De bedste familiehoteller på Cypern

2019-05-14
Anja Jensen
Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!

Det er ingen hemmelighed, at cyprioterne elsker både madlavning og børn. Her bliver du budt velkommen med åbne arme, og de fortæller gerne godt om alt det deres ø har at tilbyde. Sol, badning, snorkling, god mad og meget at opleve sammen, er hvad den perfekte familieferie drejer sig om.

Ubegrænset med is, sol og badning

Det enorme poolområde på TUI Family Life Aeneas Resort har skyggefulde dele til de allermindste og det bindes sammen af smalle vandløb og broer. Du kan spille squash og tennis eller nyde en afslappende stund for dig selv i spa-afdelingen. Psst! I All Inclusive indgår ubegrænset med is næsten hele dagen.

Poolområde på TUI Family Life Aeneas Resort på Cypern
En del af TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det rummelige poolområde.

TUI Family Life Nausicaa Beach ligger nær stranden med flere pools for store og små. Med sin unikke beliggenhed på en odde ved Fig Tree Bay, ser du Middelhavet i næsten alle retninger. Moderne og stilrene lejligheder med havudsigt og All Inclusive passer perfekt til hele familien.

TUI Family Life Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.
TUI Family Life Nausicaa Beach med udsigt over Middelhavet.

Lavvandet og luksuriøst

At rejse med familien medfører ofte mange forskellige ønsker, men endnu flere muligheder. På Blue Star Atlantica Mare Village er det bare at vælge og vrage mellem to poolområder, hvor det ene ligger lige ved stranden. Her er der en beskyttet blå lagune, der er både lavvandet og børnevenlig.
”Åh, og jeg som altid har ønsket mig tre poolområder, splash-park, flere nye restauranter, indendørspool, fitness og spa-afdeling”, tænker du måske? Fortvivl ikke, til sommeren 2019 er alt det nye klart her!

Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village på Cypern
Swim up-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village.

Prisbilligt og familievenligt

Et af de mest prisbillige hoteller når du rejser til Cypern med børn er Blue Star Atlantica Oasis, der ligger i populære Limassol. Når du bliver træt af at plaske rundt med ungerne, kan du slappe lidt af i hotellets voksenpool mens de morer sig i sørøverskibet eller med en is i en af solstolene. På dette All Inclusive-hotel kommer Bamse forbi flere gange om ugen og der er masser af aktiviteter for alle aldersgrupper, og med shopping lige rundt om hjørnet. Ikke noget for dig? Vi giver tips om endnu flere skønne familiehoteller herunder!

Bamse på besøg på Blue Star Atlantica Oasis.
Bamse er på besøg flere gange om ugen på Blue Star Atlantica Oasis.

Lignende indlæg

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12