2019-05-14

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!

Det er ingen hemmelighed, at cyprioterne elsker både madlavning og børn. Her bliver du budt velkommen med åbne arme, og de fortæller gerne godt om alt det deres ø har at tilbyde. Sol, badning, snorkling, god mad og meget at opleve sammen, er hvad den perfekte familieferie drejer sig om.

Ubegrænset med is, sol og badning

Det enorme poolområde på TUI Blue Atlantica Aeneas Resort har skyggefulde dele til de allermindste og det bindes sammen af smalle vandløb og broer. Du kan spille squash og tennis eller nyde en afslappende stund for dig selv i spa-afdelingen. Psst! I All Inclusive indgår ubegrænset med is næsten hele dagen.

Poolområde på TUI Blue Atlantica Aeneas Resort på Cypern
En del af TUI Blue Atlantica Aeneas Resort med det rummelige poolområde.

TUI Blue Nausicaa Beach ligger nær stranden med flere pools for store og små. Med sin unikke beliggenhed på en odde ved Fig Tree Bay, ser du Middelhavet i næsten alle retninger. Moderne og stilrene lejligheder med havudsigt og All Inclusive passer perfekt til hele familien.

TUI Blue Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.
TUI Blue Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.

Lavvandet og luksuriøst

At rejse med familien medfører ofte mange forskellige ønsker, men endnu flere muligheder. På Blue Star Atlantica Mare Village er det bare at vælge og vrage mellem to poolområder, hvor det ene ligger lige ved stranden. Her er der en beskyttet blå lagune, der er både lavvandet og børnevenlig.
”Åh, og jeg som altid har ønsket mig tre poolområder, splash-park, flere nye restauranter, indendørspool, fitness og spa-afdeling”, tænker du måske? Fortvivl ikke, til sommeren 2019 er alt det nye klart her!

Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village på Cypern
Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village.

Prisbilligt og familievenligt

Et af de mest prisbillige hoteller når du rejser til Cypern med børn er Blue Star Atlantica Oasis, der ligger i populære Limassol. Når du bliver træt af at plaske rundt med ungerne, kan du slappe lidt af i hotellets voksenpool mens de morer sig i sørøverskibet eller med en is i en af solstolene. På dette All Inclusive-hotel kommer Bamse forbi flere gange om ugen og der er masser af aktiviteter for alle aldersgrupper, og med shopping lige rundt om hjørnet. Ikke noget for dig? Vi giver tips om endnu flere skønne familiehoteller herunder!

Bamse på besøg på Blue Star Atlantica Oasis.
Bamse er på besøg flere gange om ugen på Blue Star Atlantica Oasis.

Lignende indlæg

20 hoteller – 20 oplevelser

Vi hos TUI elsker at fortælle om alt, hvad vi kan love dig på vores TUI Blue *for All*, *for Two* og *for Families*. Men selv om vi har krav til vores hoteller, så er de alle unikke på deres egen måde. I alt har vi 20 TUI Blue for Families-hoteller og med det også 20 unikke oplevelser, hvis du ser bort fra det, der forener dem.
Laura Laura 2019-11-19

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-31

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-21