Rejser
til
Sveti Stefan

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1 liter vand:ca. 6,-
  • Enkel middag:ca. 120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkning622 875

Rejser til Sveti Stefan

Sveti Stefan

Sveti Stefan er en fredelig lille ferieby, der klatrer op af de grønne bjergskråninger ved Adriaterhavets krystalklare vand. Byen er mest kendt for den eksklusive og smukke lille ø, som du altid ser på billederne, og som er blevet lidt af et ikon for hele Montenegro.

Med sine tinder, tårne og høje cypresser ser øen ud som i et eventyr. Det har gjort den til landets mest fotograferede udsigt. Det hele startede i 1400-tallet, da man byggede en forsvarsborg her. Siden da har øen været både fiskerleje og piratrede, inden den i en periode af 1900-tallet var sommerresidens for den serbiske dronning Marija.

Hele øen er et jet set-hotel
I dag er øen et overdådigt luksusresort, der kun er åben for sine egne gæster. Og de består for det meste af berømtheder fra hele verden, der bor i suiter på over hundrede kvadratmeter. Vi almindelige dødelige må nøjes med at betragte herligheden fra brofæstet.

Tre fine strande
Med øen som blikfang kan du vælge mellem to sand- og rullestensstrande på hver sin side af broen. Solstole og vandcykler kan lejes, og i de små strandserveringer kan du købe drikkevarer og småretter. I en bugt lige nord for byen ligger den private strand Kraljicina Plaza, hvor du kan bade mod entréudgift.

Mærk roen
I resten af byen er atmosfæren fredelig. Gangstier og trapper fører dig op til de højere niveauer, hvor TUI har udvalgt et par charmerende lejlighedshoteller i kategorien Lille & hyggeligt. Du kan vælge mellem en håndfuld restauranter med alt fra lokale specialiteter til "fine dining" på restaurant Olive ved den nordlige strand.

Se dig omkring i Montenegro
Stadig flere nysgerrige rejsende opdager Montenegros natur, kultur og badestrand. Ikke langt fra badebyerne kan du for eksempel se vandfaldet i Cijevna og middelalderbyen Kotor, der er med på Unescos verdensarvsliste. Desuden er der kun 100 km til Dubrovnik i Koratien.

Lækker, lokalproduceret middelhavsmad
Den lokale spisekultur er instpireret af både Kroatien og Italien. Lokaldyrkede grøntsager, ofte helt økologiske, serveres sammen med frisk middelhavsfisk, skaldyr, charcuterier, oste og lufttørret skinke af prosciuttotypen.

Rejsetyper i Sveti Stefan

Anbefalede hoteller - Sveti Stefan

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Sveti Stefan Vis alle hoteller på Montenegro