2019-07-01

Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.

Her finder du vores voksenhoteller:

Du husker måske tilbage til en hyggelig (og en smule energikrævende) ferie med børnene. Been there, done that, got the t-shirt og alt det der. Eller måske har det med børn ikke været i dine kort (endnu). Uanset hvad så inviterer det store udvalg af voksenhoteller i Thailand til en romantisk, afslappende og sofistikeret ferie. Uanset om du rejser til Phuket, Krabi, Khao Lak eller storbyens puls i Bangkok, vil du blive forbløffet over den skønhed, Thailands paradisiske oaser og øer har at byde på.

Bedste voksenhotel på Phuket

Bare 20 minutter fra Phukets lufthavn finder du det voksenvenlige Cape Sienna lige ved Kamala Beach. Her er en luksuriøst boutiquefølelse med mange bekvemmeligheder som spa og soldæk der har både restaurant og jacuzzi. Maden uhyre populær – så populær, at den lokker besøgende udefra til. Tag et smut op i hotellets skybar og prøv den lækre vinsmagning!

Der findes mange hotelalternativer på denne storslående ø, og en anden mulighed er Front Village ved Karon Beach med sin stille og rolige atmosfære. Morgengåturen langs med stranden er magisk.

Rejs med TUI til Cape Sienna
Paradislignende Cape Sienna lige ved Kamala Beach på Phuket.

Bedste voksenhotel i Khao Lak

Bare en time nord for Phuket ligger Khao Lak lige ved Andamansøen i det Indiske Ocean. Brede, hvide sandstrande, turkist vand og fremfor alt mange hoteller med en voksen atmosfære. Prøv det stilede og strandnære The Haven, som har værelser med poolaccess og udendørsjacuzzi. Eller TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort direkte ved den velkendte Kang Thong-strand. Her er de bedste voksenhoteller i Khao Lak.

1. The Haven

2. TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort

3. Beyond resort Khao Lak

4. Bangsak Village

Rejs med TUI til The Haven
The Haven i Khao Lak med swim-up værelser og nem adgang til et afkølende dyp.

Gode hoteller for par i Koh Lanta

Mange tror, at Phi Phi-øernes noget roligere kusine, Koh Lanta, bare er én ø, men faktisk består området af hele 50 forskellige øer – både store og små. Den 30 kilometer lange hovedø har gyldne sandstrande, og en af de bedste af dem, Kong Dao-stranden, finder du på øens nordvestlige side ved parhotellet Twin Lotus. Her kan du snorkle og opleve koralrev ved Koh Haa, Koh Rok og Emerald Cave, gå på madlavningskursus, tage med på en ørundtur eller bare slappe af i solen.

Stilsikkert hotel i Krabi

Øst for Phuket ligger Ao Nang, hjertet og badebyen i provinsen Krabi. Du kan rejse hertil året rundt, og om vinteren kan du flyve direkte til Krabi med TUI. Byen er især kendt for sine grotter, øer og krystalklare vand.

Fra det supermoderne voksenhotel BlueSotel SMART Krabi Aonang Beach kommer ud nemt på eventyrlige bådture eller hyggelige strandture. Nyd desuden hotellets stilsikre indretning, wellness-afdeling eller á la carte-restaurant. Udsigten ud over de grønne bjergtoppe er fantastisk fra den smarte rooftop-bar. Her er aldersgrænsen 16 år.

Rejser du med din partner eller vennegruppe, og vil I have mulighed for en forfriskende morgendukkert direkte fra værelset, så skal du bestille et dobbeltværelse med direkte udgang til poolen på Krabi Charda. Bekvemt, roligt og nær strande… Hvordan lyder det?

Rejs med TUI til Krabi Chada
Lækker terrasse med swim-up pool på Krabi Chada.

Bangkoks bedste hotel med voksen atmosfære

Bangkok er en fantastisk kombination af fart, spænding, mad og dufte. Her er udbuddet enormt! Og den svære øvelse er at udvælge enkelte favoritter til voksne men, hvis vi skal nævne nogle, så kommer de her...

Begiv dig ud i Bangkoks gademylder eller studer den fra oven på Centara Grand Central Worlds mageløse rooftop bar og fantastiske værelser. For ikke at tale om Sofitel Bangkok Sukhumvit. På denne rooftop bar smager drinksne himmelsk i de lune aftenvinde.

Rejs med TUI til Centara Grand Central World.
Den mageløse tagbar på Centara Grand Central World.

Udflugt til Hua Hun fra Bangkok

Kombiner dit besøg i Bangkok med en lille tur til Hua Hin, enten for en enkelt dag eller med overnatninger. Du kommer fra Bangkok til Hua Hin med bus, minibus, tog eller taxi. Et tips er at satse på førstnævnte, som koster under 100 kroner og tager cirka tre timer.

Book dig ind på en af de 40 suiter på hotellet Let’s Sea Hua Hin (topbilledet) – her får du et godt miks af design, luksus og rene linjer. De ligger lige ned til poolen i 120 (!) meters højde og passer til alle livsnydere. Aldersgrænsen er 12 år, men hotellet har en voksen atmosfære. Her findes alt fra spa til restaurant og servicen er i verdensklasse.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16

Bangkoks bedste streetfood

Bangkoks gadekøkken anses for at være et af verdens bedste, og det er ikke svært at forstå hvorfor. På hvert hjørne står en madvogn, det oser og ryger og en duft af fiskesauce, citrongræs og chili slår imod dig. Læs mere her, hvis du vil vide, hvor du finder Bangkoks absolut bedste streetfood til dit næste besøg.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-13