Hoteller i Bangkok med pool på taget

Skyskrabere møder templer. Gadekøkkener møder fine gourmetrestauranter. Bangkok er på alle måder kontrasternes by og en by, som bare må opleves. Intet andet sted findes der så mange luksuriøse hoteller som Thailands hovedstad. Sørg for at du bestiller et hotel med pool på taget, så du kan svømme ud mod kanten og se mange-millionbyen udfolde sig fremfor dig.

So Sofitel – tagpool med udsigt over Bangkoks skyline

Rejs med TUI til Bangkok
Poolen på 10. etage på hotel So Sofitel

So Sofitel er et luksushotel nær Bangkoks store park Lumpini og i Silom-området. Det ligger tæt på shopping, markeder og natteliv og har samtidigt en skytrain-station i nærheden. Hotellet har 237 værelser, flere restauranter, spa, træningslokale, legeplads og en bar på tagterrassen. Poolen ligger på 10. etage og er en infinitypool, så du får følelsen af, at vandet løber direkte ud over kanten. Tag en svømmetur, hæng ud ved kanten af poolen og nyd Bangkoks skyline.

Rejs med TUI til Bangkok
So Sofitel i solnedgangen

W Bangkok – pool og bar på taget af Bangkok

Rejs med TUI til Bangkok
Den fantastiske pool på W Bangkok

Chict femstjernet hotel i Silom med 403 værelser, flere restauranter, barer og spa. Poolen ligger på 6. etage, har udsigt over byen samt lamper og musik under vandet. Når solen går ned over Bangkok, tilbyder W Bangkok yoga ved poolkanten. Hotellet har en god beliggenhed, og du kan afslutte dagen med en drink i den trendinge bar.

Rejs med TUI til Bangkok
Receptionen på W Bangkok

Centara Grand Central World – pool på 26. etage i Bangkok

Rejs med TUI til Bangkok
Poolen på Centara Grand Central World.

Centara Grand Central World har en fantastisk pool på 26. etage med udsigt ud over hele Bangkok. Det er magisk at svømme her, når solen sænker sig over byen. Hotellet ligger på en terrasse med udsigt over byen og er hele 55 tager højt. På øverste etage finder du desuden en af Bangkoks bedste tagterrasser.

Rejs med TUI til Bangkok
Baren på taget af Cantara Grand Central World er én af Bangkoks bedste.

Udover ekstraordinære hoteller byder Bangkok også på et af verdens bedste gadekøkkener. Vi har samlet de bedste spisesteder til dig her.