Rejs til Cypern med børn – 3 forskellige ferier

Pålidelig sol, masser af aktiviteter og børnevenlige lavvandede strande. Hertil kan du selv tilføje cykeludflugter, bådture eller dovne dage ved poolen. Der er meget at foretage sig med børn på Cypern. Her har vi samlet vores bedste tips til tre forskellige former for en børnevenlig rejse til Cypern.

Alle børnefamilier har ikke samme interesser. Nogle holder af at bo på hoteller som er hele ferieverdener med splashpools, shows, træningslektioner og store middagsbuffeter. Andre familier trives bedst på et lille Bed and Breakfast, hvor hotelejeren serverer nyplukkede figner til morgenmaden. Og vil måske derefter tage ud på eventyr med cykler eller en udlejningsbil. Det gode ved Cypern er, at der findes noget for enhver smag. Her guider vi dig til den børneferie på Cypern, som passer til netop din familie.

1 Bamseklub og vandrutsjebaner

Slap af eller vælg din favorit fra en hel palet af aktiviteter. På Cypern kan du bo på resorthoteller som TUI Blue for Families, med store pools og flere restauranter. Du kan deltage i træningslektioner, lære at crawle eller læse en bog mens børnene er i Bamseklubben. Efter en hyggelig middag sammen ved havet, kan I se shows med de mindste mens teenagerne er i udendørsbiografen. Og det bedste af det hele – der er ikke langt til den skønne hotelseng. SplashWorld-hoteller med egne vandlande er et andet tips til dem, der ønsker en ubesværet alt-i-en-ferie med familien.

Hoteltips:
TUI Blue Atlantica Aeneas Resort – med Cyperns største pool ved Nissi Beach
TUI Blue Nausicaa Beach – moderne lejligheder i Fig Tree Bay
Nausicaa Villas – bo i villa med adgang til aktiviteterne på TUI Blue Nausicaa Beach
SplashWorld Tofinis – hotel med eget vandland i Ayia Napa

Udflugtstips:
På TUI Blue er der så meget at foretage sig, at du kan fylde hele ferien med aktiviteter inden for hotellet. Tricket er bare at vælge…

Mere inspiration:
9 grunde til at I skal bo på TUI Blue med familien >>

Barn hopper i poolen med Bamse på TUI Blue-hotel
På TUI Blue sker der sjove ting hver dag

2 Byliv, strande og udflugter

By- og strandliv i samme ferie – det kan man faktisk godt få på Cypern. Limassol er Cyperns bidrag til listen over rejsemål med shoppingstrøg, designbutikker og gourmetrestauranter – kun et stenkast fra strandene. Den lange avenue langs havet er børnevenlig bilfri, og i udkanten af byen ligger den lavvandede Ladys Mile Beach. Pafos er et andet rejsemål, hvor du får et glimt af livet bag turiststrøgene. Mange charmerende cypriotiske restauranter, små strande og klippebade er byens kendetegn.

Hoteltips:
Blue Star Atlantica Oasis i Limassol – meget for pengene
Kefalos Beach Village – rolig beliggenhed lige udenfor Pafos

Udflugtstips:
Udflugt med piratskibet Black Pearl
Vandparken Aphrodite i Pafos
Snorkeludflugt for familien

Mere inspiration:
Limassol – byliv og strande i ét >>

Strandpromenaden i Limassol leder till den nye marina
Strandpromenaden i Limassol leder till den nye marina

3 Små hoteller og eventyr på egen hånd

Er du ude efter et lidt mindre hotel findes det selvfølgelig også på Cypern. Atmosfæren – og indretningen – er personlig og ofte får du prøver på den ægte cypriotiske gæstfrihed. Med en udlejningsbil (som du bestiller allerede hjemmefra) er det nemt at udforske de smukke Troodosbjerge. I kan også leje cykler eller vandre langs bekvemt markerede stier og holde pause for frokost i en lille bjergby med bagerier og keramikværksteder. Via TUI-appen kan du spørge guiderne på rejsemålet om insidertips! Er I et større selskab, findes der villaer med op til otte senge og pool, hvor der også er plads til hele slægten eller vennerne.

Hoteltips
Anais Bay Hotel & Louma Apartments – familieejet og hyggeligt i Fig Tree Bay
Thalassines Villas – villa med egen pool for op til 8 personer direkte ved stranden
Simos Magic Beach – rolig beliggenhed ved stranden i Ayia Napa

Udflugtstips:
Lej en bil og kør op i Troodosbjerne
Lån eller lej cykler og tag på en dagsudflugt

Mere inspiration:
Egen villa med pool på Cypern >>
Vin og vandreture i Troodosbjergene >>

Springer i vandet på Cypern
Lej en bil og udforsk øen - det er et højdepunkt på ferien!

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi