Rejser
til
Meemu Atollen

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 100,-
  • 1 liter vandca. 30,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Meemu Atollen

Meemu Atollen

Meemu atollen består af 33 øer og ligger syd for lufthavnsøen og Maldivernes hovedstad Male'. Dykkerstederne er blandt Maldivernes mest hemmelige, med fantastisk dykning of snorkling ved uberørte og ubeboede rev og atoller.

Vores hotel hedder Cinnamon Hakuraa Huraa Club, hvilket betyder "revet over vandet", og har en fantastisk beliggenhed i en uberørt lagune. Lagunen er så stor, at du skal med en båd for at opleve Meemu atollens fantastiske marine liv. Hver morgen og eftermiddag tager hotellets egen båd dig med på en tur i den store lagune så du kan snorkle. Med lidt held støder du på hvalhajer og djævlerokker, der holder til her store dele af året.

All Inclusive indgår

Indenfor rammerne af din All Inclusive, kan du tage for dig af alt, hvad det dejlige resort Hakuraa Huraa tilbyder. Malaafaiy er hotellets store buffetrestaurant, og i Nalha Falhu Lounge & Bar kan du tage en drink og beundre solnedgangen over lagunen. Vil du spise en romantisk candle light-dinner på stranden, kan det også lade sig gøre.

Spa og stand-up-paddle

Ønsker du lidt afveksling til snorklingen og de afslappende stunder i en solseng, kan du fiske, sejle jet ski eller prøve stand-up-paddle. Du kan også forkæle dig selv i hotellets spa-afdeling.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som bittesmå brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt ligger kun cirka to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner, med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Hele året flyver vi til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø nær kandets hovedstad Male. Derfra transporteres du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden.

Maldiverne i sommersæsonen
I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige med hurtigt overståede regnbyer kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til en betydeligt lavere pris end i højsæsonen.

Kombinationsrejse Maldiverne–Sri Lanka
I vinterens højsæson har du også mulighed for at bestille det ultimative rejseeventyr i form af en kombinationsrejse Sri Lanka–Maldiverne. Du flyver til Stockholm og derfra nonstop med Dreamlineren til Sri Lanka og tilbringer den første uge blandt templer, safariparker og markeder. Så rejser du videre til Maldiverne for barfodsliv og snorkelture. Her kan du vælge mellem flere atoller og hoteller.

Rejsetyper i Meemu Atollen