Rejser
til
Raa Atollen

Pris fra

...

Hoteller

2

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 180,-
  • Øl (50 cl)ca. 35,-
  • 1,5 liter vandca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkning417 492

Rejser til Raa Atollen

Raa-atollen byder på paradisisk skønhed og nogle af Maldivernes bedste dykkersteder. På den fredelige lille hotelø Meedhupparu bor du i bungalow nær stranden. Det giver dig adgang til dusinvis af uberørte og ubeboede rev og atoller. All Inclusive indgår i rejsens pris.

Atollen Raa består af flere end 90 øer og ligger et stykke nordvest for lufthavnsøen og Maldivernes hovedstad Male. Her er fantastiske forudsætninger for dykning og snorkling. Både direkte ved din hotelø Meedhupparu Island Resort og gennem bådture, som hotellet arrangerer.

Hvide strande og snorkellaguner

Hele den lille ø Meedhupparu er omkranset af kridhivde sandstrande. Et kort stykke ud i havet danner et cirkelformet koralrev en naturlig beskyttelse omkring øen. Det skaber turkisblå laguner nærmest stranden, og et perfekt miljø til snorkling. Medbring dit eget udstyr, mulighederne for at leje noget er meget begrænset.

To spa-afdelinger

Når du vil have lidt afveksling til snorklingen og det skønne strandliv, kan du forkæle dig selv i et af hotellets to spa-afdelinger. Det ene tilbyder traditionelle spabehandlinger, det andet er indrettet på ayurveda. Vil du leve efter ayurvedaprincippet er der også en restaurant med dette tema på hotelområdet. Læs mere under hotelpræsentationen.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som en håndfuld brødkrummer kastet ud over en blå dug. Hele landet er bogstaveligt talt skabt af koraldannelser på en langstrakt havryg. Landets højeste punkt ligger kun 2 meter over havoverfladen. Koralrev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner med verdens nok bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Hele året flyver vi til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø nær kandets hovedstad Male. Derfra transporteres du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsrikker om om vinteren, og heftige med hurtigt overståede regnbyer kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til en betydeligt lavere pris end i højsæsonen.

Kombinationsrejse Maldiverne–Sri Lanka

I vinterens højsæson har du også mulighed for at bestille det ultimative rejseeventyr i form af en kombinationsrejse Sri Lanka–Maldiverne. Du flyver til Stockholm og derfra nonstop med Dreamlineren til Sri Lanka og tilbringer den første uge blandt templer, safariparker og markeder. Så rejser du videre til Maldiverne for barfodsliv og snorkelture. Her kan du vælge mellem flere atoller og hoteller.

Rejsetyper i Raa Atollen

Anbefalede hoteller - Raa Atollen

2 hoteller