Rejser
til
Ari Atollen

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Gennemsnitspriser
 • Pizzaca. 100,-
 • 1 liter vandca. 28,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaRufiyaa (MVR)
 • Tidsforskel+4 timer
 • HovedstadMalé
 • SprogDivehi
 • Befolkning417 492

Rejser til Ari Atollen

Ari atollen er en af Maldiverne største øgrupper. Her vælger du mellem fire forskellige hoteløer, med forskellige indretninger og prisniveauer. Fællesnævneren er dog lavvandede turkise laguner, mange faciliteter, svajende kokospalmer og kridhvide strande. Velkommen til paradiset,

Ari atollen ligger lige vest for lufthavnsøen og hovedstaden Male (se kortet herover). Som overalt på Maldiverne lever du et afslappet barfodsliv på en hotelø med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, hvide strande, snorkellaguner og flere restauranter.

Fire hoteller at vælge mellem:

 • Femstjernede Centara Grand Island Resort er et af Maldivernes bedste All Inclusive-resorter, der passer til både par og familier. Du kan vælge mellem luksuriøse familieværelser på pæle i vandet og strandvillaer på den hvide strand.
 • Mellemklassehotellet Ellaidho Maldives by Cinnamon passer primært til voksne uden børn. Her kan du vælge mellem bungalows og vandvillaer på pæle. God snorkling ved koralrevet, der også har et skibsvrag.
 • Kuramathi Island Resort ligger på sin egen lille atol Rasdhoo lige nord for Ari-atollen. På den forholdsvis store hotelø er der tropisk vegetation, barer, restauranter, butikker, gym, spa og diskotek. Det tager cirka halvanden time at gå rundt om øen.
 • Vakarufalhi Island Resort med rummelige vandvillaer og bungalows på stranden.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som bittesmå brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt ligger kun cirka to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner, med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Du flyver til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden. Læs mere under Transfertid.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige, men hurtigt oversståede, regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til betydeligt lavere prisen end i højsæsonen. Her kan du læse mere om vejret på Maldiverne.

Kombinationsrejse Maldiverne–Sri Lanka

Vil du rejse i vintersæsonen har du mulighed for at bestille drømmeferien: Maldiverne og Sri Lanka i samme rejse. Du flyver til Sri Lanka og tilbringer en uge blandt templer, safariparker og markeder. Derefter flyver du til Maldiverne for at nyde strandene og koralrevene. Her kan du vælge mellem flere atoller og hoteller.

Rejsetyper i Ari Atollen

Anbefalede hoteller - Ari Atollen