2019-05-23

Rejs til Cypern med børn – 3 forskellige ferier

Pålidelig sol, masser af aktiviteter og børnevenlige lavvandede strande. Hertil kan du selv tilføje cykeludflugter, bådture eller dovne dage ved poolen. Der er meget at foretage sig med børn på Cypern. Her har vi samlet vores bedste tips til tre forskellige former for en børnevenlig rejse til Cypern.

Alle børnefamilier har ikke samme interesser. Nogle holder af at bo på hoteller som er hele ferieverdener med splashpools, shows, træningslektioner og store middagsbuffeter. Andre familier trives bedst på et lille Bed and Breakfast, hvor hotelejeren serverer nyplukkede figner til morgenmaden. Og vil måske derefter tage ud på eventyr med cykler eller en udlejningsbil. Det gode ved Cypern er, at der findes noget for enhver smag. Her guider vi dig til den børneferie på Cypern, som passer til netop din familie.

1 Bamseklub og vandrutsjebaner

Slap af eller vælg din favorit fra en hel palet af aktiviteter. På Cypern kan du bo på resorthoteller som TUI Family Life, med store pools og flere restauranter. Du kan deltage i træningslektioner, lære at crawle eller læse en bog mens børnene er i Bamseklubben. Efter en hyggelig middag sammen ved havet, kan I se shows med de mindste mens teenagerne er i udendørsbiografen. Og det bedste af det hele – der er ikke langt til den skønne hotelseng. SplashWorld-hoteller med egne vandlande er et andet tips til dem, der ønsker en ubesværet alt-i-en-ferie med familien.

Hoteltips:
TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort – med Cyperns største pool ved Nissi Beach
TUI Family Life Nausicaa Beach – moderne lejligheder i Fig Tree Bay
Nausicaa Villas – bo i villa med adgang til aktiviteterne på TUI Family Life
SplashWorld Tofinis – hotel med eget vandland i Ayia Napa

Udflugtstips:
På TUI Family Life er der så meget at foretage sig, at du kan fylde hele ferien med aktiviteter indenfor hotellet. Tricket er bare at vælge…

Mere inspiration:
9 grunde til at besøge TUI Family Life >>

På TUI Family Life sker der sjove ting hver dag
Barn hopper i poolen med Bamse på TUI Family Life hotel

2 Byliv, strande og udflugter

By- og strandliv i samme ferie – det kan man faktisk godt få på Cypern. Limassol er Cyperns bidrag til listen over rejsemål med shoppingstrøg, designbutikker og gourmetrestauranter – kun et stenkast fra strandene. Den lange avenue langs havet er børnevenlig bilfri, og i udkanten af byen ligger den lavvandede Ladys Mile Beach. Pafos er et andet rejsemål, hvor du får et glimt af livet bag turiststrøgene. Mange charmerende cypriotiske restauranter, små strande og klippebade er byens kendetegn.

Hoteltips:
Blue Star Atlantica Oasis i Limassol – meget for pengene
Kefalos Beach Village – rolig beliggenhed lige udenfor Pafos

Udflugtstips:
Udflugt med piratskibet Black Pearl
Vandparken Aphrodite i Pafos
Snorkeludflugt for familien

Mere inspiration:
Limassol – byliv og strande i ét >>

Strandpromenaden i Limassol leder till den nye marina
Strandpromenaden i Limassol leder till den nye marina

3 Små hoteller og eventyr på egen hånd

Er du ude efter et lidt mindre hotel findes det selvfølgelig også på Cypern. Atmosfæren – og indretningen – er personlig og ofte får du prøver på den ægte cypriotiske gæstfrihed. Med en udlejningsbil (som du bestiller allerede hjemmefra) er det nemt at udforske de smukke Troodosbjerge. I kan også leje cykler eller vandre langs bekvemt markerede stier og holde pause for frokost i en lille bjergby med bagerier og keramikværksteder. Via TUI-appen kan du spørge guiderne på rejsemålet om insidertips! Er I et større selskab, findes der villaer med op til otte senge og pool, hvor der også er plads til hele slægten eller vennerne.

Hoteltips
Anais Bay Hotel & Louma Apartments – familieejet og hyggeligt i Fig Tree Bay
Thalassines Villas – villa med egen pool for op til 8 personer direkte ved stranden
Simos Magic Beach – rolig beliggenhed ved stranden i Ayia Napa

Udflugtstips:
Lej en bil og kør op i Troodosbjerne
Lån eller lej cykler og tag på en dagsudflugt

Mere inspiration:
Egen villa med pool på Cypern >>
Vin og vandreture i Troodosbjergene >>

Springer i vandet på Cypern
Lej en bil og udforsk øen - det er et højdepunkt på ferien!

Lignende indlæg

Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-25

De bedste oplevelser i Egypten

Egypten blandt de feriedestinationer hvor du får mest for pengene, og det er ovenikøbet et ret solsikkert valg i vinterhalvåret. Her finder du elegante resorthoteller og lange, gyldne strande, men også meget mere end det! Vi tipser om alt det, du kan opleve i Egypten – fra shopping i basarerne til snorkling i det røde hav og ikke mindst en tidsrejse tilbage til faraoernes gravkamre, sfinxer og hieroglyffer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-21

Sommerferie på Sicilien eller Sardinien? Vi hjælper dig med at vælge

Sicilien og Sardinien har flere ligheder; Behagelig flyvetid, smuk natur, strande, fantastiske seværdigheder og kulturhistoriske byer. Den kulinariske oplevelse, Spaghetti Vongole og Aperol Spritz, er lige gode på begge øer. Så for at adskille øerne, bliver spørgsmålet: Hvad vil du have mest af? Med denne korte guide kan vi forhåbentlig hjælpe dig med at træffe valget om, hvilken af de store italienske øer, Sicilien og Sardinien, du skal rejse til.
Sissi Sissi 2019-09-17

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14