Og som en afslutning på udflugten besøger vi de spektakulære Hams-grotter for at opleve stalaktitter, stalagmitter og søer, som findes i denne underjordiske verden.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(2)
fra:
DKK 413.00
Udflugter & dagsture
Valldemossa & vestkysten

Strandene ligger langt fra Valldemossa - det er derfor, den har bevaret sin rustikke skønhed. På denne udflugt besøger vi denne historiske bjergby samt den nærliggende herregård Son Marroig med udsigt over Sa Foradada og havet - de er så gode, at de betragtes som blandt verdens 10 bedste kystudsigter. Ikke langt derfra, ad snoede veje, ligger Valldemossa. Du kan gå rundt i de blomsterprydede gader og måske besøge Charterhouse. Den klassiske komponist Frederic Chopin boede her engang, og huset kan prale af en overdådigt indrettet tegnestue og et smukt bibliotek.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 293.00
Temaparker
Marineland

Hvis du er ude efter en sjov familiedag er Marineland det rette sted. Nyd opvisningen med delfiner, der viser deres akrobatiske kunster og svømmefærdigheder. Søløverne vil også imponere dig med deres boldteknik og hop gennem ringe. Og når der er pause mellem opvisningerne, kan du se gennem vinduet i det store akvarie med hajer, skildpadde og stimer af tropiske fisk. Derefter kan du besøge pingvinerne og tropehuset med slanger og øgler. Her er noget for alle aldre. Vælger du en PLUS-pakke for du fast track-indgang og de bedste pladser til delfin- og søløveshowene, et familiefoto, 10% rabat på købe samt en souvenir.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(3)
fra:
DKK 195.00
Temaparker
Palma Aquarium med transport

Som familieaktivitet er der ikke meget der overgår et besøg i Palma Aquarium. Her findes hundredvis af dyr fra Middelhavet og du udforsker Tropical Seas, hvor der er 25 akvarier med arter fra Atlanten, Stillehavet og det Indiske Ocean. Tag med Shark Vision Boat over Big Blue – Europas dybeste hajbassin. Fra bådens glasbund kan du se hundredvis af småfisk sammen med havets herskere. Derefter kan du besøge den helt nye 3D Aquadome og nyde en biografforestilling med pukkelhvaler. Der er også et sørøverskib og en Splash Park til de mindste.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(3)
fra:
DKK 192.00
Aktiviteter
Robinson katamarantur med transport fra det nordlige Mallorca

Det nordlige Mallorcas klippefyldte kystlinje opleves bedst fra havsiden – så hvad kunne være bedre end en halvdagstur med katamaran? Båden lægger ud fra Puerto Pollença og besætningen hejser sejlet mens vi sejler langs nordkysten. I forbindelse med et badestop kan du låne svømmebriller og svømmefødder for at udforske livet under havoverfladen, inden vi fortsætter mod Cape Formentor. En dejlig frokostbuffet serveres på dækket og derefter har du god tid til at bade eller slappe af. Derefter sejler vi tilbage til Puerto Pollença langs den imponerende kystlinje.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(5)
fra:
DKK 466.00
Seværdigheder og guidede rundtur
Palma Aquarium uden transport

Når det gælder familieaktiviteter, er et besøg i Palma Aquarium et must. Du kan se hundredvis af arter fra Middelhavet samt udforske sektionen ”Tropical Seas”, hvor der er 25 bassiner med arter fra Atlanterhavet, Det Indiske Ocean og Stillehavet. Tag Shark Vision-båden over Big Blue - Europas dybeste hajbassin, og med glasbund i båden kan du se hundredvis af fisk blande sig med havets største rovdyr. Fortsæt til det helt nye 3D Aquadome og nyd en fantastisk biografoplevelse med en pukkelhval. Der er også et kæmpe sørøverskib og en Splash Park til børnene.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 192.00
Aktiviteter
Katamaran Anacaona

Få den ultimative chill out-oplevelse på Mallorca. Dette skønne katamarankrydstogt fra Port d'Alcudia handler om ren og skær afslapning, blandet med fantastiske udsigter langs øens betagende nordkyst. Stig om bord på den elegante Anacaona, der sejler langs den dramatiske kystlinje ud for Alcudia-bugten - her kan du slappe af i nettet, der er spændt ud mellem pontonerne, og nyde den blide havbrise. Vi kaster anker et afsidesliggende sted, hvor du kan snorkle rundt blandt fisk i det krystalklare vand. En grillbuffet og drikkevarer gør dette til den perfekte dag for hele familien.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(1)
fra:
DKK 436.00