REJSER I OKTOBER

Vil du gerne rejse til varmen i oktober, har vi masser af gode rejsemål at vælge mellem. Du kan f.eks. vælge en dejlig efterårsferie til Kreta eller Cypern, eller hvad med en ferie i solen på De Kanariske Øer?

Rejser du i oktober, kan du vælge at rejse i uge 42, hvor skolernes efterårsferie rammer og der er skruet op for de gode oplevelser.

Den viste pris er for 2 personer

Hvor skal du hen i efterårsferien?

Efterår ved Middelhavet?

Nyd det skønne Middelhav og få den sidste varme inden den danske vinter.

Rejs 2 personer fra

Eller uden for Europa?

Find varmen uden for Europas grænser med skønne rejsemål som bl.a. Egypten og Kap Verde

Rejs 2 personer fra

Storbyferie?

Er du mere til sightseeing og kulturelle aktiviteter, er rejsemål som London, Paris, Rom eller

Madrid højdespringere til en miniferie i efteråret.

Se udvalget af storbyer her »

Vejret i oktober

Varmeguide

Varmeguide

Skal du rejse i oktober, og vil gerne være sikker på, vejret er godt? Her kan du se vores varmeguide for oktober måned, så du kan tjekke gennemsnitstemperaturen på destinationen, inden du bestiller din næste rejse i oktober.

Rejser i oktober

Leder du efter en ferie i oktober eller måske i efterårsferien? TUI har mange forskellige rejser i oktober, hvad end du vil have det varmt eller på en storbyferie. Du kan også finde afbudsrejser i oktober og andre billige rejser i oktober.

Søger du en rejse fra en bestemt lufthavn? Måske er det rejser fra København, du leder efter. Eller er du mere til rejser fra Billund? Det kunne også være, du kiggede på rejser fra Aalborg Lufthavn. Hvor end du flyver fra, har vi en rejse til dig.