2019-05-14

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!

Det er ingen hemmelighed, at cyprioterne elsker både madlavning og børn. Her bliver du budt velkommen med åbne arme, og de fortæller gerne godt om alt det deres ø har at tilbyde. Sol, badning, snorkling, god mad og meget at opleve sammen, er hvad den perfekte familieferie drejer sig om.

Ubegrænset med is, sol og badning

Det enorme poolområde på TUI Family Life Aeneas Resort har skyggefulde dele til de allermindste og det bindes sammen af smalle vandløb og broer. Du kan spille squash og tennis eller nyde en afslappende stund for dig selv i spa-afdelingen. Psst! I All Inclusive indgår ubegrænset med is næsten hele dagen.

Poolområde på TUI Family Life Aeneas Resort på Cypern
En del af TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det rummelige poolområde.

TUI Family Life Nausicaa Beach ligger nær stranden med flere pools for store og små. Med sin unikke beliggenhed på en odde ved Fig Tree Bay, ser du Middelhavet i næsten alle retninger. Moderne og stilrene lejligheder med havudsigt og All Inclusive passer perfekt til hele familien.

TUI Family Life Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.
TUI Family Life Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.

Lavvandet og luksuriøst

At rejse med familien medfører ofte mange forskellige ønsker, men endnu flere muligheder. På Blue Star Atlantica Mare Village er det bare at vælge og vrage mellem to poolområder, hvor det ene ligger lige ved stranden. Her er der en beskyttet blå lagune, der er både lavvandet og børnevenlig.
”Åh, og jeg som altid har ønsket mig tre poolområder, splash-park, flere nye restauranter, indendørspool, fitness og spa-afdeling”, tænker du måske? Fortvivl ikke, til sommeren 2019 er alt det nye klart her!

Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village på Cypern
Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village.

Prisbilligt og familievenligt

Et af de mest prisbillige hoteller når du rejser til Cypern med børn er Blue Star Atlantica Oasis, der ligger i populære Limassol. Når du bliver træt af at plaske rundt med ungerne, kan du slappe lidt af i hotellets voksenpool mens de morer sig i sørøverskibet eller med en is i en af solstolene. På dette All Inclusive-hotel kommer Bamse forbi flere gange om ugen og der er masser af aktiviteter for alle aldersgrupper, og med shopping lige rundt om hjørnet. Ikke noget for dig? Vi giver tips om endnu flere skønne familiehoteller herunder!

Bamse på besøg på Blue Star Atlantica Oasis.
Bamse er på besøg flere gange om ugen på Blue Star Atlantica Oasis.

Lignende indlæg

Rejs til Tyrkiet med børn

Hvordan er det at rejse til Tyrkiet med børn? Kan de lide maden og er strandene børnevenlige? Hvilket hotel skal du vælge? Og hvad findes der af udflugter og aktiviteter, hvor de mindste kan være med? Svarene på alle de spørgsmål finder du lige her – samlet i seks overskuelige kategorier.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-03

Hvor skal du rejse hen i efterårsferien?

Når mørket sænker sig her hjemme og skolerne lukker ned i efterårsferien, så længes mange samtidigt mod varmere temperaturer, nye oplevelser og tid med familien. Her får du inspiration til en række rejser til både strand og storby.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-26

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21