Rejser
til
Igalo

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1 liter vand:ca. 6,-
  • Pizza:ca. 50,-
  • Enkel middag:ca. 120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkningca. 3.500

Rejser til Igalo

Igalo

Den lille by Igalo, med cirka 3.500 indbyggere, ligger omgivet af smuk natur med høje grønne bjerge ved Kotorbugtens krystalklare vand. Her er både lavvandede sandstrande og moler med badestiger. Du kan handle i de små butikker, gå i helse-spa eller slå dig ned på en fortovscafé med havudsigt. Det er også stedet for dig, der kan lide at vandre.

Den lille by er kendt for sine populære helsecentre med gæster fra hele verden. Her findes blandt andet det specielle ler fra havbunden – igaljsko blato, som efter sigende gør underværker for huden.

Klimaet er mildt året rundt med over 200 solskinsdage pr. år, og vegetationen er både grøn og blomstrende med en blanding af akacietræer, duftende eucalyptus, flotte cypresser og svajende palmer.

Lavvandet sandstrand og moler med badestiger

Mærk sandet mellem tæerne og gå 250 meter ud i det krystalklare vand og der er stadig kun en meter dybt. Den lavvandede strand udenfor Igalo medfører, at vandet også er ekstra varmt at bade i, selv for den mest kuldeskære. Foruden sandstrande er der også grusstrande og betonmoler med badestiger ned i vandet.

Caféer og shopping på strandpromenaden

Om sommeren er der fuld fart på strandpromenaden i Igalo. Her er bazarer til de shoppinglystne. Slå dig ned på en af de trendy caféer, spis godt på restauranter med udeservering, tjek de lokale souvenirs og se gadekunstnernes værker, der opstår mens de maler.

Kystbyen Herceg Novi

Du kan gå ca. 3 km fra det store helsecenter i det centrale Igalo til det gamle torv i kystbyen Herceg Novi, byen med kælenavnet Lille Dubrovnik. I Herceg Novi kan du kombinere shopping i italienske mærkevarebutikker med at købe lokale råvarer som olivenolie, tørrede figner og indenlandske vine på lørdagsmarkedet, der ligger centralt på det gamle torv. Gå rundt i den gamle bydel blandt charmerende torve, middelalderfæstninger og kirker. Slå dig ned på en café og nyd en kop ægte italiensk kaffe, delikat bagværk og en lækker is.

Promenadestrøget Pet Danica

Pet Danica er navnet på et populært promenadestrøg, der er cirka 7 km langt. Det er bygget over de gamle jernbanespor der går langs havet hele vejen fra Igalo til den lille naboby Meljine, med cirka 1.000 indbyggere. Langs strandpromenaden er der mange gode restauranter, barer og butikker.

Oplev endnu mere af Montenegro

Rejser du til Igalo kan du forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage gennem os. Sådan lejer du bil i Montenegro.

Rejsetyper i Igalo