Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!

1. TUI Blue Nausicaa Beach

Lige ved havet og i gåafstand fra Fig Tree Bays centrum, ligger vores populære familiehotel TUI Blue Nausicaa Beach. Her kan du bade fra broer direkte ved hotellet, og foretrækker du en strand, er der kun et par hundrede meter til sandstranden. Som på alle vores TUI Blue for Families-hoteller er der børneklubber, træningslektioner, underholdning, Bamse og meget mere.

Family Style Dining på Taverna
Foruden buffetmåltiderne indgår restaurant Taverna én gang om ugen. Her serveres cypriotisk meze (lokale småretter) på fælles fade som hele familien deles om. Vi kalder det Family Style Dining. I løbet af dagen bydes der på snacks, is og frugt.

Familie spiser middag på TUI Blue Nausicaa Beach
TUI Blue Nausicaa Beach i Fig Tree Bay.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Et eksklusivt hotel i fredelige omgivelser, der passer til både familier og par. Skal det være lidt ekstra luksuriøst, så kan du bestille et værelse med direkte udgang til pool i Privilege-delen. Blue Star Atlantica Mare Village har to poolområder, hvor det ene ligger lige ved den lavvandede strand. Bamse kommer på besøg flere gange om ugen og der arrangeres aktiviteter for dem, der har lyst.

Tre à la carte-restauranter
Foruden lækre buffeter indgår også middage i tre à la carte-restauranter, hvor du kan vælge mellem italiensk, græsk eller grillretter. Selvfølgelig kan du også hente snacks, drikkevarer og kaffe med bagværk i løbet af dagen.

Rejs til Cypern med TUI
Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa er et prisbilligt hotel nær både Ayia Napas centrum og Limanaki-stranden. Med mange aktiviteter og underholdning er det et hotel med en livlig atmosfære. Men der er selvfølgelig også mulighed for bare at slappe af ved poolen. Hotellet bliver ofte omtalt for sin gode mad og høje serviceniveau!

Vegetariske alternativer
Alle buffeter, der serveres på hotellet har vegetariske alternativer. Flere gange om ugen er der temaaftener og show cooking. Her kan du nyde maden på hotellets udendørs terrasse!

Rejs til Cypern med TUI
SuneoClub Atlantica Sancta Napa i Ayia Napa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort ligger oppe på en bakke med en fin udsigt over Protarasbugten. Hotellet har mange pools, både rolige og mere tempofyldte med vandrutsjebaner. Vil du være aktiv er der et fitnesslokale, og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en spabehandling.

Ultra All Inclusive
Ultra All Inclusive er hotellets egen betegnelse. Her er der stor variation på maden og børnene har deres egen buffet. Der tilbydes også morgenmad for syvsovere og du kan spise middag i hovedrestauranten Lemon Tree eller i tavernaen Meze by Elliniko.

Rejs til Cypern med TUI
Blue Star St. Elias Resort i Fig Tree Bay.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel ligger direkte ved en fin sandstrand lidt udenfor Fig Tree Bay. På hotellet er der to pools, hvor den ene er for voksne og den anden er for hele familien. De yngste gæster kan hygge sig i børnepoolen. Kunne du tænke dig en manicure eller massage, er du velkommen til at besøge hotellets spa.

Buffeter og rabat på à la carte
Der serveres buffeter til alle måltider og derimellem serveres snacks, is og eftermiddagskaffe eller -te med bagværk. Vælger du at spise middag i à la carte-restauranten Thalassa, får du 25% i rabat på regningen.

Rejs til Cypern med TUI
Pernera Beach Hotel i Fig Tree Bay.

Lignende indlæg

TUI Blue Alcudia Pins eller TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Atlantica Caldera Beach, ligger i hvert sit land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Mallorca, hvor All Inclusive indgår

At lede efter en restaurant på tom mave er aldrig sjovt. At gå fra det ene sted til det andet og bare vide, at der ikke er noget for alle i familien. Energien daler og humæret gør lige så. Vælg istedet et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen, og gå til et allerede dækket bord til både morgenmad, frokost og aftensmad.
Freyja Freyja

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen