2019-07-09

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.

Kalima Resort & Villas – Khao Lak

Moderne og legesygt design finder du på Kalima Resort & Villas. Her er grænsen mellem hotellet og naturen udvisket. Hotellet er perfekt til familien, som vil have det bekvemt i luksuriøse og rolige omgivelser. Du kan gå til stranden og tage taxi eller tuk-tuk til Khao Lak centrum, hvis du vil have shopping og restaurantliv.

Rejs med TUI til Thailand
Designet på Kalima Hotel er legesygt og moderne med fokus på naturmaterialer.

Cape Sienna – Kamala Beach, Phuket

På en klippe med panoramaudsigt ud mod det glitrende hav ligger Cape Sienna, hvor du kan koble af i bløde solsenge på terrassen. Det er himmerige på jord for dem, der elsker luksuriøse detaljer som skybar, drinks- og vinsmagninger og infinitypool. Du kan hyre motorbåde for en dag og tage ud mod de hvide sandstrande på Racha Island.

Rejs med TUI til Thailand
Cape Sienna ligger højt over Kamalabugten og har skybar og infinitypool.

The Wings Boutique Hotel – Koh Lanta

Her får du et nybygget, lille boutiquehotel med en minimalistisk indretning på Koh Lanta. Ved den afsides Klong Khong-strand finder du kun et par backpackere mellem enkelte strandrestauranter og barer med kulørte lamper i træerne. På The Wings Boutique Hotel får du en fed kombination af et moderne hotel i et autentisk miljø. Og så får du meget for pengene!

Rejs med TUI til Thailand
The Wings - muligvis et boutiquehotel i Thailand, hvor du får mest for pengene.

Marrakesh Hua Hun Resort & Spa – Hua Hin

Et marokkansk palads med den bedste beliggenhed på Hua Hins strand med mosaikvægge, olielamper og pudder i stærke farver. På Marrakesh Hua Hun Resort & Spa kan du prøve hamam, tage en tur i udendørsbiografen eller lære at blande farverige cocktails, og pool, yoga og et døgnåbnet fitness er blandt hotellets faciliteter.

Rejs med TUI til Thailand
Marokkansk kultur og indretning og atmosfære på stranden i Hua Hin.

Anantara Lawana Resort & Spa Samui – Koh Samui

Middag på en restaurant højt oppe blandt trætoppene, en Mint Scrub i spaet eller yoga på stranden. Det er ikke så mærkeligt, at Anantara Lawana Resort & Spa får topkarakter på Tripadvisor. Det er et klassehotel indrettet med naturmaterialer som sten og træ, og den rolige og harmoniske stemning er perfekte ferieomgivelser.

Rejs med TUI til Thailand
Anantara Lawana Resort & Spa ligger på Chawengstranden på Koh Samui.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Bangkoks bedste streetfood

Bangkoks gadekøkken anses for at være et af verdens bedste, og det er ikke svært at forstå hvorfor. På hvert hjørne står en madvogn, det oser og ryger og en duft af fiskesauce, citrongræs og chili slår imod dig. Læs mere her, hvis du vil vide, hvor du finder Bangkoks absolut bedste streetfood til dit næste besøg.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-13

Spil golf i Thailand

Det er fantastisk at spille golf i Thailand! Den bedste årstid for golf er i vinter- og forårsmånederne, men selv i regnperioden skinner solen mellem regnskyllene. Her giver vi dig vores bedste tips til baner og skønne hoteller helt tæt på greenen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-19