Kurv
91 Aktiviteter
Sort by:
Nat Geo Day Tour: Mallorcas Flor de Sal, opdag en skat på øen
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Mallorcas Flor de Sal, opdag en skat på øen

Bag den hvide sandstrand i Es Trenc ligger det beskyttede område med Levantes saltsletter. I årtusinder har man udvundet kostbart salt her, og i dag er det et fristed for naturentusiaster og hjem for over 160 forskellige fuglearter. Hvis du er heldig, kan du bl.a. få øje på sandløber, stylteløber og den lyserøde flamingo. Levantes saltsletter strækker sig over 150 hektar og er blevet udpeget som et naturområde af særlig interesse. Tre betingelser er nødvendige for, at det reneste salt kan dannes - sol, havbrise og lav luftfugtighed. Du kan bevidne den ældgamle proces med at høste salt, mens du udforsker saltbankerne på en afslappet vandretur, hvor din National Geographic-guide giver dig lokal indsigt og forklarer historien om denne gamle baleariske beskæftigelse. Se, hvordan Salineros- specialisterne bruger ældgamle teknikker til at indsamle de fineste Flor de Sal-saltkrystaller. Prøv så selv at høste nogle af dem. Rundturen fremhæver også havsaltindustriens bæredygtige karakter: Produktionen foregår i total harmoni med økosystemet, og mange trækfugle er faktisk afhængige af de mineralrige vådområder for at genoprette balancen efter lange flyvninger fra udlandet. Saltkrystallernes skrøbelige natur betyder, at manuel høst er den eneste bæredygtige metode, så der er ikke behov for mekanisering. Nyd landskaber og håndværksmæssige processer, der har været uændrede i århundreder, mens du nyder roen og naturen på dette særlige sted.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Nat Geo Day Tour: Mallorcas marine skatte - Posidonia Oceanica
Aktiviteter

Nat Geo Day Tour: Mallorcas marine skatte - Posidonia Oceanica

Inspireret af arbejdet i National Geographics Pristine Seas-projekt, som har til formål at beskytte de sidste vilde steder i vores oceaner, tilbyder denne National Geographic-dagsudflugt en unik mulighed for at udforske nogle af de smukkeste og mest uspolerede Middelhavsvande sammen med en havbiolog. Lær om vigtigheden af Posidonia Oceanica. Posidonia Oceanica er mere end bare havgræs. Manu San Félix, medlem af National Geographic Pristine Seas Project, siger: "Posidonia er arkitekten bag Middelhavets marine økosystem." Det er en vigtig del af dette økosystem med vidtrækkende konsekvenser for økologi, kyststabilitet, turisme og endda klimaregulering. Indsatsen for at bevare og beskytte denne vigtige art er afgørende for at bevare sundheden og balancen i Middelhavets miljø. Denne simple plante spiller en vigtig rolle for iltningen af havvandet, hjælper med at stabilisere sedimenter og er levested for mange arter af fisk og andre havdyr. Ledsaget af en havbiolog padler du i kajak en strækning på ca. 3 km rundt om Malgratsøernes beskyttede havområde, et mangfoldigt økosystem, der er hjem for delfiner, fisk, fugle, alger og meget mere. Den beskyttede zone blev oprettet for at beskytte det omkringliggende marine habitat, et vigtigt sted for Posidonia Oceanica. Udforskningen foregår hovedsageligt i kajak med et valgfrit snorkelstop, hvor du selv kan se Posidonia-græsengene og få forklaringer fra havbiologen om den indflydelse, dette havgræs har på Middelhavet og resten af verden. Lær, hvordan vi hver især kan bidrage til at beskytte Posidonia-engene ved at øge bevidstheden om deres rolle i kampen mod den globale opvarmning, som vist i National Geographic-dokumentaren 'Pristine Seas: The Power of Protection'.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Heldagsrundtur på Mallorca med Port de Soller og Lluc-klostret
Udflugter & dagsture

Heldagsrundtur på Mallorca med Port de Soller og Lluc-klostret

Der er noget helt særligt ved denne rejse til det nordlige Mallorca - den måde, du ser sightseeing på, er en del af eventyret. Det skyldes, at du rejser med bus, tog, sporvogn og båd på vores eksklusive udflugt gennem Soller, Port de Soller og Lluc. Desuden vil du få en lokal guide til at vise dig rundt. Juan, en af vores guider, fortæller: "Indtil jernbanen blev bygget, kunne man kun komme til Soller med båd. Så der blev handlet meget med Frankrig, snarere end med resten af øen. Og derfor har den en vis gallisk charme".Hop på det århundrede gamle Soller-tog. Tænk antikke trævogne med messingbeslag og zigzag dig vej gennem de fyrretræsklædte Tramuntana-bjerge, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Det er en oplevelse, der oser af nostalgi. Og da toget er elektrisk, er det en mere bæredygtig måde at rejse på. Der er også en tur med sporvogn, der forbinder Soller og Port de Soller, hvor du kommer gennem appelsinlunde og smalle spor bag husene. Soller-dalen er berømt på hele øen på grund af dens appelsiner og den is, der laves af dem, mens de røde Soller-rejer, der bliver fanget i de nærliggende farvande, betragtes som en delikatesse.Hop om bord på katamaranen fra Port de Soller. Vi sejler i ro og mag mod den afsondrede vig Sa Calobra. Dette naturskønne sted, der er omkranset af klipper, er Mallorca når det er allermest råt. Når vi er tilbage på land igen, slutter du af med et besøg i Lluc-klosteret, der ligger i bjergene. Her får du en guidet rundvisning på dette hellige pilgrimssted.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Rundtur til Drach-grotter, perlebutik med digitalt museum og lokalt marked
Udflugter & dagsture

Rundtur til Drach-grotter, perlebutik med digitalt museum og lokalt marked

På denne tur ser du tre af Mallorcas højdepunkter. Vi besøger øens perlefabrik Majorica, går rundt i boderne på markedet og besøger derefter de berømte Dragegrotter. Xisca, en af vores lokale guider udtaler: "Allerede inden du træder ind, føler du, at der er noget spektalukært i vente". Grottesystemet er en verden af hemmelighedsfulde grotter og underjordiske indsøer, der vækkes til live af musik og lysshow.Vores første stop er Majorica butik og museum, hvor de muligvis fremstiller verdens fineste imiterede perler. Se digitale skærme, der forklarer fremstillingsprocessen, før du selv kan kigge på perlesmykkerne i butikken. Xisca siger: " Designene er kreative og udsøgt udformede, og derfor er Majorica-smykker så populære som fødsels- og julegaver på øen.Derefter går turen videre til det ugentlige marked i en landsby. Her kan du gå rundt blandt boderne med alt fra souvenirs til aromatiske urter og vellagrede oste. Det er et godt sted at smage lokal mad, som f.eks. Mallorcas berømte svinekød af sortgris. Krydret sobrassada, en smørbar paprikapølse, er en god souvenir at tage med hjem – og så hjælper du samtidig de lokale producenter. Sidste stop på programmet er Dragegrotterne. De blev dannet for millioner siden og består af fire grotter og en stor indsø, der bliver endnu mere magisk af det specielle lys og en klassisk koncert med en kvartet lige midt i grotterne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Rundvisninger i Palma med mulighed for katedralen og Valldemossa
Aktiviteter

Rundvisninger i Palma med mulighed for katedralen og Valldemossa

Vælg mellem en række forskellige måder at besøge Mallorcas stemningsfulde hovedstad Palma på. Du udforsker byen i dit eget tempo med vores enkle og bekvemme valgmulighed for kun transport. Eller måske vil du gerne tilføje et guidet besøg i katedralen ved havnefronten eller frokost på Hard Rock Café. For at få mest muligt ud af din dag kan du også kombinere din tur i katedralen med en tur til byen Valldemossa, beliggende malerisk på en bakketop. Hugo, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Palmas katedral er forbløffende. Apsissens rosenvindue alene indeholder mere end 1100 stykker med glasmosaik, og det blev designet til at flugte med facadens rosenvindue to gange om året, den 2/2 og 11/11, for at en form som et 8-tal".Hvordan dagen udfolder sig, afhænger af den mulighed, du har valgt. Med vores Palma Free Time-billet har du et par timer, du kan bruge, som du vil i byen. Du kan shoppe i byens smarte butikker og highstreet-modebutikker, tjekke torve med terrassecaféer eller nyde det store udbud af kunstgallerier og museer. Du kan også tilføje en frokost på Hard Rock CaféHvis du har valgt billetten til Palma og Katedralen, har du en guidet rundvisning i dette enorme gotiske mesterværk. Og med den tredje mulighed får du adgang til katedralen, plus et besøg i Valldemossa - en malerisk landsby, der ligger på en bakke mindre end 30 minutters kørsel fra Palma. Hugo fortæller: "Valldemossa er essensen af det landlige Mallorca. Honningfarvede stenhuse med grønne skodder klynger sig omkring klokketårnet. Sørg for at prøve den lokale kartoffelkage, 'coca', som dyppes i varm chokolade".

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Guidet besøg i Hamsgrotterne med besøg i Dinosaurland
Udflugter & dagsture

Guidet besøg i Hamsgrotterne med besøg i Dinosaurland

Der er ikke mange familieudflugter på Mallorca der slår denne kombination med Hamsgrotterne og Dinosaurland. Det er en spændende og dramatisk rejse ind i øens forhistorie, hvor Genesis og Titanosaur vil få dig til at tabe kæben. Marga, en af vores lokale guider siger: "Denne tur giver din fantasi frit spil, når du veksler mellem en af Mallorcas ældste attraktioner, de 10 millioner år gamle Hamsgrotter, og en af de nyeste, det nyåbnede Dinosaurland". Hamsgrotterne er millioner af år gamle, men blev først opdaget i forrige århundrede. Sidenhen er de blevet en af øens største seværdigheder. Mens vi udforsker de tre hovedgrotter, lærer du om øens oprindelige befolkning. Den halvåbne runde grotte. Round Cave, har med sin botaniske vegetation et jura-præg over sig – og man bliver nysgerrig på, hvad der er inde i den. I den blå hule, Blue Cave, fortæller en audiovisuel dokumentar kaldet Genesis Mallorcas historie fra Big Bang og til i dag. Og Classic Cave, der er et netværk af 12 kamre fulde af mystik. Der er også et beroligende venetiansk-inspireret musikshow. Næste stop på programmet er Dinosaurland, hvor du kan slentre blandt mere end 100 rekreationer af dinosaurer i fuld størrelse, inklusive den mystiske Titanosaurus, der er mere end 50 meter lang. Nogle mener den har været den største art, Børnene kan prøve at lege palæontologer, more sig med spil og puslespil eller tegne. Dette er en fantastisk dag for hele familien.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og lokal mad
Udflugter & dagsture

Besøg på vingård på Mallorca med smagning og lokal mad

Denne rundtur tager dig med til hjertet af Mallorcas vinland for at smage på produktet fra en lille familiedrevet vingård. Vi tager til landsbyen Santa Maria del Camí for at besøge Bodega Ramanyà for en rundvisning, og vi runder oplevelsen af med en typisk lokal frokost. Xisco, en af vores lokale guider, siger: "Familien repræsenterer livet på landet på Mallorca. De er meget underholdende og vil fortælle dig alt om øens historie gennem deres samling af landbrugsgenstande".På vejen til det anerkendte vinproducerende område Binissamvil din ekspertguide give dig indsigt i øens vine. Dette terræn ligger tæt på foden af Tramuntana-bjergene, og ifølge Xisco " giver den frugtbare jord og det solrige vejr de lokale vine en særlig smag". Ved at besøge en lokal familiedrevet bodega bidrager du til en mere retfærdig fordeling af indtægterne. Nogle af de største producenter af mallorcansk vin har vinmarker i nærheden.Imens du udforsker vinmarkerne og vingården lærer du om druesorterne, høst, lagring og aftapning. Du vil også kunne se familiens samling af artefakter fra gamle dage. Disse blev brugt til dyrkning af druerne og til jordbearbejdning. Derefter kommer den bedste del. Du kan smage tre vine efter eget valg sammen med en velsmagende frokost lavet af lokale råvarer. Prøv brød, olivenolier, oste, patéer og meget mere, alt sammen med nogle af kælderens egne vine.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage
Udflugter & dagsture

Det østlige Mallorca på rundtur til Arta-hulerne og aloe vera plantage

Bølgende bakker, endeløse olivenlunde og romantiske landsbyer på toppen af bakkerne. Serra de Llevant-bjergene i den østlige del af Mallorca giver et uovertruffent øjebliksbillede af Mallorcas landdistrikter. Du kan besøge en aloe vera plantage, et ugentligt landmarked og et grottesystem samme dag. Elisabeth, en af vores ekspertguider, fortækker: "Når jeg får besøg hjemmefra, tager jeg dem med til de samme steder, som vi besøger på denne rundtur. Dette er det autentiske Mallorca".Vi starter med et morgenbesøg på en gård nær landsbyen Santa Margalida. Den har specialiseret sig i dyrkning af økologisk aloe vera, den kaktuslignende plante, der er kendt for sine medicinske og helbredende egenskaber. Den bruges som en vigtig ingrediens i produkter til behandling af solskoldning og andre lidelser. Lær alt om disse anvendelsesmuligheder under en guidet rundvisning på plantagen, som beskæftiger lokale og bidrager til den regionale økonomi. Derefter går turen til bakkebyen Arta for at besøge markedet der. Byen krydses af smalle brostensgader med kalkstenshuse med farvede skodder og er en sand fornøjelse at udforske. Elisabeth siger: "Arta er en smuk landsby, og du kan finde masser af lokale delikatesser på markedet. Og Sant Salvador-helligdommen byder på en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab".Efter du har haft tid til frokost tager vi til kysten for at besøge Arta-hulerne om eftermiddagen. Omgivelserne er svære at overgå - en landtange med udsigt over en charmerende bugt. Indenfor udforsker vi en labyrint af huler, hvor stalaktitterne og stalagmitterne er oplyst af et sofistikeret belysningssystem.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Formentor med bådtur og marked fra Mallorcas nordøstkyst
Udflugter & dagsture

Formentor med bådtur og marked fra Mallorcas nordøstkyst

Kap Formentor, der strækker sig fra den nordlige del af Mallorca ud i Middelhavet, er en takket langtange og et af de mest naturskønne områder på øen. På denne tur besøger du et landsbymarked og nyder tid på Formentor-stranden. Desuden er der et stop ved udsigtspunktet Es Colomer og en bådtur langs Formentor-kysten. Lluc, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg elsker at udforske Kap Formentor - en bjergrig halvø, hvor den spektakulære udsigt langs kysten ledsages af duften af middelhavets fyrretræer og de urter, der vokser vildt her".Vi starter dagen med en tur rundt på et ugentligt marked, der er en sand smagsprøve på det mallorcinske liv på landet. Lluc siger: "De sælgere, der kun sælger nogle få forskellige typer sæsonbestemt frugt eller grøntsager, er som regel landmænd, der dyrker deres egne produkter - og som regel er de mest prisvenlige". Derefter tager vi på opdagelse på Formentor-halvøen. Mens vi kører rundt ad de snoede veje, vil du blive mødt af dramatiske landskaber. Vi stopper ved Es Colomer, hvor der er en enestående udsigt over kystklipperne.Derefter er det tid til at slappe af på Formentor-stranden. Denne smalle, buede strand er omkranset af en fyrreskov og mødes af pastelblåt vand. Her er der mulighed for forfriskninger på en strandcafé, og du kan sikre dig et bord ved at vælge frokost-muligheden. Som afslutning tager vi med båd til Port de Pollença, hvor strandpromenaden er omgivet af stilfulde villaer og hoteller fra det tidlige 20. århundredes guldalder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Valldemossa og rundtur på vestkysten af Mallorca
Udflugter & dagsture