Rejser
til
Haa Dhaalu Atollen

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 180,-
  • 1,5 liter vandca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Haa Dhaalu Atollen

Haa Dhaalu Atollen

Her bor du på en charmerende ø i Haa Dhaalu Atollen, hvor kultur og traditioner er bevaret. The Barefoot Eco Hotel er et prisbilligt "natural health retreat", hvor du kan slappe af med sol, badning og snorkling. Du kan også deltage i hotellet egne miljøtilpassede aktiviteter.

En vidstrakt strand ved en turkis lagune danner baggrund for The Barefoot Eco Hotel. Lige ved siden af breder vegetationen sig som et grønt tæppe. Her på øen Hanimadhoo i den nordlige del af Maldivernes øverden, bor der cirka 2.000 personer, der ernærer sig ved fiskeri og landbrug. Kultur og traditioner er vigtige, og øen er ikke synderlig påvirket af turismen.

Miljøbevidst hotel

The Barefoot Eco Hotel engagerer sig stærkt i miljøet og den lokale kultur. Hotellet har sit eget center for miljøforskning, hvor marinebiologer indsamler fakta om økosystemet. De arrangerer fisketure, snorkling med guide og bådudflugter, hvor du får mulighed for at opleve delfiner og skildpadder. Hotellet har en privat strand, og i lagunen er der et koralrev med gode snorkelmuligheder,

Yoga og spa

Der findes selvfølgelig også alt hvad man forbinder med et hotel: Pool, gym, yoga og et spa med ayurveda-behandlinger. Da der ikke serveres alkohol på øen, skal man besøge den flydende bar Black Pearl for at nyde en drink i solnedgangen.

Maldiverne som helhed

På kortet ser Maldiverne ud som bittesmå kagekrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt ligger ikke mere en et par meter over havet, Barriererev beskytter øner mod bølger og danner turkisfarvede laguner med verdens nok bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne

Vi flyver til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø nær kandets hovedstad Male. Derfra transporteres du med indenrigsfly i ca. 45 minutter til lufthavnen på øen Hanimadhoo. Der bliver du hentet og kørt i bil til hotellet, ca. 15 minutter. Transfer til og fra øen indgår altid.

Rejsetyper i Haa Dhaalu Atollen