De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!

Det er ingen hemmelighed, at cyprioterne elsker både madlavning og børn. Her bliver du budt velkommen med åbne arme, og de fortæller gerne godt om alt det deres ø har at tilbyde. Sol, badning, snorkling, god mad og meget at opleve sammen, er hvad den perfekte familieferie drejer sig om.

Ubegrænset med is, sol og badning

Det enorme poolområde på TUI Blue Atlantica Aeneas Resort har skyggefulde dele til de allermindste og det bindes sammen af smalle vandløb og broer. Du kan spille squash og tennis eller nyde en afslappende stund for dig selv i spa-afdelingen. Psst! I All Inclusive indgår ubegrænset med is næsten hele dagen.

Poolområde på TUI Blue Atlantica Aeneas Resort på Cypern
En del af TUI Blue Atlantica Aeneas Resort med det rummelige poolområde.

TUI Blue Nausicaa Beach ligger nær stranden med flere pools for store og små. Med sin unikke beliggenhed på en odde ved Fig Tree Bay, ser du Middelhavet i næsten alle retninger. Moderne og stilrene lejligheder med havudsigt og All Inclusive passer perfekt til hele familien.

TUI Blue Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.
TUI Blue Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.

Lavvandet og luksuriøst

At rejse med familien medfører ofte mange forskellige ønsker, men endnu flere muligheder. På Blue Star Atlantica Mare Village er det bare at vælge og vrage mellem to poolområder, hvor det ene ligger lige ved stranden. Her er der en beskyttet blå lagune, der er både lavvandet og børnevenlig.
”Åh, og jeg som altid har ønsket mig tre poolområder, splash-park, flere nye restauranter, indendørspool, fitness og spa-afdeling”, tænker du måske? Fortvivl ikke, til sommeren 2019 er alt det nye klart her!

Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village på Cypern
Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village.

Prisbilligt og familievenligt

Et af de mest prisbillige hoteller når du rejser til Cypern med børn er Blue Star Atlantica Oasis, der ligger i populære Limassol. Når du bliver træt af at plaske rundt med ungerne, kan du slappe lidt af i hotellets voksenpool mens de morer sig i sørøverskibet eller med en is i en af solstolene. På dette All Inclusive-hotel kommer Bamse forbi flere gange om ugen og der er masser af aktiviteter for alle aldersgrupper, og med shopping lige rundt om hjørnet. Ikke noget for dig? Vi giver tips om endnu flere skønne familiehoteller herunder!

Bamse på besøg på Blue Star Atlantica Oasis.
Bamse er på besøg flere gange om ugen på Blue Star Atlantica Oasis.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen