Rejser
til
Noonu Atollen

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler er fra Ari Atollen
  • Pizzaca. 100,-
  • 1,5 liter vandca. 30,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Noonu Atollen

Noonu Atollen

Rejs til Noonu Atollen i Maldiverne, hvis du vil krydre din paradisferie med træning og sund mad. På øen Orivaru ligger det nye Robinson Club Noonu, hvor du kan dyrke din favoritsport omgivet af hvide strande og et turkisblåt hav.

På den lille ø Orivaru i Noonu-atollen ligger kun et hotel – det nye Robinson Club Noonu. Midt i den tropiske vegetation er der infinitypool, gym, spa og flere restaurranter med fokus på bdåe gourmetmad og lækre, sunde menuer.

Tropisk ø med fokus på at nyde livet

Bor du på Robinson Club Noonu er alt tilrettelagt til en aktiv ferie blandet med afslapning og god mad. Her findes alt fra beachvolley, fodbold og hårde træningslektioner til yoga og pilates. Hotellets spa har både massage og sauna.

Selvfølgelig er Noonu-atollen, lige som andre øgrupper i Maldiverne, det rene paradis for dig, der elsker at dykke og snorkle. Bestil en udflugt med instruktør, der tager dig med ud til hotellets eget husrev.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som småkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt ligger kun cirka to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner, med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Du flyver til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid. Læs mere under Transfer.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige, men hurtigt oversståede, regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til betydeligt lavere prisen end i højsæsonen. Her kan du læse mere om vejret på Maldiverne.

Rejsetyper i Noonu Atollen