Rejser
til
South Male Atollen

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Frokostsalatca. 85,-
  • 1,5 liter vandca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+ 4 timer
  • HovedstadMale
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til South Male Atollen

South Male Atollen

South Male-atollen ligger centralt i Maldivernes øverden. Den er et af mange store klynger af ringformede koralrev, der beskytter de små paradisøer. Her kan du vælge vores prisbillige og harmoniske All Inclusive-hotel Adaaran Club Rannalhi.

South Male-atollen har fået sit navn af geografiske årsager – den ligger lige syd for Maldivernes hovedstad Male og øen med den internationale lufthavn. Det betyder at du som bor her dels får en hurtig bådtransfer fra lufthavnen (45 min), og at du nemt kan tage på en dagsudflugt for at opleve hovedstadens gademylder og seværdigheder.

En harmonisk oase

Hotellet Adaaran Club Rannalhi ligger på sin egen lille paradisø i South Male-atollen. Her går du totalt ned i tempo lige fra første færd og kan vælge mellem at bo i små huse på selve øen eller i vandvillaer, der står på pæle i vandet. All Inclusive gør hotellet ekstra fordelagtigt. Læs mere i hotelpræsentationen herunder.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som små brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt er kun cirka to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner med verdens nok bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Året rundt flyver vi til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø, der ligger lige ved siden af landets hovedstad Male. Derfra tager du til din egen paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid. Læs mere under Transfer.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj-september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren og heftige, men hurtigt overståede, regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du finde rejser til en betydeligt lavere pris end i højsæsonen. Her kan du læse mere om vejret på Maldiverne.

Rejsetyper i South Male Atollen