Rejser
til
Gaafu Alifu Atollen

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vandca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Gaafu Alifu Atollen

Gaafu Alifu Atollen

Midt på en kridhvid strand på en paradisø i Maldiverne ligger Robinson Club Maldives, en drøm for dig, der vil træne, spise godt og nyde det turkisblå hav. På Gaafu Alifu Atollen er det nemt at bibeholde sin sunde livsstil i ferien.

Gaafu-atollen er en del af den store Huvandhumaa-atol, der ligger i den sydligste del af Maldivernes øverden, mere eller mindre midt på Ækvator. På paradisøen Huvandhumaa Fushi ligger eksklusive Robinson Club Maldives med masser af aktiviteter, spa og vandsport. Men også frisk og sund mad, der serveres i det mest romantiske miljø du kan forestille dig.

Strand- eller vandvilla

Du vælger mellem at bo i strand- eller vandvilla, der er bygget på pæle i det turkisblå hav. Det er bare at hoppe i og snorkle langs det artsrige koralrev, der omkranser øen.

Spa, gym og dykning

På Robinson Club Maldives er der spa, gym og et dykkercenter. Du kan dyrke din favoritsport eller prøve noget helt nyt, køre hård styrketræning eller slappe af med yoga. Kanoer, windsurfing, sejlads og bådture er også på programmet. Læs mere om alt hvad du kan foretage dig på Robinson Club Maldives i hotelpræsentationen.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som bittesmå krummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk bjergryg, og landets højeste punkt er kun to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner turkisfarvede laguner, med verdens nok bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Hele året flyver vi til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø nær kandets hovedstad Male. Derfra transporteres du til din paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid. Læs mere under Transfertid.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj–september er vejret ikke lige så stabilt og solsrikker om om vinteren, og heftige med hurtigt overståede regnbyer kan forekomme. Til gengæld kan du rejse hertil til en betydeligt lavere pris end i højsæsonen.

Rejsetyper i Gaafu Alifu Atollen