Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.

Her finder du vores voksenhoteller:

Du husker måske tilbage til en hyggelig (og en smule energikrævende) ferie med børnene. Been there, done that, got the t-shirt og alt det der. Eller måske har det med børn ikke været i dine kort (endnu). Uanset hvad så inviterer det store udvalg af voksenhoteller i Thailand til en romantisk, afslappende og sofistikeret ferie. Uanset om du rejser til Phuket, Krabi, Khao Lak eller storbyens puls i Bangkok, vil du blive forbløffet over den skønhed, Thailands paradisiske oaser og øer har at byde på.

Bedste voksenhotel på Phuket

Bare 20 minutter fra Phukets lufthavn finder du det voksenvenlige Cape Sienna lige ved Kamala Beach. Her er en luksuriøst boutiquefølelse med mange bekvemmeligheder som spa og soldæk der har både restaurant og jacuzzi. Maden uhyre populær – så populær, at den lokker besøgende udefra til. Tag et smut op i hotellets skybar og prøv den lækre vinsmagning!

Der findes mange hotelalternativer på denne storslående ø, og en anden mulighed er Front Village ved Karon Beach med sin stille og rolige atmosfære. Morgengåturen langs med stranden er magisk.

Rejs med TUI til Cape Sienna
Paradislignende Cape Sienna lige ved Kamala Beach på Phuket.

Bedste voksenhotel i Khao Lak

Bare en time nord for Phuket ligger Khao Lak lige ved Andamansøen i det Indiske Ocean. Brede, hvide sandstrande, turkist vand og fremfor alt mange hoteller med en voksen atmosfære. Prøv det stilede og strandnære The Haven, som har værelser med poolaccess og udendørsjacuzzi. Eller TUI Blue Khao Lak Resort direkte ved den velkendte Kang Thong-strand. Her er de bedste voksenhoteller i Khao Lak.

1. The Haven

2. TUI Blue Khao Lak Resort

3. Beyond resort Khao Lak

4. Bangsak Village

Rejs med TUI til The Haven
The Haven i Khao Lak med swim-up værelser og nem adgang til et afkølende dyp.

Gode hoteller for par i Koh Lanta

Mange tror, at Phi Phi-øernes noget roligere kusine, Koh Lanta, bare er én ø, men faktisk består området af hele 50 forskellige øer – både store og små. Den 30 kilometer lange hovedø har gyldne sandstrande, og en af de bedste af dem, Kong Dao-stranden, finder du på øens nordvestlige side ved parhotellet Twin Lotus. Her kan du snorkle og opleve koralrev ved Koh Haa, Koh Rok og Emerald Cave, gå på madlavningskursus, tage med på en ørundtur eller bare slappe af i solen.

Stilsikkert hotel i Krabi

Øst for Phuket ligger Ao Nang, hjertet og badebyen i provinsen Krabi. Du kan rejse hertil året rundt, og om vinteren kan du flyve direkte til Krabi med TUI. Byen er især kendt for sine grotter, øer og krystalklare vand.

Fra det supermoderne voksenhotel BlueSotel SMART Krabi Aonang Beach kommer ud nemt på eventyrlige bådture eller hyggelige strandture. Nyd desuden hotellets stilsikre indretning, wellness-afdeling eller á la carte-restaurant. Udsigten ud over de grønne bjergtoppe er fantastisk fra den smarte rooftop-bar. Her er aldersgrænsen 16 år.

Rejser du med din partner eller vennegruppe, og vil I have mulighed for en forfriskende morgendukkert direkte fra værelset, så skal du bestille et dobbeltværelse med direkte udgang til poolen på Krabi Charda. Bekvemt, roligt og nær strande… Hvordan lyder det?

Rejs med TUI til Krabi Chada
Lækker terrasse med swim-up pool på Krabi Chada.

Bangkoks bedste hotel med voksen atmosfære

Bangkok er en fantastisk kombination af fart, spænding, mad og dufte. Her er udbuddet enormt! Og den svære øvelse er at udvælge enkelte favoritter til voksne men, hvis vi skal nævne nogle, så kommer de her...

Begiv dig ud i Bangkoks gademylder eller studer den fra oven på Centara Grand Central Worlds mageløse rooftop bar og fantastiske værelser. For ikke at tale om Sofitel Bangkok Sukhumvit. På denne rooftop bar smager drinksne himmelsk i de lune aftenvinde.

Rejs med TUI til Centara Grand Central World.
Den mageløse tagbar på Centara Grand Central World.

Udflugt til Hua Hun fra Bangkok

Kombiner dit besøg i Bangkok med en lille tur til Hua Hin, enten for en enkelt dag eller med overnatninger. Du kommer fra Bangkok til Hua Hin med bus, minibus, tog eller taxi. Et tips er at satse på førstnævnte, som koster under 100 kroner og tager cirka tre timer.

Book dig ind på en af de 40 suiter på hotellet Let’s Sea Hua Hin (topbilledet) – her får du et godt miks af design, luksus og rene linjer. De ligger lige ned til poolen i 120 (!) meters højde og passer til alle livsnydere. Aldersgrænsen er 12 år, men hotellet har en voksen atmosfære. Her findes alt fra spa til restaurant og servicen er i verdensklasse.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen