2019-05-08

Vores kunders bedste hoteller på Samos

Vores kunder elsker Samos, det ses på de flotte kundebedømmelser! Her har vi samlet 5 hoteller som vores kunder virkelig holder af, som alle har fået over 8 ud af 10 i bedømmelserne.

Det er oftest et sikkert kort, at vælge et hotel med høje kundebedømmelser. Bestiller du et fra listen herunder, vil du med stor sandsynlighed blive meget tilfreds med din ferie, lige som tidligere rejsende har været det.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort TTTT+

Børnefamiliernes paradis, direkte ved stranden udenfor Pythagorion. Hotellet er bygget som en lille græsk by med stræder, butikker og små torve. Da hotellet tilhører Blue Star-konceptet, kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, og der arrangeres aktiviteter for både store og små. Læs mere om hotellet her.

Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI
Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI

2. Sirena Residence & Spa TTTT+

Et hyggeligt hotel med en familiær stemning. Hotellet ligger i gåafstand til stranden og Votsalakias lille centrum. Rundt om poolområdet ligger de pastelfarvede huse, og i haven bor der tamme skildpadder. Et perfekt hotel til dig, der ønsker afslapning i et skønt miljø. Læs mere om hotellet her.

Sirena Residence & Spa - TUI
Sirena Residence & Spa - TUI

3. Kalidon Panorama TTTT

Hotellet der netop nu har de højeste kundebedømmelser af alle vores hoteller på Samos! Kalidon Panorama har en afsides beliggenhed på et bjerg over Kokkaribugten. Her er der roligt og hotellet passer derfor til dig, der er ude efter fredfyldt ferie. Læs mere om hotellet her.

Kalidon Panorama - TUI
Kalidon Panorama - TUI

4. Doryssa Boutique TTTT

Et moderne og bohemeagtigt hotel for voksne med kun 25 værelser. Hotellet ligger ca 2 km udenfor Pythagorion og har en stor, skøn pool omgivet af solsenge. Hvorfor ikke leje en cykel og udforske omgivelserne? Læs mere om hotellet her.

Doryssa Boutique i Pythagorion.
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Blue Resort TTT+

Et familieejet hotel med personlig service. Fito Aqua Blue Resort ligger lige ved stranden et stykke fra Pythagorions havn og er et af Samos ældste og mest velkendte hoteller. Fra poolområdet er der en fin udsigt over bjerglandskabet. Læs mere om hotellet her.

Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Vi håber at du har fået lidt inspiration til planlægningen af din Samosrejse. Her finder du alle vores hoteller på Samos.

Lignende indlæg

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Her finder du Kap Verdes skildpadder

Fem ud af verdens syv havskildpaddearter findes i havet og på strandene ved Kap Verde. Det velkendte lille væsen er relativt ukendt for mange mennesker. Normalt ses de kun på stranden på vej mod deres reder for at lægge æg. Men hvad, de laver resten af livet, er lidt et mysterium for mange – men også det, der gør dette dyr så interessant.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-11