Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.

Kalima Resort & Villas – Khao Lak

Moderne og legesygt design finder du på Kalima Resort & Villas. Her er grænsen mellem hotellet og naturen udvisket. Hotellet er perfekt til familien, som vil have det bekvemt i luksuriøse og rolige omgivelser. Du kan gå til stranden og tage taxi eller tuk-tuk til Khao Lak centrum, hvis du vil have shopping og restaurantliv.

Rejs med TUI til Thailand
Designet på Kalima Hotel er legesygt og moderne med fokus på naturmaterialer.

Cape Sienna – Kamala Beach, Phuket

På en klippe med panoramaudsigt ud mod det glitrende hav ligger Cape Sienna, hvor du kan koble af i bløde solsenge på terrassen. Det er himmerige på jord for dem, der elsker luksuriøse detaljer som skybar, drinks- og vinsmagninger og infinitypool. Du kan hyre motorbåde for en dag og tage ud mod de hvide sandstrande på Racha Island.

Rejs med TUI til Thailand
Cape Sienna ligger højt over Kamalabugten og har skybar og infinitypool.

Marrakesh Hua Hun Resort & Spa – Hua Hin

Et marokkansk palads med den bedste beliggenhed på Hua Hins strand med mosaikvægge, olielamper og pudder i stærke farver. På Marrakesh Hua Hun Resort & Spa kan du prøve hamam, tage en tur i udendørsbiografen eller lære at blande farverige cocktails, og pool, yoga og et døgnåbnet fitness er blandt hotellets faciliteter.

Rejs med TUI til Thailand
Marokkansk kultur og indretning og atmosfære på stranden i Hua Hin.

Anantara Lawana Resort & Spa Samui – Koh Samui

Middag på en restaurant højt oppe blandt trætoppene, en Mint Scrub i spaet eller yoga på stranden. Det er ikke så mærkeligt, at Anantara Lawana Resort & Spa får topkarakter på Tripadvisor. Det er et klassehotel indrettet med naturmaterialer som sten og træ, og den rolige og harmoniske stemning er perfekte ferieomgivelser.

Rejs med TUI til Thailand
Anantara Lawana Resort & Spa ligger på Chawengstranden på Koh Samui.