5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.

Sardinien Gourmetoplevelser og solnedgange

Sardinien er en drøm for alle, der elsker Italien. Små hvide sandstrande, cykling gennem duftende fyrskove og udsigt med solnedgang fra charmerende små spisesteder. Den hyggelige atmosfære i Algheros små gader er den perfekte ramme for romantiske middage på bryllupsrejsen.

Det skal I lave: Kør den smukke kystvej fra Alghero til byen Bosa med pastelfarvede, smalle huse. I kan også tage færgen til Korsika og udforske den franske havneby, Bonifaccio.

Her skal I bo:El Faro i Porto Conte. Her får I rolige omgivelser direkte ved havet og med udsigt til Capo Caccia-klippen. Herfra kan I også leje båd eller tage på ridetur.

Par går hånd i hånd i gaderne i Algeros gamle bydel
Gaderne i Algheros gamle bydel er fyldt med småbutikker, vin- og isbarer.

Cypern Byens puls og appelsinlunde

En af Middelhavet mest solsikre øer med varme dage helt ind i efteråret er Cypern. Limassol er Cyperns mest trendige rejsemål med mange mærkevarebutikker, loungebarer og en ny marina med luksusyachter. Du kan supplere bylivet med strande og grønne bjerge på Cypern.

Det skal I lave: Vandre i appelsinlundene i Troodosbjergene eller gør stop ved en vingård og et keramikværksted. I kan selvfølgelig også koble af med en drink og god musik i eftermiddagssolen på en beachclub i Limassol.

Her skal I bo: TUI Blue Atlantica Bay i Limassol har en spaafdeling, taverna på stranden og en solterrasse med jacuzzi.

Mere inspiration: Luksushoteller på Cypern

Champagne og frugt flot anrettet
De små detaljer gør hvedebrødsdagene særligt mindeværdige.

Kroatien Spa og zipline

Makarska Rivieraen er kendt for sit krystalklare vand. Småbyerne, skærgårdens øer og de stejle grønne bjerge gør området næsten magisk at opleve. Rullestensstrandene ligger side om side langs med kysten og ind imellem kan man spotte delfiner i området.

Det skal I lave: Tag færgen til øen Hvar, der er kendt for sin lavendel. Bestil en zipline-udflugt eller lej mountainbikes og besøg vandfaldet i Krka nationalpark.

Her skal I bo: TUI Blue Adriatic med rolig atmosfære nær den lille by Igrane. Hotellet er moderne, lækkert og luksuriøst med den perfekte beliggenhed ved havet. Spaafdelingen tilbyder parmassage og skal bryllupsrejsen være noget helt særligt, kan I bestille en junior suite med swim-up og havudsigt.

Mere inspiration: Øhop i Kroatien, Vandreturer i Kroatien.

Poolområde med havudsigt på TUI Blue Adriatic Beach
TUI Blue Adriatic Beach er et af vores moderne parhoteller langs Makarska Rivieraen.

Korfu Bådeture og romantiske stræder

Vil I have et miks af både Grækenland og Italien, skal I rejse til Korfu. Her kan man mærke den italienske indvirkning i både madkulturen og arkitekturen. I Korfu By er der masser af hygge og talrige romantiske restauranter og barer.

Det skal I lave: Tag båden til den blå lagune eller til de små naboøer Paxos og Antipaxis. I kan selvfølgelig også blive på hotellet og hænge ud ved poolen eller nyde en dejlig spabehandling.

Her skal I bo: Det femstjernede TUI Blue Atlantica Grand Med Resort med et poolområde til ro og afslapning. I kan vælge det luksuriøse værelse med privat pool og havudsigt.

Spaområdet på TUI Blue Atlantica Grand Med Resort
Ro og fred både ved poolen og i spaafdelingen på TUI Blue Atlantica Grand Med Resort

Krydstogt i Middelhavet Flere rejsemål på samme rejse

Krydstogt er et meget populært alternativ til bryllupsrejsen. Om bord på skibet kan i koble af i spaafdelingen, spise gourmetmiddage eller nyde en cocktail under stjernehimlen på dækket. Når skibet ligger til venter storbyer, seværdigheder og dejlige strande.

Det skal I lave: Nyd de mange pools, restauranter og luksuriøse afkobling på rejsen. Hvis I starter i Rom, kan I se Cinque Terre, som er nogle af Firenzes smukkeste byer langs kysten.

Tips til krydstogt: Krydstogtet med Costa Smeralda til Savona, Barcelona og Mallorca.

Mere inspiration: Krydstogt – sådan fungerer det og Vågn op til en ny by

Par i døren til balkonen på et TUI Cruise
Kobl af og nyd hinandens selskab om bord på skibet. Hver morgen går I i land i en ny havn.

Lignende indlæg

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Miniguide til Curaçao

Sammen med Aruba og Bonaire udgør Curacao de såkaldte ABC-øer i Caribien. Her finder du krystalklart vand, vilde naturoplevelser og snorkling i verdensklasse.

Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen