Rejser
til
Ulcinj

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1 liter vandca. 6,-
  • Pizzaca. 55,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • BefolkningCirka 10.000

Rejser til Ulcinj

Ulcinj

Ulcinj er kendt for sit farverige gadeliv og sine fine strande ved Adriaterhavet. Den mest tiltrækkende er den 12 kilometer lange sandstrand lige udenfor byen. Og der er lige netop her vores nybyggede store All Inclusive-hotel Holiday Village Montenegro ligger.

Den gamle sørøverby gør sig godt på billeder med sine middelalderlige bymure på en odde, der hæver sig over havet. I dag er det en dejlig og livlig ferieby. Langs strandpromenaden midt i byen vrimler det med udeserveringer, barer og småbutikker.

All Inclusive-hotel ved kilometerlang strand

Men den virkelige drømmestrand finder man nogle kilometer mod sydøst, lige nedenfor TUIs hotel Holiday Village Montenegro. Der begynder den 12 kilometer lange Velika Plaza med finkornet sand.

Sandslot eller kitesurfing?

Nærmest byen og hotellet er Velika Plaza en lavvandet livsnyderstrand, der domineres af solstole, parasoller, serveringssteder og børnefamilier, der bygger sandslotte. Cirka 5 kilometer længere væk er det i stedet surfing og kitesurfing der er på programmet.

Stræder og danseklubber

Du kommer til det centrale Ulcinj med udlejningscykel, taxi eller på en lang gåtur. Folkelivet, butikkerne og cafeerne er den lille bys førende seværdigheder. Men det er også hyggeligt at gå rundt i den gamle bydels stræder og fotografere havudsigten derfra. Om aftenen er der en ungdommelige energi på mange af de små og store klubber nær havet.

Rejsetyper i Ulcinj

Anbefalede hoteller - Ulcinj

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Ulcinj Vis alle hoteller på Montenegro