2019-10-13

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.

Hoteller på Gran Canaria hvor All Inklusive indgår i prisen

RIU Vistamar

Med en drømme beliggenhed på Gran Canaria, højt oppe på en bakketop uforstyrret havudsigt, ligger RIU Vistamar. Alle værelser har havudsigt, der findes flere opvarmede pools og daglige afgange med hotelbussen til en af øens smukke strande, Amadores.

Riu Vistamar passer godt til både par og familier, der ønsker en rolig ferie med alt samlet på ét sted. Du kan vælge at spise i buffetrestauranten med forskellige temaer, eller i poolrestauranten, hvor der blandt andet serveres kontinental morgenmad, snacks og drikkevarer.

Rejs med TUI til RIU Vistamar

RIU Gran Canaria

RIU Gran Canaria finder du i Meloneras. Her er der børnepool med vandrutsjebane, hvor børnee kan lege i flyvemaskinen og den farverige drage. Derudover arrangeres der dagligt aktiviteter i hotellets internationale børneklub, RIULand. For de voksne er der træningsfaciliteter, og en uhyrelækker detalje er hotellets infinitypool, som du ser herunder.

Hovedrestauranten Las Dunas serverer buffetmåltider indendørs og på terrassen. Desuden er der tre andre restauranter, loungebar og poolbar.

Rejs med TUI til RIU Gran Canaria

RIU Papayas

RIU Papayas i Playa del Ingles har en dejlig have med solterrasse, pool og poolbar. Her kan børnene også møde nye venner i hotellets børneklub, RIULand. Trænger du til lidt forandring, kan du bytte det store poolområde ud med stranden – hotellets egen bus går flere gange om dagen helt gratis. Du kan vælge mellem flere buffetrestauranter og barer.

Rejs med TUI til RIU Papayas

Taurito Valle

Hotel Taurito Valle ligger i Playa Taurito, en lille dal på den vestlige side af øen mellem Puerto Rico og Puerto de Mogan. Hotellet har opvarmet pool, spa og tennis.

Måltiderne serveres i den store buffet, hvor du både kan sidde inde og ude eller i poolbaren med snacks og drikke. Derudover indgår entre til en af Gran Canarias største vandparker, som ligger lige over for hotellet. Dit All Inklusive armbånd virker naturligvis også i vandparken.

Rejs med TUI til Hotel Taurito Valle

Flere hoteller på Gran Canaria, hvor All Inklusive indgår

Hoteller på Tenerife hvor All Inklusive indgår i prisen

RIU Buena Vista

RIU Buena Vista ligger i lille Playa Paraiso direkte ved havet. Her findes en stor opvarmet pool, fitness, tre restauranter og en international børneklub.

Fra poolområdet er der kun nogle få minutters gang til stranden. Strandpromenaden er perfekt til løberunder og aftenture. Til de små er der en stor legeplads med gynger og rutsjebane på hotellet.

Rejs med TUI til RIU Buena Vista

Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Blue Star Costa Los Gigantes Resort har fokus på, at gæsterne skal have det sjovt. To poolområder med hele seks pools, high ropes bane, minigolf, biograf, spillehal, spa og børneklub.

Hotellet ligger i den lille, bakkede by Los Gigantes, hvorfra du kan nyde solen gå ned bag La Gomera i horisonten. All Inklusive nydes en i af de to store buffetrestauranter.

Rejs med TUI til Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Hovima Costa Adeje

Det børnefrie hotel Hovima Costa Adeje ligger i Playa de Fañabe i kort afstand til butikker, barer og restauranter. En gang om ugen kan du besøge de kendte marked i Troviscas, som ligger inden for gåafstand. Playa de las Américas ligger blot fem minutter med taxa væk.

Her er der to pools, træningsrum og tennis samt en fantastisk udsigt til Atlanterhavet. Buffetrestauranten har et stort show cooking-område og her tilberedes både internationale og lokale retter.

Rejs med TUI til Hovima Costa Adeje

Flere hoteller på Tenerife, hvor All Inklusive indgår

Hoteller på Lanzarote hvor All Inklusive indgår i prisen

RIU Paraiso Lanzarote Resort

På RIU Paraiso Lanzarote Resort går du et stort poolområde med fire forskellige pools og kort gåafstand til strand, shopping og restauranter. Spa, fitness, billard, legerum, legeplads og international børneklub gør hotellet til en favorit for aktive familier.

De fleste måltider serveres i buffetrestauranten, med international mad og retter fra det kanariske køkken. Middagene kendetegnes af showcooking og forskellige temaaftener. Foruden buffet er der mexicansk, kanarisk og asiatisk forskellige aftener om ugen. Her behøver du ikke at spise det samme to dage i træk.

Rejs med TUI til RIU Paraiso Lanzarote Resort

Hotel Lanzarote Village

Hotel Lanzarote Village vender solterrassen ud mod den brede strand, der ligger på den anden side af vejen. Ved poolområdet er der en jacuzzi, og både poolen og børnepoolen er opvarmede. Børnene kan lege og møde andre børn på legepladsen eller i den internationale børneklub, og som en ekstra bonus tager køreturen fra lufthavnen kun 15 minutter hertil.

Rejs med TUI til Hotel Lanzarote Village

Hotel Alyssa Suites

Alyssa Suites har plads til familier helt op til seks personer per værelser. Fra hotellet er der ca. 2½ kilometer til Playa Blancas lystbådehavn og butikker. Derudover er der vandrestier i nærheden af hotellet og mulighed for at leje cykler til at udforske nærområdet.

Rejs med TUI til Hotel Alyssa Suites

Flere hoteller på Lanzarote, hvor All Inklusive indgår

Hoteller på Fuerteventura hvor All Inklusive indgår i prisen

RIU Oliva Beach Resort

RIU Oliva Beach Resort ligger direkte på sanddynerne og den bredeste sandstrand på Fuerteventura. Der er to poolområder, lejeplads, shows om aftenen og aktiviteter som beachvolley om dagen.

Buffetmåltiderne serveres i de to hovedrestauranter. Om aftenen er der ofte temabuffeter. Ønsker du lidt afveksling er der en asiatisk og en kanarisk à la carte-restaurant.

Rejs med TUI til RIU Oliva Beach Resort

TUI Magic Life Fuerteventura

Her findes der noget for alle! På TUI Magic Life Fuerteventura er træning i fokus, samtidigt med at du har den fantastiske sandstrand som nærmeste nabo. Hvorfor ikke bruge ferien på at prøve mountainbike, kano, windsurfing, zumba, aerobics, tennis, fodbold eller beachvolley med hele familien? Her er der også en international børneklub, et stort poolområde og fire forskellige restauranter at vælge mellem.

Rejs med TUI til TUI Magic Life Fuerteventura

Robinson Club Esquinzo Playa

Det fantastiske Robinson Club Esquinzo Playa er et sportshotel med god strandbeliggenhed. Vælg mellem fem pools, flere restaurant og et hav af aktiviteter. Nogle aftner arrangeres der beachparty, og der findes en lagunepool med udsigt ud over Atlanterhavet. Børnene har deres eget poolområde med vandrutsjebaner og timevis af sjov.

Rejs emd TUI til Robinson Club Esquinzo Playa

Flere hoteller på Fuerteventura, hvor All Inklusive indgår

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-12-17

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S 2019-12-11

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-12-10

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2019-10-27