Rejser
til
Lustica Bay

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler fra Porto Montenegro
  • Enkel middagca. 110–150,-
  • 1 liter vandca. 6–10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkning622.875 (Montenegro)

Rejser til Lustica Bay

Lustica Bay

Lustica Bay er en nyudviklet ferieby i Trašte-bugten på halvøen Lustica, syd for Tivat. Den lille by minder om en fiskerby med en strandpromenade, der strækker sig nedenfor bjergene langs det azurblå Adriaterhav. Arkitekturen er harmonisk og vores femstjernede hotel ligger midt i havnen.

Nybygget marina

I 2008 startede projektet med den nye ferieby og fem år senere begyndte man at bygge de første lejligheder. Lystbådehavnen er hjertet i byen og den stod klar i sommeren 2018. Marinaen er den første nybyggede marina i Montenegro i meget lang tid. Langs strandpromenaden vil der åbne forretninger og restauranter. Yderlige seks hoteller bliver bygget i området i de kommende år.

Moderne og luksuriøst hotel

Vores femstjernede hotel, The Chedi Lustica Bay, ligger ved marinaen, lystbådehavnen og strandpromenaden. Det er det først hotel i Lustica Bay og blev indviet i juli 2018. Hotellet er bygget med fine lyse værelser og et unikt design med Middelhavets farver. Kontrasten til den grønne natur giver en afslappet atmosfære.

Se dig omkring i Montenegro

Stadig flere nysgerrige rejsende opdager Montenegros natur, kultur og badestrande. Ikke langt fra badebyerne kan du for eksempel se vandfaldet i Cijevna og den charmerende lille ø Sveti Stefan med luksushoteller og restauranter. Desuden er der kun omkring 50 km til Dubrovnik i Kroatien og nogle få kilometer til Montenegros riviera – Porto Montenegro. Der findes sejlbåde, restauranter og elegante shoppinggader. Der er også kun ca. 10 km til middelalderbyen Kotor, der er med på Unescos verdensarvsliste, og den er også værd at besøge.

Rejsetyper i Lustica Bay