Vores kunders bedste hoteller på Samos

Vores kunder elsker Samos, det ses på de flotte kundebedømmelser! Her har vi samlet 5 hoteller som vores kunder virkelig holder af, som alle har fået over 8 ud af 10 i bedømmelserne.

Det er oftest et sikkert kort, at vælge et hotel med høje kundebedømmelser. Bestiller du et fra listen herunder, vil du med stor sandsynlighed blive meget tilfreds med din ferie, lige som tidligere rejsende har været det.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort TTTT+

Børnefamiliernes paradis, direkte ved stranden udenfor Pythagorion. Hotellet er bygget som en lille græsk by med stræder, butikker og små torve. Da hotellet tilhører Blue Star-konceptet, kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, og der arrangeres aktiviteter for både store og små. Læs mere om hotellet her.

Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI
Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI

2. Sirena Residence & Spa TTTT+

Et hyggeligt hotel med en familiær stemning. Hotellet ligger i gåafstand til stranden og Votsalakias lille centrum. Rundt om poolområdet ligger de pastelfarvede huse, og i haven bor der tamme skildpadder. Et perfekt hotel til dig, der ønsker afslapning i et skønt miljø. Læs mere om hotellet her.

Sirena Residence & Spa - TUI
Sirena Residence & Spa - TUI

3. Kalidon Panorama TTTT

Hotellet der netop nu har de højeste kundebedømmelser af alle vores hoteller på Samos! Kalidon Panorama har en afsides beliggenhed på et bjerg over Kokkaribugten. Her er der roligt og hotellet passer derfor til dig, der er ude efter fredfyldt ferie. Læs mere om hotellet her.

Kalidon Panorama - TUI
Kalidon Panorama - TUI

4. Doryssa Boutique TTTT

Et moderne og bohemeagtigt hotel for voksne med kun 25 værelser. Hotellet ligger ca 2 km udenfor Pythagorion og har en stor, skøn pool omgivet af solsenge. Hvorfor ikke leje en cykel og udforske omgivelserne? Læs mere om hotellet her.

Doryssa Boutique i Pythagorion.
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Blue Resort TTT+

Et familieejet hotel med personlig service. Fito Aqua Blue Resort ligger lige ved stranden et stykke fra Pythagorions havn og er et af Samos ældste og mest velkendte hoteller. Fra poolområdet er der en fin udsigt over bjerglandskabet. Læs mere om hotellet her.

Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Vi håber at du har fået lidt inspiration til planlægningen af din Samosrejse. Her finder du alle vores hoteller på Samos.

Lignende indlæg

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Det lokale miljø, ny teknik og bæredygtige løsninger har der været særlig fokus på, når det drejer sig om design, byggeri og anvendelse af Blue Star Euphoria Resort på Kreta. Hotelejeren Marietta Mathioulaki, den ledende bygningsingeniør og mor til to børn, fortæller om bæredygtighed på dette femstjernede hotel.
Stine Sørensen Stine Sørensen