Københavns Lufthavn er Danmarks største og derfor har den også det største udvalg af rejser. Til vinter har vi flere nyheder, der tager dig direkte til eksotiske og solrige rejsemål, bl.a. Vietnam og Sal på Kap Verde.

Vil du hurtigt og billigt til varmen, har vi afbudsrejser fra de fleste af vores afrejselufthavne, og hvis du vil rejse på egen hånd eller blot booke en rejse uden hotel, så har vi masser af flybilletter til gode priser. Søger du en ferie, der er nem og bekvem, så læn dig tilbage på en rejse med All Inclusive.

Når du rejser fra Københavns Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen
Der er rig mulighed for at tage offentlig transport til og fra Københavns lufthavn: Busser, tog og metro. Du kan også blive hentet og sat af lige ved døren, når du tager taxi.

Klik her for transport til og fra Københavns Lufthavn »

Parkering i lufthavnen
Københavns Lufthavn er stor og har derfor mange parkeringsmuligheder - både kort- og langtidsparkering. Der er både tid og penge at spare, hvis du, inden afgang til drømmerejsen, booker parkering online. Der kører terminalbusser til og fra parkeringsomoråderne, hvis du parkerer langt fra terminalen.

Klik her for info om parkering i Københavns Lufthavn »

Læs om TUIs rabataftale på parkering i Københavns lufthavn »

Indtjekning i lufthavnen
På billetten fra TUI kan du se flynummer, flyselskab, indtjekningstid samt flyets afgangstid og terminal. Oftest lukker indtjekningen en time før flyets afgang, så vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afrejse.

Selvbetjening
Flyver du med vores eget flyselskab TUIfly eller med Jet Time, kan du nemt tjekke ind med dit bookingnummer i automaten og slippe for at stå i kø ved indtjekningen. Når du har tjekket ind, afleverer du din bagage ved ”bagage-drop”. Dette gælder flyselskabet TUIfly og Jet Time - se det på flynummeret som starter med BLX eller JTG.

Klik her for check-in og security i Københavns Lufthavn »

Tilslutningsrabat

Er du bosat vest for Storebælt, har du mulighed for at få 300,- ekstra i rabat / pr. person på din oversøiske rejse (til f.eks. Thailand eller Mexico), hvis du vælger at flyve fra København. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 50, hvis du ønsker at vide mere eller ønsker at bestille en rejse med tilslutningsrabat.