2019-07-09

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.

Kalima Resort & Villas – Khao Lak

Moderne og legesygt design finder du på Kalima Resort & Villas. Her er grænsen mellem hotellet og naturen udvisket. Hotellet er perfekt til familien, som vil have det bekvemt i luksuriøse og rolige omgivelser. Du kan gå til stranden og tage taxi eller tuk-tuk til Khao Lak centrum, hvis du vil have shopping og restaurantliv.

Rejs med TUI til Thailand
Designet på Kalima Hotel er legesygt og moderne med fokus på naturmaterialer.

Cape Sienna – Kamala Beach, Phuket

På en klippe med panoramaudsigt ud mod det glitrende hav ligger Cape Sienna, hvor du kan koble af i bløde solsenge på terrassen. Det er himmerige på jord for dem, der elsker luksuriøse detaljer som skybar, drinks- og vinsmagninger og infinitypool. Du kan hyre motorbåde for en dag og tage ud mod de hvide sandstrande på Racha Island.

Rejs med TUI til Thailand
Cape Sienna ligger højt over Kamalabugten og har skybar og infinitypool.

The Wings Boutique Hotel – Koh Lanta

Her får du et nybygget, lille boutiquehotel med en minimalistisk indretning på Koh Lanta. Ved den afsides Klong Khong-strand finder du kun et par backpackere mellem enkelte strandrestauranter og barer med kulørte lamper i træerne. På The Wings Boutique Hotel får du en fed kombination af et moderne hotel i et autentisk miljø. Og så får du meget for pengene!

Rejs med TUI til Thailand
The Wings - muligvis et boutiquehotel i Thailand, hvor du får mest for pengene.

Marrakesh Hua Hun Resort & Spa – Hua Hin

Et marokkansk palads med den bedste beliggenhed på Hua Hins strand med mosaikvægge, olielamper og pudder i stærke farver. På Marrakesh Hua Hun Resort & Spa kan du prøve hamam, tage en tur i udendørsbiografen eller lære at blande farverige cocktails, og pool, yoga og et døgnåbnet fitness er blandt hotellets faciliteter.

Rejs med TUI til Thailand
Marokkansk kultur og indretning og atmosfære på stranden i Hua Hin.

Anantara Lawana Resort & Spa Samui – Koh Samui

Middag på en restaurant højt oppe blandt trætoppene, en Mint Scrub i spaet eller yoga på stranden. Det er ikke så mærkeligt, at Anantara Lawana Resort & Spa får topkarakter på Tripadvisor. Det er et klassehotel indrettet med naturmaterialer som sten og træ, og den rolige og harmoniske stemning er perfekte ferieomgivelser.

Rejs med TUI til Thailand
Anantara Lawana Resort & Spa ligger på Chawengstranden på Koh Samui.

Lignende indlæg

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.
2020-01-14

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!
2019-12-15

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S 2019-12-11

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-28