Rejser
til
Dhaalu Atoll

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Estimeret prisgennemsnit
  • Pizzaca. 85,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

Midt i Maldivernes ørige ligger Dhaalu Atoll. Her bor du på en af RIUs to nye strandparadiser blandt kokospalmer og turkise laguner. Koralrev og det krystalklare vand før rejsemålet perfekt til snorkling, dykning og andet vandsport.

Vores splinternye RIU-hotel ligger på en af de private øer Maafushi og Kedhigandu som er bundet sammen af en gangbro. Hertil kommer du for at koble af, nyde den gode mad og selvfølgelig for at udforske det farverige liv under havoverfladen. Her kan du lade skoene stå på værelset og hele ferielivet på bare fødder, uanset om du er på stranden eller i baren. For maksimal afkobling kan du unde dig selv en eller flere massagebehandlinger i spa-afdelingen. Og for dig, som ikke bare vil ligge på langs hele dagen, findes der mange aktiviteter at vælge mellem.

To hoteløer

Riu Atoll på øen Maafushi passer til såvel familier som voksne selskab uden børn. Vælg mellem værelser på stranden eller en villa på vandet, hvor du kan se klovnefiskene fra din terrasse. Bliver du træt af sand mellem tæerne kan du teste paddelsurfing (SUP), cykelbåde eller snorkling.

Riu Palace Maldivas på øen Kedhigandu er hotellet for dig, som er ude efter en rigtig luksusferie. For at kaste ekstra guldstøv over ferien, kan du bestille en vandvilla med privat pool. Gæster på Riu Palace Maldivas kan til og med benytte faciliteter og aktiviteter på nabohotellet Riu Atoll. Af de to øer er denne lidt roligere, da alle aktiviteter afholdes på naboøen. Restauranterne og barerne på Riu Palace Maldivas er desuden udelukkende for hotellets egne gæster.

Maldiverne som helhed

På kortet ligner Maldiverne krummer på en blå dug. Alt land er skabt af koralformationer på en vulkansk højderyg under havet, og landes højeste punkt ligger bare godt to meter over havets overflade. Barriere beskytter øerne fra bølger og skaber turkisfarvede laguner med verdens måske bedste snorkelmuligheder.

Rejsen til Maldiverne

Året rundt flyver vi til Maldiverne med rutefly, som lander på den adskilte lufthavnsø indtil landets hovedstad Male. Derfra bliver du fragtet til din paradisø med en vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstand. Transfer til og fra øen indgår altid. Læs mere under Transfertid.

Maldiverne i sommersæsonen

I sommermånederne maj-september er vejret ikke lige så stabilt og solsikkert som om vinteren og kraftige, men hurtigt overståede byger kan forekomme. Derimod kan du finder rejser til betydeligt lavere pris end i højsæsonen. Her kan du læse mere om vejret på Maldiverne.

Rejsetyper i Dhaalu Atoll