2019-07-09

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.

Kalima Resort & Villas – Khao Lak

Moderne og legesygt design finder du på Kalima Resort & Villas. Her er grænsen mellem hotellet og naturen udvisket. Hotellet er perfekt til familien, som vil have det bekvemt i luksuriøse og rolige omgivelser. Du kan gå til stranden og tage taxi eller tuk-tuk til Khao Lak centrum, hvis du vil have shopping og restaurantliv.

Rejs med TUI til Thailand
Designet på Kalima Hotel er legesygt og moderne med fokus på naturmaterialer.

Cape Sienna – Kamala Beach, Phuket

På en klippe med panoramaudsigt ud mod det glitrende hav ligger Cape Sienna, hvor du kan koble af i bløde solsenge på terrassen. Det er himmerige på jord for dem, der elsker luksuriøse detaljer som skybar, drinks- og vinsmagninger og infinitypool. Du kan hyre motorbåde for en dag og tage ud mod de hvide sandstrande på Racha Island.

Rejs med TUI til Thailand
Cape Sienna ligger højt over Kamalabugten og har skybar og infinitypool.

The Wings Boutique Hotel – Koh Lanta

Her får du et nybygget, lille boutiquehotel med en minimalistisk indretning på Koh Lanta. Ved den afsides Klong Khong-strand finder du kun et par backpackere mellem enkelte strandrestauranter og barer med kulørte lamper i træerne. På The Wings Boutique Hotel får du en fed kombination af et moderne hotel i et autentisk miljø. Og så får du meget for pengene!

Rejs med TUI til Thailand
The Wings - muligvis et boutiquehotel i Thailand, hvor du får mest for pengene.

Marrakesh Hua Hun Resort & Spa – Hua Hin

Et marokkansk palads med den bedste beliggenhed på Hua Hins strand med mosaikvægge, olielamper og pudder i stærke farver. På Marrakesh Hua Hun Resort & Spa kan du prøve hamam, tage en tur i udendørsbiografen eller lære at blande farverige cocktails, og pool, yoga og et døgnåbnet fitness er blandt hotellets faciliteter.

Rejs med TUI til Thailand
Marokkansk kultur og indretning og atmosfære på stranden i Hua Hin.

Anantara Lawana Resort & Spa Samui – Koh Samui

Middag på en restaurant højt oppe blandt trætoppene, en Mint Scrub i spaet eller yoga på stranden. Det er ikke så mærkeligt, at Anantara Lawana Resort & Spa får topkarakter på Tripadvisor. Det er et klassehotel indrettet med naturmaterialer som sten og træ, og den rolige og harmoniske stemning er perfekte ferieomgivelser.

Rejs med TUI til Thailand
Anantara Lawana Resort & Spa ligger på Chawengstranden på Koh Samui.

Lignende indlæg

20 hoteller – 20 oplevelser

Vi hos TUI elsker at fortælle om alt, hvad vi kan love dig på vores TUI Blue *for All*, *for Two* og *for Families*. Men selv om vi har krav til vores hoteller, så er de alle unikke på deres egen måde. I alt har vi 20 TUI Blue for Families-hoteller og med det også 20 unikke oplevelser, hvis du ser bort fra det, der forener dem.
Laura Laura 2019-11-19

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-22

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-20