Rejser
til
North Male Atollen

Pris fra

...

Hoteller

6

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 120,-
  • 1,5 liter vandca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til North Male Atollen

North Male Atollen

Slap af i et tropisk paradis. I den nordlige Male-atol bor du på førsteklasses hoteløer med hvide strande, snorklingslaguner, sap og andre faciliteter. Samtidig bor du så tæt på Maldivernes hovedstad, at du kan tage på en dagsudflugt dertil med båd.

Den nordlige Male-atol ligger midt i Maldivernes aflange ørige, hvor også lufthavnsøen og hovedstaden Male' ligger. Her kan du vælge mellem flere fine øer og resorthoteller, hvor du kommer til at opleve den nærmest uvirkelige følselse af et tropisk paradis, som Maldiverne er belvet berømt for.

Hovedstaden Male

Hotellerne arrangerer ikke bare dykker- og snorkeludflugter, men også bådture til hovedstaden Male. Det er en farverig asiatisk by med lidt under 100.000 indbyggere, som lever meget tæt på en fuldstændigt tilbygget lille ø. Oplev pulsen i det moderne Maldivernes eneste rigtige by, hvor du kan købe alt fra souvenirs til håndvævede tæpper.

Rejsen til Maldiverne

Du flyver til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren, og heftige, men hurtigt oversståede, regnbyger kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til betydeligt lavere prisen end i højsæsonen. Her kan du læse mere om vejret på Maldiverne.

Rejsetyper i North Male Atollen