Luksushoteller på Cypern

2019-05-14
Anja Jensen
Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.

Blue Star Altantica Mare Village

Blue Star Altantica Mare Village byder på femstjernet og børnevenlig luksus. Her findes værelser med pooladgang til dig, der vil kunne hoppe ned i poolen direkte fra værelset. Desuden kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, hvilket måske er det mest luksuriøse for de mindste rejsende

Blue Star Altantica Mare Village

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori er ferieluksus med lagunepools, wellness, fitness og flere forskellige gourmetrestauranter. Der er også aktiviteter for alle aldre, børnepasning og fredelige områder kun for voksne. TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica på Cypern har selvfølgelig alt dette, samt en prisbelønnet spa, en pragtfuld udsigt over havet og en smuk 18-hullers golfbane lige rundt om hjørnet.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

Sunrise Pearl Resort & Spa

På det hyggelige hotel Sunrise Pearl Resort & Spa bor du med den bedste beliggenhed, direkte ved havet i den familievenlige by Fig Tree Bay. Her har du hele 6 restauranter at vælge mellem! Og hvis du har lyst, kan du bestille din egen solstol i en hel uge. Perfekt hvis du vi forkæle dig selv med rigtig lange og skønne sovemorgener.

Sunrise Pearl Resort & Spa tui

The Royal Apollonia

Nyrenoverede The Royal Apollonia ligger direkte på stranden lige udenfor Limassol, en moderne by med en blanding af middelalderkvarterer, fine strande og et skønt forlystelsesliv. Hotellet er moderne med smagfuldt indrettede værelser og en privat strand med gratis solsenge.

The Royal Apollonia

Asimina Suites

Femstjernede Asimina Suites i Pafos har den højeste kundetilfredshed blandt samtlige vores hoteller på Cypern. Et hotel til dig der ønsker en afslappende og eksklusiv ferie. Her er aldersgrænsen 16 år, poolområdet er stort og roligt, og alle værelser er luksussuiter med både soveværelse og opholdsrum.

asimina suites

Lignende indlæg

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

9 grunde til at I skal bo på TUI Family Life

Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Family Life er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-04-14

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

5 grunde til at du skal rejse til Barbados

Det er måske ikke supersvært at finde gode argumenter for, hvorfor du skal besøge Barbados. Mange har helt sikkert Caribiens mest solrige ø – med kridhvide strande og turkist hav – højt på listen over drømmerejsemål. Men hvis du mod al forventning stadig ikke er overtalt, så kommer her fem gode grunde til, at din næste rejse skal gå til Barbados.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-21