Fra Aalborg Lufthavn kan du flyve direkte på ferie til mange af vores rejsemål - og med en mellemlanding kan du komme til endnu flere.

Med TUI kan du bestille en rejse fra Aalborg lufthavn der både har afgang og ankomst i Aalborg lufthavn. På den måde slipper du for at starte ferien med en længere transport, hvis du bor i oplandet til Aalborg. Aalborg Lufthavn er desuden en mindre og meget overskuelig lufthavn, hvilket gør den til en rigtig godt sted at rejse fra med børn. Du kommer hurtigt igennem både check in og security. Ved ankomst bliver bagagen også hurtigt leveret, så du slipper for at stå længe og vente med trætte børn.

Se bl.a. vores udvalg af rejser direkte til Spanien og vinterhittet Gran Canaria eller den græske ø-perle Kreta.

Vil du hurtigt og billigt til varmen, har vi også afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn og hvis du vil rejse på egen hånd eller blot booke en rejse uden hotel, så kan du nøjes med at købe en flybillet. Søger du en ferie, der er nem og bekvem, så læn dig tilbage på en rejse med All Inclusive.

Vi flyver fra Aalborg Lufthavn i både sommer- og vinterhalvåret.

Når du rejser fra Aalborg Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen
Der kører flere busser fra oplandet direkte til Aalborg lufthavn. I lufthavnen er der også en taxa-holdeplads, hvor der som regel holder taxaer. Uden for peak-perioder kan det dog være nødvendigt at bestille en vogn.

Klik her for transport til og fra Aalborg Lufthavn »

Parkering i lufthavnen
Aalborg Lufthavn har over 5.000 gratis parkeringspladser. Vil du parkere direkte ved terminalen, kan du også vælge en af de 400 betalte parkeringspladser.

Klik her for priser og info om parkering i Aalborg Lufthavn »

Indtjekning i lufthavnen
På billetten fra TUI kan du se flynummer, flyselskab, indtjekningstid samt flyets afgangstid og terminal. Oftest lukker indtjekningen en time før flyets afgang, så vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afrejse.

Selvbetjening
Flyver du med vores eget flyselskab TUIfly eller med Jet Time, kan du nemt checke ind med dit bookingnummer i automaten og slippe for at stå i kø ved indtjekningen. Når du har tjekket ind, afleverer du din bagage ved ”bagage-drop”. Dette gælder flyselskabet TUIfly og Jet Time - se det på flynummeret som starter med BLX eller JTG.

Klik her for check-in og security i Aalborg Lufthavn »

Tilslutningsrabat

Er du bosat vest for Storebælt, har du mulighed for at få 300,- ekstra i rabat / pr. person på din oversøiske rejse (til f.eks. Thailand eller Mexico), hvis du vælger at flyve fra København. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 50, hvis du ønsker at vide mere eller ønsker at bestille en rejse med tilslutningsrabat.