Rejser
til
Petrovac

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Petrovac

Petrovac

Det er let at synes om Petrovac. Ved en krystalklar bugt i Adriaterhavet ligger den lille badeby med sin strandpromenade og charmerende kalkstenshuse med hvide vinduer. Her får du en afstressende ferie og kan vælge mellem små familiære hoteller nær tre fine strande.

Det meste liv i Petrovac foregår på strandpromenaden, der følger hele bugten og omkranses af palmer og blomsterdekorationer. I personligt indrettede småbutikker kan du købe lokale delikatesser, kunsthåndværk og souvenirs. Hvis du ikke foretrækker at slå dig ned på en af fortovsrestauranterne.

Borg og bådudflugter

Ude på en odde i den ene ende af strandpromenaden, ligger en charmerende miniatureborg i venetiansk stil fra 1500-tallet. Den våger over en beskyttet lille havn og byder på en fin udsigt over havet og Petrovac. Lige ud for kysten ligger de små øer Katic og Sveta Nedelja, hvor du kan tage til med båd.

Vælg mellem tre strande

Petrovacs 600 meter lange hovedstrand består af sand blandet med rullesten, og frister med en hel del vandsport. Via naturlige passager og gangstier over bakkerne, kan du gå til de lige så fine strande Lučice (ca. 10 min) og Buljarice (ca. 25 min) i mere landlige omgivelser. Ved alle tre strande er der serveringssteder og solstolsudlejning.

Natteliv i Budva

Som du kan forstå, er Petrovac et veludrustet sol- og baderejsemål, men samtidig er der temmelig stille. Ønsker du mere puls er der kun 18 km til kystens mest livlige by, Budva, kendt for sine mange klubber og barer.

Se dig omkring i Montenegro

Stadig flere nysgerrige rejsende opdager Montenegros natur, kultur og badestrande. Ikke langt fra badebyerne kan du for eksempel opleve vandfaldet i Cijevna, middelalderbyen Kotor, der er med på Unescos verdensarvsliste og den charmerende lille ø Sveti Stefan, med luksushoteller og restauranter. Desuden er der mindre end hundrede kilometer til Dubrovnik i Kroatien.

Lækker, lokaldyrket middelhavsmad

Den lokale spisekultur er inspireret af både Kroatien og Italien. Lokaldyrkede grøntsager, ofte helt økologiske, serveres sammen med frisk middelhavsfisk, skaldyr, charcuterier, oste og lufttørret skinke af prosciuttotypen.

Rejsetyper i Petrovac