Vores kunders bedste hoteller på Samos

2019-05-08
Anja Jensen
Vores kunder elsker Samos, det ses på de flotte kundebedømmelser! Her har vi samlet 5 hoteller som vores kunder virkelig holder af, som alle har fået over 8 ud af 10 i bedømmelserne.

Det er oftest et sikkert kort, at vælge et hotel med høje kundebedømmelser. Bestiller du et fra listen herunder, vil du med stor sandsynlighed blive meget tilfreds med din ferie, lige som tidligere rejsende har været det.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort TTTT+

Børnefamiliernes paradis, direkte ved stranden udenfor Pythagorion. Hotellet er bygget som en lille græsk by med stræder, butikker og små torve. Da hotellet tilhører Blue Star-konceptet, kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, og der arrangeres aktiviteter for både store og små. Læs mere om hotellet her.

Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI
Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI

2. Sirena Residence & Spa TTTT+

Et hyggeligt hotel med en familiær stemning. Hotellet ligger i gåafstand til stranden og Votsalakias lille centrum. Rundt om poolområdet ligger de pastelfarvede huse, og i haven bor der tamme skildpadder. Et perfekt hotel til dig, der ønsker afslapning i et skønt miljø. Læs mere om hotellet her.

Sirena Residence & Spa - TUI
Sirena Residence & Spa - TUI

3. Kalidon Panorama TTTT

Hotellet der netop nu har de højeste kundebedømmelser af alle vores hoteller på Samos! Kalidon Panorama har en afsides beliggenhed på et bjerg over Kokkaribugten. Her er der roligt og hotellet passer derfor til dig, der er ude efter fredfyldt ferie. Læs mere om hotellet her.

Kalidon Panorama - TUI
Kalidon Panorama - TUI

4. Doryssa Boutique TTTT

Et moderne og bohemeagtigt hotel for voksne med kun 25 værelser. Hotellet ligger ca 2 km udenfor Pythagorion og har en stor, skøn pool omgivet af solsenge. Hvorfor ikke leje en cykel og udforske omgivelserne? Læs mere om hotellet her.

Doryssa Boutique i Pythagorion.
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Blue Resort TTT+

Et familieejet hotel med personlig service. Fito Aqua Blue Resort ligger lige ved stranden et stykke fra Pythagorions havn og er et af Samos ældste og mest velkendte hoteller. Fra poolområdet er der en fin udsigt over bjerglandskabet. Læs mere om hotellet her.

Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Vi håber at du har fået lidt inspiration til planlægningen af din Samosrejse. Her finder du alle vores hoteller på Samos.

Lignende indlæg

Seværdigheder på Kreta – 10 tips

Kreta er Grækenlands største ø og har rigtig meget at byde på, fra paradisstrande til vingårde. Jeg besøgte Kreta i juni, her er mine 10 udvalgte tips til denne vidunderlige ø.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-23

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12

Klatring på Kalymnos

Googler du ordet "klatring", vil du snart sidde og læse om den græske ø Kalymnos. Blandt sportsklatrere har øen samme status, som Michelin-restauranter har for foodies. Hvorfor? Vi har forsøgt at finde svaret og har mødt en ekspert, som selv har hængt i en tynd line under de overhængende klipper.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-30

Øhop i Grækenland: Korfu-Kefalonia-Zakynthos

Øhop mellem de Ioniske øer i Grækenland er en rejse, du sent vil glemme. Flyv til grønne Korfu, tag båden til Kefalonia og afslut din rejse på Zakynthos’ kridhvide strande. Her giver vi dig tips til din øhop-tur i det græske øhav og hjælper dig med at planlægge din rute.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-08-09