Rejser
til
Lhaviyani Atoll

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vandca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

Lhaviyani-atollen ligger i den nordlige del af Maldivernes øverden. Her bor du på firestjernede Kuredu Island Resort & Spa. Du kan tilbringe dagene med snorkling eller dykning og afslapning under palmernes skygge. Hvis du ikke foretrækker af spille tennis, nyde spa-behandlinger eller tage en lille golfrunde.

Kuredu er noget større end en gennemsnitlig hotelø på Maldiverne – men alt er relativt. Du kan på mindre end en time gå rundt om øen langs den tre kilometer lange, kridhvide koralstrand.

Spa, fitness og dykkercenter

Inde blandt palmerne er der faciliteter som to spaanlæg, fitness, tennisbane og et stort dykkercenter. Og på trods af øens begrænsede størrelse kan den også byde på en lille 6-hullers golfbane og en driving range.

Mange forskellige restauranter

Når du vil spise, kan du vælge mellem grillrestauranten The Beach, den middelhavsinspirerede Fianco’s, asiatiske_The Far East_ og flere buffetrestauranter. Afhængig af, hvilken indkvarteringstype du vælger, indgår enten halvpension eller All Inclusive. Læs mere og se billeder under hotelpræsentationen.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som en håndfuld brødkrummer på en blå dug. Hele landet er skabt af koraldannelser, og landets højeste punkt ligger kun to meter over havoverfladen. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarve laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Hele året flyver vi til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø nær kandets hovedstad Male. Derfra transporteres du til din paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsrikker om om vinteren, og heftige med hurtigt overståede regnbyer kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til en betydeligt lavere pris end i højsæsonen.

Rejsetyper i Lhaviyani Atoll