Rejser
til
Becici

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkningca. 900

Rejser til Becici

Becici

Bečići er et hyggeligt strandrejsemål med moderne hoteller, en afslappet atmosfære, mange restauranter og en fin to kilometer lang sandstrand. Alle vores hoteller ligger nær eller direkte ved stranden, og du kan blandt andet vælge hoteller i kategorierne De Luxe og All Inclusive Beach.

Bečići er lillesøster til naborejsemålet Budva, der ligger nogle få kilometer vestpå. Men trods nærheden er der stor forskel mellem byerne. Budva er en lille by med hverdagsliv, ganmle kvarterer og et livligt forlystelsesliv, mens Bečići er en rendyrket badeby, der domineres af store moderne hoteller ved den fine strand.

To rejsemål i ét

Det smarte er, at du på mindre end en halv time kan gå mellem naborejsemålene på en sti langs havet. Eller tage bussen, en taxi eller turisttoget. På den måde kan du nyde alt det som begge rejsemål kan tilbyde.

Restauranter og gademarked

Strandpromenaden er Bečićis hovedstrøg. Den er fuld af restauranter, cafeer og strandbarer. Plus et broget udvalg af markedsboder, der tilbyder alt fra t-shirts med tryk til lokalt bagværk, der minder om baklava.

Prisbelønnet sandstrand

Stranden er indbydene, og de lokale fortæller gerne om, hvordan den vandt Grand Prix som Europas fineste strand ved en afstemning i Paris i 1935. Den består af sand blandet med rullesten, der er slebet runde af Adriaterhavets bølger. Der er masser af solstolsudlejninger, serveringssteder og vandsport.

Se dig omkring i Montenegro

Stadig flere nysgerrige rejsende opdager Montenegros natur, kultur og badestrande. Ikke langt fra badebyerne kan du for eksempel opleve vandfaldet i Cijevna, middelalderbyen Kotor, der er med på Unescos verdensarvsliste og den charmerende lille ø Sveti Stefan, med luksushoteller og restauranter. Desuden er der mindre end hundrede kilometer til Dubrovnik i Kroatien.

Lækker, lokaldyrket middelhavsmad

Den lokale spisekultur er inspireret af både Kroatien og Italien. Lokaldyrkede grøntsager, ofte helt økologiske, serveres sammen med frisk middelhavsfisk, skaldyr, charcuterier, oste og lufttørret skinke af prosciuttotypen.

Rejsetyper i Becici