2019-05-14

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.

Blue Star Altantica Mare Village

Blue Star Altantica Mare Village byder på femstjernet og børnevenlig luksus. Her findes værelser med pooladgang til dig, der vil kunne hoppe ned i poolen direkte fra værelset. Desuden kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, hvilket måske er det mest luksuriøse for de mindste rejsende

Blue Star Altantica Mare Village

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori er ferieluksus med lagunepools, wellness, fitness og flere forskellige gourmetrestauranter. Der er også aktiviteter for alle aldre, børnepasning og fredelige områder kun for voksne. TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica på Cypern har selvfølgelig alt dette, samt en prisbelønnet spa, en pragtfuld udsigt over havet og en smuk 18-hullers golfbane lige rundt om hjørnet.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

Sunrise Pearl Resort & Spa

På det hyggelige hotel Sunrise Pearl Resort & Spa bor du med den bedste beliggenhed, direkte ved havet i den familievenlige by Fig Tree Bay. Her har du hele 6 restauranter at vælge mellem! Og hvis du har lyst, kan du bestille din egen solstol i en hel uge. Perfekt hvis du vi forkæle dig selv med rigtig lange og skønne sovemorgener.

Sunrise Pearl Resort & Spa tui

The Royal Apollonia

Nyrenoverede The Royal Apollonia ligger direkte på stranden lige udenfor Limassol, en moderne by med en blanding af middelalderkvarterer, fine strande og et skønt forlystelsesliv. Hotellet er moderne med smagfuldt indrettede værelser og en privat strand med gratis solsenge.

The Royal Apollonia

Asimina Suites

Femstjernede Asimina Suites i Pafos har den højeste kundetilfredshed blandt samtlige vores hoteller på Cypern. Et hotel til dig der ønsker en afslappende og eksklusiv ferie. Her er aldersgrænsen 16 år, poolområdet er stort og roligt, og alle værelser er luksussuiter med både soveværelse og opholdsrum.

asimina suites

Lignende indlæg

Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-23

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

5 grunde til at du skal rejse til Barbados

Det er måske ikke supersvært at finde gode argumenter for, hvorfor du skal besøge Barbados. Mange har helt sikkert Caribiens mest solrige ø – med kridhvide strande og turkist hav – højt på listen over drømmerejsemål. Men hvis du mod al forventning stadig ikke er overtalt, så kommer her fem gode grunde til, at din næste rejse skal gå til Barbados.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-21