Fra Aalborg kan du flyve direkte til mange af vores rejsemål og med en mellemlanding kan du komme til endnu flere.

Se bl.a. vores udvalg af rejser direkte til Spanien og vinterhittet Gran Canaria eller den græske ø-perle Kreta.

Vil du hurtigt og billigt til varmen, har vi afbudsrejser fra de fleste af vores afrejselufthavne, og hvis du vil rejse på egen hånd eller blot booke en rejse uden hotel, så kan du nøjes med at købe en flybillet. Søger du en ferie, der er nem og bekvem, så læn dig tilbage på en rejse med All Inclusive.

Vi flyver fra Aalborg i både sommer- og vinterhalvåret.

Når du rejser fra Aalborg Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen
Der kører flere busser fra oplandet direkte til Aalborg lufthavn. I lufthavnen er der også en taxa-holdeplads, hvor der som regel holder taxaer. Uden for peak-perioder kan det dog være nødvendigt at bestille en vogn.

Klik her for transport til og fra Aalborg Lufthavn »

Parkering i lufthavnen
Aalborg Lufthavn har over 5.000 gratis parkeringspladser. Vil du parkere direkte ved terminalen, kan du også vælge en af de 400 betalte parkeringspladser.

Klik her for priser og info om parkering i Aalborg Lufthavn »

Indtjekning i lufthavnen
På billetten fra TUI kan du se flynummer, flyselskab, indtjekningstid samt flyets afgangstid og terminal. Oftest lukker indtjekningen en time før flyets afgang, så vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afrejse.

Selvbetjening
Flyver du med vores eget flyselskab TUIfly eller med Jet Time, kan du nemt checke ind med dit bookingnummer i automaten og slippe for at stå i kø ved indtjekningen. Når du har tjekket ind, afleverer du din bagage ved ”bagage-drop”. Dette gælder flyselskabet TUIfly og Jet Time - se det på flynummeret som starter med BLX eller JTG.

Klik her for check-in og security i Aalborg Lufthavn »

Tilslutningsrabat

Er du bosat vest for Storebælt, har du mulighed for at få 300,- ekstra i rabat / pr. person på din oversøiske rejse (til f.eks. Thailand eller Mexico), hvis du vælger at flyve fra København. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 50, hvis du ønsker at vide mere eller ønsker at bestille en rejse med tilslutningsrabat.