Inspiration
Hoteller i Bangkok med pool på taget

Hoteller i Bangkok med pool på taget

2018-08-07

Skyskrabere møder templer. Gadekøkkener møder fine gourmetrestauranter. Bangkok er på alle måder kontrasternes by og en by, som bare må opleves. Intet andet sted findes der så mange luksuriøse hoteller som Thailands hovedstad. Sørg for at du bestiller et hotel med pool på taget, så du kan svømme ud mod kanten og se mange-millionbyen udfolde sig fremfor dig.

Bangkok

So Sofitel – tagpool med udsigt over Bangkoks skyline

Poolen på 10. etage på hotel So Sofitel

So Sofitel er et luksushotel nær Bangkoks store park Lumpini og i Silom-området. Det ligger tæt på shopping, markeder og natteliv og har samtidigt en skytrain-station i nærheden. Hotellet har 237 værelser, flere restauranter, spa, træningslokale, legeplads og en bar på tagterrassen. Poolen ligger på 10. etage og er en infinitypool, så du får følelsen af, at vandet løber direkte ud over kanten. Tag en svømmetur, hæng ud ved kanten af poolen og nyd Bangkoks skyline.

So Sofitel i solnedgangen

W Bangkok – pool og bar på taget af Bangkok

Den fantastiske pool på W Bangkok

Chict femstjernet hotel i Silom med 403 værelser, flere restauranter, barer og spa. Poolen ligger på 6. etage, har udsigt over byen samt lamper og musik under vandet. Når solen går ned over Bangkok, tilbyder W Bangkok yoga ved poolkanten. Hotellet har en god beliggenhed, og du kan afslutte dagen med en drink i den trendinge bar.

Receptionen på W Bangkok

Indigo Bangkok Wireless Road – tagpool på 24. etage

Poolen på Indigo Bangkok Wireless Road, når solen går ned

Indigo Bangkok Wireless Road har en fantastisk pool på 24. etage med udsigt ud over hele Bangkok. At svømme rundt her, når solen sænker sig over byen, er magisk. Hotellet blander moderne indretning med vintage og ligger nær Lumpini Park, Sumkhumvit og skytrain. Her finder du spa og træningslokaler, og du er i gåafstand til god shopping og restauranter. Wireless Road anses som Bangkoks downtown, og det er et meget trendigt område.

En af restauranterne på Indigo Bangkok Wireless Road

Forlæng din sol- og badeferie til Thailand med et stop i Bangkok. Vi tilbyder flere hoteller i forskellige prisklasser. Du kan selv vælge, om du vil gøre stop i Bangkok på ud- eller hjemrejsen.