Lejlighedshotel på Mallorca

Leder du efter en ferielejlighed på Mallorca? Vi har lejlighedshoteller for enhver smag, så det er som at have din egen feriebolig med alle de bekvemmeligheder, der hører til. Her har vi samlet vores lejlighedshoteller og ferielejligheder på Mallorca. Et lejlighedshotel er perfekt, hvis du ønsker lidt mere uafhængighed, men stadig vil nyde komforten ved en ferie. Læs mere om vores lejlighedshoteller på Mallorca, og find dit drømmehotel!

Hoteltips

Fordele ved en ferielejlighed på Mallorca

Der er flere fordele ved at bo på et lejlighedshotel på Mallorca. Hvis du er en del af et større rejseselskab, er en ferielejlighed perfekt, hvis I vil bo sammen. Saml jer i køkkenet og lav mad sammen, eller slap af i stuen, mens I deler dagens yndlingsøjeblikke. Med et lejlighedshotel kan du nyde et afslappende ophold på Mallorca i dit eget tempo! Det er også godt for mindre grupper af rejsende, f.eks. par. Slap af og nyd din ferie på et lejlighedshotel!

 

Føl dig hjemme

Det, der gør en ferie på et lejlighedshotel helt unikt, er, at man føler sig hjemme på en helt anden måde. Der er få ting, der er bedre end at gå på det lokale marked, tage ingredienserne med tilbage til ferielejligheden og så lave mad sammen i køkkenet. Man undgår køen ved buffeten, og selv opvasken kan være en fornøjelse, hvis man gør det sammen. Og det bedste af det hele er, at I kan gøre tingene i præcis det tempo, I har lyst til.

 

Vores lejlighedshoteller på Mallorca

TUI har flere lejlighedshoteller at vælge imellem på Mallorca. Vi kan blandt andre anbefale Blue Star Grupotel Port d'Alcudia i Alcudia. Her bor du centralt i moderne lejligheder, og her er et stort poolområde. Vi kan også anbefale Blue Star Viva Blue Selection Club, som er  lejligheder med privat pool eller tagterrasse. Her kan man gå til den fine sandstrand på få minutter, og hotellet har en eventyrpool med et piratskib. Der er lejligheder med privat pool eller tagterrasse med jacuzzi, og du kan bestille halvpension og All Inclusive hjemmefra!

 

Spekulerer du på, hvordan vejret bliver i løbet af din ferie? Så tag et kig på vores side om vejret på Mallorca. Hvis du vil have et større udvalg af hoteller, kan du se flere af vores hoteller på Mallorca eller vores side med lejlighedshoteller.