Riu Palace Maldivas

  • RIU Hotels & Resorts
  • Dhaalu Atoll, Maldiverne

Om hotellet

Luksus og All Inclusive døgnet rundt

På øen Kedhigandu i Dhaalu Atoll ligger det luksuriøse hotel Riu Palace Maldivas. Et helt nybygget hotel hvor du får alt det, du forventer dig af Maldiverne og lidt til. Foruden en hvid pudderstrand og lyseblåt hav findes der mange ting at lave. All Inclusive har du døgnet rundt og en service ud over det sædvanlige.

Sammen med naboøen Maafshi, hvor hotel Riu Atoll ligger, har du alt, hvad du behøver for en vellykket ferie. Når du bor på Riu Palace Maldivas har du nemlig adgang til nabohotellets faciliteter. Øerne bindes sammen af en gangbro, som ligger mellem vandvillaer.

Infinity-pool og vandsport

At finde ro er ikke svært på denne paradisø. Vælg mellem afslapning på stranden eller ved infinity-poolen, hvor du kan svømme hen til baren efter en kølende drink. Når du vil have lidt mere at give dig til, så er det bare at spadsere over broen til hotel Riu Atoll. Der kan du prøve at paddlesurfe (SUP), ro i kano eller dykker eller snorkle ved koralrevet. Desuden finder du både spa og træningslokal her. Flere aftner i ugen arrangeres der aftenunderholdning.

Få ekstra luksus og bestil en vandvilla med privat pool

At kunne bo over vandet med egen stige ned til havet fra din terrasse, er ikke en mulighed du får så ofte. På Riu Palace Maldivas er der til og med mulighed for at bo i en vandvilla med privat pool! Hvor vildt er det ikke?

Generøs All Inclusive døgnet rundt

All Inclusive, hvor de fleste restauranter og barer indgår, har du alle døgnets 24 timer. Foruden hotellets restauranter kan du til og med anvende nabohotellet Riu Atolls’ barer og restauranter. Læs mere under afsnittet All Inklusive længere nede på siden.

Transfer indgår

Transfer med indenrigsfly og speedbåd mellem Male Airport og hotellet indgår i rejsens pris.

  • Antal værelser : 176

Kort om hotellet

Udendørspool/Børnepool
Ja/Ja
Centrum
5 km
Transfertid
ca. 1 time

Gennemsnitsvejr i Dhaalu Atoll

Miljö-/hållbarhetscertifierat

Det her er et af vores miljø-/bæredygtighedscertificerede hoteller. Når du bestiller det er du med til at bidrage til TUI Care Travel og mere bæredygtige rejser.

Læs mere om TUI Care Travel og vores certificerede hoteller

Adresse & telefon

Adresse
Kedhigandu Island, Dhaalu Atoll, Maldives
Telefon
+96 040 037 00

Vigtig information

For at bevare Maldivernes naturlige skønhed, kan der visse steder mangle værn/barrierer ved værelser nær stranden, vandbungalows eller offentlige gangbroer. Det betyder, at du kan gå direkte ned i vandet. Hvis du rejser med børn, er det derfor vigtigt, at du føler dig tryg ved at bestille denne indkvartering.

Transfer til hotellet med indenrigsfly og speedbåd indgår (med forbehold for ændringer). For mere information omkring transfer og bagage, læs mere under transfortid på Dhaalu Atoll.

Gratis WiFi gælder to enheder pr. person, flere enheder er mod betaling.

Reception åben hele døgnet
Ja
Officiel kategori
*****
Bygget
2018/2019
Antal værelser
176
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Suite
47-60 m2
Juniorsuite
40 m2
Gratis deponeringsboks
Ja
Gratis aircondition
Ja
Loftvifte
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Rengøring
7 dage/uge
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Der findes en buffetrestaurant, en bar og to specialrestauranter på Riu Palace Maldivas, resterende ligger på naboøen Riu Atoll.

Buffetrestauranter
1
Antal à la carte-restauranter
4
Barer
3
Poolbar
Ja
Poolbar
1
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Buffet, Menu
All Inclusive
Ja

Afstande

Centrum
5 km
Lufthavn
5 km

Stranden

Type af strand
Koralstrand, Sandstrand
Gratis strandhåndklæder
Ja
Gratis solsenge på stranden
Ja

Pools

Børnepool findes kun på Riu Atoll.

Udendørspool
Ja
Pools
1
Infinitypool
Ja
Børnepool
Ja
Børnepools
1
Pool
Ja
Poolhåndklæder
Ja
Gratis poolhåndklæder
Ja

Afslapning

Spa-afdelingen ligger på nabohotellet Riu Atoll.

Aldersgrænse for dampbad er 18 år.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Frisør
Ja
Dampbad
Ja

Underholdning

Shows/livemusik
Ja

Sport

Fitness ligger på nabohotellet Riu Atoll. Daglige, gratis træningslektioner med RiuFit.

Indendørssko er påkrævet.

Fitness
Ja
Aldersgrænse i gym
18
Gruppetræning
Ja
Kano/vandcykel
Ja
Stand up-paddle
Ja

Børn og unge

I RiuLand på Riu Atoll findes der en international børneklub for børn på henholdsvis 4-7 og 8-12 år med engelsktalende værter.

International børneklub
Ja

All Inclusive

Måltider og drikkevarer

Morgenmad-, frokost- og middagsbuffet med drikkevarer til maden (lokal vin, øl, sodavand og mineralvand). National alkohol (samt visse internationale mærker), vin, øl, sodavand og mineralvand, barservering (anviste barer/tider).

Buffetrestauranten The Palm Morgenmad kl. 7-10.30 Frokost kl. 12-15.30 Middag kl. 18.30-22

Middage kan også indtages i specialrestauranterne: Krystal med fusionmad. Åben fra kl. 18.30, bordreservation er påkrævet. Yu Hi med japansk mad. Åben fra kl. 18.30, bordreservation er påkrævet.

Paradise poolbar med swim up, kl. 10-18.

Som gæst på Riu Palace Maldivas kan du desuden drikke og spise på hotel Riu Atoll.

Riu Atoll: Sofia med italiensk mad. Åben fra kl. 18.30, bordreservation er påkrævet. Beef Streak House med grillmad. Åben fra kl. 18.30, bordreservation er påkrævet.

Boduberu lougebar med udendørs terrasse kl. 18-24. Sports sportsbar med snacks og drikkevarer, åben døgnet rundt.

Sport og underholdning

Fitness, dampbad, kajak, cykelbåde, paddelsurfing (SUP), snorkeludstyr samt 1 introduktionslektion i dykning indgår (dykning herudover er mod ekstra betaling). Aftenunderholdning med show og livemusik arrangeres flere gange om ugen.

Øvrigt

Minibaren på værelset fyldes løbende.

All Inklusive-programmet og tider kan ændres i løbet af sæsonen, f.eks. i starten og slutningen af sæsonen eller såfremt der er færre gæsterne på hotellet.

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vores service: TUI-guider på hotellet og TUI-appen døgnet rundt

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gælder 2025-05-01 til 2025-11-02

Mød TUI-guiderne på hotellet

Vores internationale guideteam er på hotellet mindst et par gange om ugen. De kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebil, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du kan finde de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. De svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie.

Service via TUI-appen døgnet rundt

TUI-appen er den nemmeste måde at nå os på, når det passer dig. Under Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 13 timer inkl. mellemlanding i Doha på udrejsen. Tid beregnet fra København.

Transfertid

Tranport til Dhaalu Atoll indgår.

Cirka 45 minutter med indrigsfly fra lufthavnsøen Male til lufthavnen på Dhaalu Atoll. Derfra med speedbåd cirka 20 minutter til hotellet.

Vær opmærksom opå, at der kan opstå mange timers ventetid til og fra hotellerne, afhængig af båd- og flytidstabellerne.

Transfer med båd og vandflyver kan på grund af vejr og vind være temmelig anstrengende og gyngende, og kræver et godt helbred og en god bevægelighed. Ved eventuelle flyforsinkelser eller på grund af vejr og vind, kan dit transportmiddel blive ændret, eller det kan være nødvendigt med en overnatning på en anden ø.

Bagage Ved transport med vandflyver kan du maksimalt medbringe 20 kg. Hvis bagagevægten overstiger 20 kg, kan der afhængigt af tid og sted arrangeres separat transport. Flyselskabet tager et gebyr på ca. USD 2 pr. kg.

Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Centrum
5 km
Lufthavn
5 km

Stranden

Type af strand
Koralstrand, Sandstrand
Gratis strandhåndklæder
Ja
Gratis solsenge på stranden
Ja