Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

2019-05-21
Sissi, Rejseskribent
Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!

1. TUI Family Life Nausicaa Beach

Lige ved havet og i gåafstand fra Fig Tree Bays centrum, ligger vores populære familiehotel TUI Family Life Nausicaa Beach. Her kan du bade fra broer direkte ved hotellet, og foretrækker du en strand, er der kun et par hundrede meter til sandstranden. Som på alle vores TUI Family Life-hoteller er der børneklubber, træningslektioner med Les Mills, underholdning, Bamse og meget mere.

Family Style Dining på Taverna
Foruden buffetmåltiderne indgår restaurant Taverna én gang om ugen. Her serveres cypriotisk meze (lokale småretter) på fælles fade som hele familien deles om. Vi kalder det Family Style Dining. I løbet af dagen bydes der på snacks, is og frugt.

Rejs til Cypern med TUI
TUI Family Life Nausicaa Beach i Fig Tree Bay.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Et eksklusivt hotel i fredelige omgivelser, der passer til både familier og par. Skal det være lidt ekstra luksuriøst, så kan du bestille et værelse med direkte udgang til pool i Privilege-delen. Blue Star Atlantica Mare Village har to poolområder, hvor det ene ligger lige ved den lavvandede strand. Bamse kommer på besøg flere gange om ugen og der arrangeres aktiviteter for dem, der har lyst.

Tre à la carte-restauranter
Foruden lækre buffeter indgår også middage i tre à la carte-restauranter, hvor du kan vælge mellem italiensk, græsk eller grillretter. Selvfølgelig kan du også hente snacks, drikkevarer og kaffe med bagværk i løbet af dagen.

Rejs til Cypern med TUI
Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa er et prisbilligt hotel nær både Ayia Napas centrum og Limanaki-stranden. Med mange aktiviteter og underholdning er det et hotel med en livlig atmosfære. Men der er selvfølgelig også mulighed for bare at slappe af ved poolen. Hotellet bliver ofte omtalt for sin gode mad og høje serviceniveau!

Vegetariske alternativer
Alle buffeter, der serveres på hotellet har vegetariske alternativer. Flere gange om ugen er der temaaftener og show cooking. Her kan du nyde maden på hotellets udendørs terrasse!

Rejs til Cypern med TUI
SuneoClub Atlantica Sancta Napa i Ayia Napa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort ligger oppe på en bakke med en fin udsigt over Protarasbugten. Hotellet har mange pools, både rolige og mere tempofyldte med vandrutsjebaner. Vil du være aktiv er der et fitnesslokale, og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en spabehandling.

Ultra All Inclusive
Ultra All Inclusive er hotellets egen betegnelse. Her er der stor variation på maden og børnene har deres egen buffet. Der tilbydes også morgenmad for syvsovere og du kan spise middag i hovedrestauranten Lemon Tree eller i tavernaen Meze by Elliniko.

Rejs til Cypern med TUI
Blue Star St. Elias Resort i Fig Tree Bay.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel ligger direkte ved en fin sandstrand lidt udenfor Fig Tree Bay. På hotellet er der to pools, hvor den ene er for voksne og den anden er for hele familien. De yngste gæster kan hygge sig i børnepoolen. Kunne du tænke dig en manicure eller massage, er du velkommen til at besøge hotellets spa.

Buffeter og rabat på à la carte
Der serveres buffeter til alle måltider og derimellem serveres snacks, is og eftermiddagskaffe eller -te med bagværk. Vælger du at spise middag i à la carte-restauranten Thalassa, får du 25% i rabat på regningen.

Rejs til Cypern med TUI
Pernera Beach Hotel i Fig Tree Bay.

Lignende indlæg

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-15

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14